Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

opel astra GSI

sahar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על איזה אתה מדבר??

שנת 93-95 או שנת 99+???

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

האוטו לא רע לגמרי. הבעיה המרכזית שאני יכול להצביע עליה היא שכמו כל מכונית ספורטיבית בארץ הקודש, במוקדם או במאוחר היא הגיע לאיזה יד שהתעללה בה קשות. קשה למצוא אקזמפלר במצב טוב, רובן מוזנחות, עקומות שילדה ולאחר כל מיני מיקצי שיפורים שבדרך כלל רק הזיקו להן.

צריך לחפש הרבה עד שמוצאים אחת באמת טובה.

לגופו של עניין. על המנוע אין הרבה מה להכביר במילים. מנוע אמין בצורה יוצאת דופן. חזק מאוד (150 כ"ס בדגם המדובר) וללא תקלות או מגרעות מיוחדות.

נבחר ע"י איגוד העיתונאי רכב הארופי כמנוע השני הטוב ביותר שיוצר בשנות ה-90 (שני אחרי מנוע ה 2300 של סאאב). בקשר לאוטו, הבעיה המרכזית שלו היא התנהגות כביש גרועה. אל תטעה, יש לו אחיזה מצוינת אבל הבקורת היחידה היא שזאת לא אחיזת כביש ברמה של רכב ספורטיבי עם 150 כ"ס. במילים אחרות, אם תנסה לחפש את המגבלות, תמצא עץ באמצע התא מנוע. אבל..... 2000 (+-) ש"ח ופגישה עם האדונים הנכבדים לבית קוני תשפר את ההתנהגות שלו פלאים.

המנוע סובל שיפורים עד 250-270 כ"ס ללא כל צורך בשיפורי מבנה קרדינליים.

מאחר שבאופל מדובר, צפה לעלות טיפולים/תיקונים/שיפורים גבוה.

מקוה שעזרתי. בהצלחה בחיפוש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שלום

ASTRA GSI מנוע 2.0 16V עים 150 כס 0 ל-100 ב 8 שניות(נתוני יצרן)ומהירות סופית של 220 .בגדול - ביצועים חמים אבל השילדה תקרר אותך

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
האוטו לא רע לגמרי. הבעיה המרכזית שאני יכול להצביע עליה היא שכמו כל מכונית ספורטיבית בארץ הקודש, במוקדם או במאוחר היא הגיע לאיזה יד שהתעללה בה קשות. קשה למצוא אקזמפלר במצב טוב, רובן מוזנחות, עקומות שילדה ולאחר כל מיני מיקצי שיפורים שבדרך כלל רק הזיקו להן.

צריך לחפש הרבה עד שמוצאים אחת באמת טובה.

לגופו של עניין. על המנוע אין הרבה מה להכביר במילים. מנוע אמין בצורה יוצאת דופן. חזק מאוד (150 כ"ס בדגם המדובר) וללא תקלות או מגרעות מיוחדות.

נבחר ע"י איגוד העיתונאי רכב הארופי כמנוע השני הטוב ביותר שיוצר בשנות ה-90 (שני אחרי מנוע ה 2300 של סאאב). בקשר לאוטו, הבעיה המרכזית שלו היא התנהגות כביש גרועה. אל תטעה, יש לו אחיזה מצוינת אבל הבקורת היחידה היא שזאת לא אחיזת כביש ברמה של רכב ספורטיבי עם 150 כ"ס. במילים אחרות, אם תנסה לחפש את המגבלות, תמצא עץ באמצע התא מנוע. אבל..... 2000 (+-) ש"ח ופגישה עם האדונים הנכבדים לבית קוני תשפר את ההתנהגות שלו פלאים.

המנוע סובל שיפורים עד 250-270 כ"ס ללא כל צורך בשיפורי מבנה קרדינליים.

מאחר שבאופל מדובר, צפה לעלות טיפולים/תיקונים/שיפורים גבוה.

מקוה שעזרתי. בהצלחה בחיפוש.

לאחר בעלות של שנתיים עם רכב כזה אפשר להגיד שאתה ממש צודק

כמו כן רכב מאוד מפנק ומפואר מבפנים עם מחשב דרך יפה , מראות מחוממות ועוד

רכב יפה חזק הגה ושילדה לא משהוא ואחזקה יקרה

יהיה מאוד קשה למצוא אחד ממש שמור אבל אם תמצא יהיה שווה לא מעט מעל המחירון

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

בשנת 92 אני והצוות שלי לבית ליאו גולדברג(לימים UMI) נסענו להשתלמות בגרמניה על המערכות של הרכב הזה כדי להכשיר בארץ מכונאים, לקראת הגעת הרכבים.

בכלל זאת הייתה שנה משוגעת. באותה שנה גם הייתי 3 חודשים בשוודיה כדי ללמוד על הסאאב שעמדו להגיע לראשונה לארץ וגם 3 חודשים בתאילנד, שם עברנו הכשרות על האיסוזו. אך............................היו ימים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לאחר בעלות של שנתיים עם רכב כזה אפשר להגיד שאתה ממש צודק

כמו כן רכב מאוד מפנק ומפואר מבפנים עם מחשב דרך יפה , מראות מחוממות ועוד

רכב יפה חזק הגה ושילדה לא משהוא ואחזקה יקרה

יהיה מאוד קשה למצוא אחד ממש שמור אבל אם תמצא יהיה שווה לא מעט מעל המחירון

מה זה מראות מחוממות :roll: ?
פורסם
יש לחצן להפעלת חימום למראות כדי למנוע הצטברות אדים...

כמו כן המון פינוקים ועיצוב מרשים .

אני מחכה כבר להתקין בולמים ברכב :rolleyes: . . .

ד"א הנתון של 8 שנ' קצת לא נכון...יותר לכיוון ה7.5 החלטיים ביותר.

http://www.vauxhall.i12.com/astraspecs.htm

ערב טוב

עים כול הכבוד ויש כבוד.ובלי להכנס לשרשורים ארוכים פחות מ-8 שניות למאה? זו כבר כניסה לקטגוריית VR6 .ואני לא מאמין שהיא מאיצה יותר טוב מ-VR6

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

• תוכן חדש...