Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי כתבה : בקרסו, יבואנית דאצ'יה לישראל עוד לא מפרסמים מחירים, אך התחזית היא כי שילוב התיבה האוטומטית לא יגרום לייקור משמעותי מ-70 אלף השקלים, מחירה של הסנדרו סטפוויי הידנית, אך את זאת נדע בוודאות עם הגעת הגרסה הרלוונטית לישראל בקרוב.

כמה דגם רובוטית יעלה בארץ ,מה אתם חושבים ?

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הם לא יכולים לעלות יותר מידי כי ב83 יש את ה208 ואיביזה עם מנועים חזקים יותר.

וקשה לי לראות איך מישהו יקח סנדרו באותו מחיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
זה כנראה הישנה, החדשה מופיעה שם כסופרב חדשה.

פיספסתי את זה, תודה על התיקון.

1025 יח' נשמע כבר הרבה יותר הגיוני ו 26 יח' 280 כ"ס זה יפה מאוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הם לא יכולים לעלות יותר מידי כי ב83 יש את ה208 ואיביזה עם מנועים חזקים יותר.

וקשה לי לראות איך מישהו יקח סנדרו באותו מחיר.

אי אפשר לדעת ..ואם זה ב79000 ?

מאיפה לקחו עוד 5 כ"ס ..מנוע 898 95 כ"ס ב-5,250 סל"ד וכן 13.8 קג"מ כבר ב-2,500 סל"ד. עם התיבה שלה 5 הילוכים, הסנדרו סטפוויי מאיצה מעמידה ל-100 קמ"ש

פורסם
עוד לא פגשתי רובוט יחיד שעובד בצורה טובה כמו כפול,אלא אם יש לדצה פריצת דרך.

ברגע שרוב היצרנים החלו להשתמש במנגנון "זחילה", נפתרה בעייתה העיקרית של התיבה הרובוטית החד מצמדית.

רק בהאצה מלאה היא לא נעימה, בשאר הזמן היא מתפקדת סביר בהחלט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אי אפשר לדעת ..ואם זה ב79000 ?

מאיפה לקחו עוד 5 כ"ס ..מנוע 898 95 כ"ס ב-5,250 סל"ד וכן 13.8 קג"מ כבר ב-2,500 סל"ד. עם התיבה שלה 5 הילוכים, הסנדרו סטפוויי מאיצה מעמידה ל-100 קמ"ש

מאיפה הבאת 95כ"ס? בתקינה מופיע 90 כ"ס בדיוק כמו בידנית

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כרגיל, שאפו לפות"ש על ההשקעה!

מעניין לראות שכל ארבעת ה-BRZ שנמכרו היו ידניות - ושלקוחות הדגמים הספורטיביים של ב.מ.וו לא רכשו אפילו ידנית אחת :oops:

אגב, אפס מסירות ל-STI ברבעון שלם, כשיש מכוניות במלאי. מה יהיה, סמל"ת? לא הגיע הזמן להתאפס על עצמכם ולהוריד מחיר לרמה סבירה יותר?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם (נערך)

לי היא לא מפריעה בזחילה אלא העברות הילוכים למשל מ1 ל 2 עם הרגשה מורגשת מידי,בעיר זה מעצבן מאוד,אגב גם בקליאו הרגשתי את זה,כבר בdsg לא היה את זה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פתיחה חלשה לטיפו, השברולט אקווינוקס מכר כמעט פי 2 ממנה.

ראיתי היום אחת כזאת שחורה עם מדבקות צד של "אלדן" - אני לא פוסל שהיו לא מעט מסירות לחברות השכרה וליסינג מחד, אבל מאידך לקוחות פרטיים שהזמינו את הרכב עוד לא קיבלו אותו (ואם כן נראה זאת בחודש הבא).

ימים יגידו, בכל אופן הרכב נראה טוב.

פורסם

המאזדה 2 שהיא הסופר מיני היקרה ביותר בקבוצה, מכרה הכי הרבה אם אני מוציא את האיביזה מהרשימה. (יותר מהקליאו, הפאביה, i20, 208 ושאר המתחרות)

מסתבר שאיכות פנים ועיצוב מדברים ללקוח הישראלי. בתור אחד שרכש אחת כזו החודש לאישה אני בהחלט מבין את מי שקנה :wink:

ואגב, ה-500x יכלה בקלות להיות כזאת להיט מכירות, פשוט מרתיח שהמחיר שלה כ״כ חסר הגיון.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם (נערך)

השאלה איזה דגם נמכר,לא בטוח שהפיור לבן.

אל תשכח שהיא שהיא נמכרת המון גם לליסינג והשכרה.

כמו כן,הדמיו מכרה 300 מכוניות,כך שההצבק מכרה כ אלף,היאריס למשל מכרה יותר.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

מעניין שהסונטה החדשה עוקפת את המזדה 6, עם 665 מסירות לעומת 500+ של מזדה והרחק מאחור קאמרי היברידית עם 176 בלבד! רק הסופרב החדשה מכרה יותר ממנה בקטגוריית המנהלים (1050).

• תוכן חדש...