Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין אותי לדעת אם הסיוויק סטיישן עדין נמכרת או שהשיווק שלה עצר באופן "שקט" (למרות שהיא נמכרה לא רע ביחס לסטיישן אחרות).

לפי הדו"ח נמסרו רק 4 כאלה מה שרומז על מלאי אחרון, ובאתר של הונדה עדין מופיע הדגם לפני מתיחת הפנים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המאזדה 2 שהיא הסופר מיני היקרה ביותר בקבוצה, מכרה הכי הרבה אם אני מוציא את האיביזה מהרשימה. (יותר מהקליאו, הפאביה, i20, 208 ושאר המתחרות)

מסתבר שאיכות פנים ועיצוב מדברים ללקוח הישראלי. בתור אחד שרכש אחת כזו החודש לאישה אני בהחלט מבין את מי שקנה :wink:

ואגב, ה-500x יכלה בקלות להיות כזאת להיט מכירות, פשוט מרתיח שהמחיר שלה כ״כ חסר הגיון.

גם אני מבין את מי שקנה, רק אצלי זה הסמל על הגריל ולא עיצוב או איכות פנים שלפחות לטעמי הם לא משהו ששווה להתעכב עליו, ודאי לא במחיר המופלג הזה שאתה מתגאה בו.

פורסם

דווקא הפיור לבן מרגישה איכותית בפנים אבל המחיר בהתאם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עלו עוד 8 208GTI , סה"כ 24, שזה יפה.

עלתה גם פורד פיאסטה מנוע 1000 סמק עם 80 כ"ס ידנית.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
השאלה איזה דגם נמכר,לא בטוח שהפיור לבן.

אל תשכח שהיא שהיא נמכרת המון גם לליסינג והשכרה.

כמו כן,הדמיו מכרה 300 מכוניות,כך שההצבק מכרה כ אלף,היאריס למשל מכרה יותר.

ו-i20 לא מגיעה בכמויות לליסינג? וקליאו? ו-208?

ואני לא מדבר רק על הפיור וויט, הספורט למעשה מגיע בדיוק כמו הפיור וויט רק ללא העור הלבן. והגרסה מתחת, הדיינמיק מגיעה גם היא מאובזרת לחלוטין עם הגה עור, מולטימדיה ומצלמת רוורס, בקרת אקלים, כל תוספות הבטיחות מלבד אחד, מראות חשמליות, חישוקים קלים ועוד... בתור אחד שבחן את המתחרות ברמת האיבזור הגבוהה ביותר אני יכול להגיד שגם הרמה הזאת טובה יותר ונותנת תחושה יוקרתית הרבה יותר ועולה, כמו המתחרות.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

נכון,אבל הצגת כאילו הפיור לבן זאת הגירסה שמוכרת הכי הרבה למרות המחיר,בפועל אתה לא יודע.

והגירסאות הפשוטות יותר לא כאלה יקרות לעומת המתחרות.

כך שהמזדה 2 בהחלט נמכרה יפה,אבל לא הכי נמכרת.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
נכון,אבל הצגת כאילו הפיור לבן זאת הגירסה שמוכרת הכי הרבה למרות המחיר,בפועל אתה לא יודע.

והגירסאות הפשוטות יותר לא כאלה יקרות לעומת המתחרות.

כך שהמזדה 2 בהחלט נמכרה יפה,אבל לא הכי נמכרת.

לא הצגתי שום דבר ולא רשמתי מילה אחת על הפיור ווייט. תראה לי שרשמתי.

וכן, לפי הנתונים המזדה 2 שניה רק לאיביזה.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם
פיספסתי את זה, תודה על התיקון.

1025 יח' נשמע כבר הרבה יותר הגיוני ו 26 יח' 280 כ"ס זה יפה מאוד.

רק 26...כי אין מלאי.

(מרגיש בר מזל..)

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם
המאזדה 2 שהיא הסופר מיני היקרה ביותר בקבוצה, מכרה הכי הרבה אם אני מוציא את האיביזה מהרשימה. (יותר מהקליאו, הפאביה, i20, 208 ושאר המתחרות)

מסתבר שאיכות פנים ועיצוב מדברים ללקוח הישראלי. בתור אחד שרכש אחת כזו החודש לאישה אני בהחלט מבין את מי שקנה :wink:

ואגב, ה-500x יכלה בקלות להיות כזאת להיט מכירות, פשוט מרתיח שהמחיר שלה כ״כ חסר הגיון.

רק הפיור לבן הכי יקרה,שאר רמות גימור דומות למתחרות.

לכן פה אפשר להסיק שהתכוונת לפיור לבן.

אגב היאריס גם מכרה יותר מה2.

פורסם

רק בשביל להוסיף על נתוניו של car_me ולעזור בוויכוח סביב המזדה 2, מתוך ה-1042 שנרשמו ב-2016, 88 הן אקטיב, 741 דינמיק, 198 פיור וייט ו-15 ספורט. כנראה שהלקוח הפרטי מעדיף לשלם עוד 2000 ש"ח בשביל הפיור וייט. מעניין שהרוב של ה-2 הן דווקא הדינמיק ולא האקטיב (כמו שהיה עם הקודמת).

פורסם

כמו שחשבתי,הגירסה הכי נמכרת עולה כמו שאר המתחרות.

פורסם

שימו לב גם למבצע של ניסאן מיקרה.

בחודשים ינואר נמכרו 272 רכבי מיקרה ופברואר 435 רבים.

עם הנתונים של חודש מרץ מיקרה קפצה ל814 מכירות בחודש אחד.

וואו לדעתי זה הישג מרשים.

כמובן הדאציה גם תופסת תאוצה, אבל המיקרה ממש מובילה.

הMG מכרה 25 מכוניות בחודש מרץ , רכב ביום לפי ימי עבודה.

• תוכן חדש...