Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין אם מישהו מאלה שטוענים שסדרה 1 זה פרימיום ישב לאחרונה בפרימיום ״אמיתי״ כמו אינפינטי (Q50 למשל שמחירה זהה) או במשהו אחר מאותה ליגה, או שהוא משווה את הסדרה 1 לטרנטה שעליו הוא נוהג ביום יום?

הפרימיום בסדרה אחת הוא במחיר ולא באינטריור.

Q50 מקבילה לסדרה 3 ולא ל-1. המקבילה של אינפיניטי לסדרה 1 תגיע במהלך השנה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 339
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אביה,

דברי המקוריים נכתבו בהתייחס לכאלה שהתלוננו שהבימר יקרה מדי בהשוואה לקופרה.

אז אתה הגבת בצורה שהיה ניתן להבין שגם אתה חושב שפער המחירים גדול מדי (עכשיו אני מבין שכוונתך היתה שונה).

ובכל מקרה, לקופרה יש רק יתרון אחד על פני הבימר- הספק, וגם זה לא איזה פער עצום.

בכל פרמטר אחר הבימר עולה עליה בכמה רמות והיא גם איכותית יותר.

אם כך, למה חוזרים ומשונים בין שני רכבים שהם באמת לא באותה ליגה?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)
מעניין אם מישהו מאלה שטוענים שסדרה 1 זה פרימיום ישב לאחרונה בפרימיום ״אמיתי״ כמו אינפינטי (Q50 למשל שמחירה זהה) או במשהו אחר מאותה ליגה, או שהוא משווה את הסדרה 1 לטרנטה שעליו הוא נוהג ביום יום?

כפי שכבר נכתב, המקבילה של אינפיניטי לסדרה 1 היא Q30. היא לא בדיוק ברמה של הב.מ.וו, בדומה למרצדס A קלאס עליה היא מבוססת.

Avia,

רק כדי לחדד את הדברים, סביר להניח שאתה תעדיף גם 125 אוט'.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

בגלל שאין קופרה ידנית בצ'מפיון?

אז כן, גם אם הייתה קופרה ידנית, הייתי מעדיף 125 ידנית.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

פורסם

ישבתי לאחרונה ב-Q50. מרגישה לי פחות פרימיום מה-1, על אחת כמה וכמה מה-3, שבה היא מתחרה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

אתה חייב להחליט אם ב.מ.וו זה פרימיום או לא.

איכות החיים בתוך סדרה 1 גבוה בפירוש מאשר בלאון. איכות חומרים גבוהה יותר, איכות הרכבה גבוהה יותר ובאופן כללי התחושה היא של מוצר יקר יותר.

לגבי מיליון הזמנות לקופרה, צ'מפיון קיבלו 200 רכבים ועדיין לא כולם נמכרו. אז נכון שמחירה של הקופרה הוא טוב, אך בוא ניקח את הדברים בפרופורציה.

סדרה 1 זה לא פרימיום, סדרה 3 / C קלאס כן.

לא ישבתי ב-125 כדי לקבוע איזה מוצר מרגיש יותר יקר,

גם לא נהגתי כדי לקבוע שהיא כמה רמות מעל לקופרה.

125 אוטומטית 3 דלתות ב-218K זאת עסקה טובה לדעתי האישית.

העולם מורכב גם מפראיירים, אין מה לעשות.

ישבתי לאחרונה ב-Q50. מרגישה לי פחות פרימיום מה-1, על אחת כמה וכמה מה-3, שבה היא מתחרה.

ישבתי באינפיניטי. לרשום אינפיניטי וסדרה 1 באותו משפט מבחינתי זה פאדיחות.

מהמסקנה שלך אני מבין שאני ואתה כנראה שמים דגש על דברים שונים בהגדרה "פרימיום".

זה ויכוח שלא יגמר לעולם.

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני אישית לא יכול לקנות רכב לא מאובזר אז בשבילי הרכב עולה 263, על הכביש בטח 273 עכשיו זה מאוד מאוד קרוב לm135 למה שאני לא יתאמץ ״קצת״ וירכוש את הגרסה הבכירה וזהו? כמובן שההנחה על הm135 תהייה גם גבוהה יותר עקב מחיר גבוהה יותר ואז הפער עוד יותר מצטמצם.. הדעה שלי קנו את הגרסה הלא מאובזרת או שתקנו את הm135.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

צריך לציין משהו קטן לטובת הקופרה.שהיא ניתנת לשיפור ללא בעיות.במוו בכלל לא.קופסא לא בא בחשבון כי זו לא תוכנה.קופרה ניתנת לצריבה גם במנוע וגם בגיר.380 סוסים פלוס 53 קגמ וגיר מהיר בטירוף,זה גם משהו שיש לקחת בחשבון.אבל,אם לקוח לא מתכוון לשפר אז אין ספק שבימר לוקחת בהליכה.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
סדרה 1 זה לא פרימיום, סדרה 3 / C קלאס כן.

לא ישבתי ב-125 כדי לקבוע איזה מוצר מרגיש יותר יקר,

גם לא נהגתי כדי לקבוע שהיא כמה רמות מעל לקופרה.

125 אוטומטית 3 דלתות ב-218K זאת עסקה טובה לדעתי האישית.

העולם מורכב גם מפראיירים, אין מה לעשות.

זה ויכוח שלא יגמר לעולם.

לא הבנתי, זו עסקה טובה אבל מי שקונה הוא פראייר?

על סמך מה קבעת שסדרה 1 אינה "פרימיום" ואילו סדרה 3 כן? סתם שתדע, המוצר ממוצב כפרימיום.

אני אישית לא יכול לקנות רכב לא מאובזר אז בשבילי הרכב עולה 263, על הכביש בטח 273 עכשיו זה מאוד מאוד קרוב לm135 למה שאני לא יתאמץ ״קצת״ וירכוש את הגרסה הבכירה וזהו? כמובן שההנחה על הm135 תהייה גם גבוהה יותר עקב מחיר גבוהה יותר ואז הפער עוד יותר מצטמצם.. הדעה שלי קנו את הגרסה הלא מאובזרת או שתקנו את הm135.

M135 עולה 320,000 ש"ח על הכביש (אולי טיפה יותר, לא זוכר בדיוק). מדובר על פער של 50,000 ש"ח.

צריך לציין משהו קטן לטובת הקופרה.שהיא ניתנת לשיפור ללא בעיות.במוו בכלל לא.קופסא לא בא בחשבון כי זו לא תוכנה.קופרה ניתנת לצריבה גם במנוע וגם בגיר.380 סוסים פלוס 53 קגמ וגיר מהיר בטירוף,זה גם משהו שיש לקחת בחשבון.אבל,אם לקוח לא מתכוון לשפר אז אין ספק שבימר לוקחת בהליכה.

גם 125 אפשר לשפר, עם תוכנה, עם קופסא. אולי עם הקופרה ניתן להגיע רחוק יותר, אבל מצד שני למה שתרצה יותר מדע כח על הנעה קדמית?

אגב, ZF8 עדיף על DSG6.

פורסם

גיר של במו עדיף על ד.ס.ג רק כאשר תוכנה מקורית אז ד.ס.ג מעצבן.שניהם מעבירים הילוך ב 0.2 שניות.אך אחרי צריבה ד.ס.ג מעביר במצב d יותר חלק מהמקור ומצב s נהיה מהיר בפי 2,משהו כמו 0.08 שניות.מנוע של במו ניתן לצרוב רק כאשר פותחים ופורצים מעטפת של מחשב פיזית.אחרת רק קופסא.אני חושב שזה יתרונה של קופרה אך ורק כאשר לא משאירים אותה במצב סטוק.גם עם 380 על הנעה קדמית זה כיף.נניח 100-200בחצי זמן מהבימר.טוב נו.בקטנה

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לא הבנתי, זו עסקה טובה אבל מי שקונה הוא פראייר?

על סמך מה קבעת שסדרה 1 אינה "פרימיום" ואילו סדרה 3 כן? סתם שתדע, המוצר ממוצב כפרימיום.

מי שקונה במחיר מופקע הוא פראייר.

למשל מי שקונה פאסאט ומשלם מעל 200K או מי שקנה מיאטה 2016 במחיר אסטרונומי.

המוצר יכול להיות גם ממוצב כסופר דופר. כשאני נכנס לסדרה 1 אני לא מרגיש פרמיום. סורי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

איך פאסאט רלוונטית עכשיו? מדברים כרגע ספציפית על 125. אז היא עסקה טובה או רכב לפראיירים?

לגבי פרימיום. כשאתה נכנס לסדרה 3 אתה כן מרגיש "פרימיום"? כי זה פחות או יותר אותו עיצוב ואותם חומרים.

פורסם

אמרת נכון, פחות או יותר...

אני חוזר, ב-218K על הכביש לדגם האוטומטי היא עסקה טובה לדעתי, ב-240K היא לא.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

זה ויכוח שלא יגמר לעולם.

התפדחתי. בזמן שאני עומד בפינה מרוב הפאדיחה, מה הרגיש לך כ"כ פרימיום ב-Q50?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אמרת נכון, פחות או יותר...

אני חוזר, ב-218K על הכביש לדגם האוטומטי היא עסקה טובה לדעתי, ב-240K היא לא.

בין 218 ל 240 מתי עובר הגבול ?

אני מדמיין לעצמי מה היית כותב בשרשור על ציונה ( אולי כתבת מי זוכר )

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...