Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה היפנים אוהבים להרוס דברים?עכשיו אל תבנו על גיר ומנועים שמחזיקים מאות אלפי ק"מ.:lol:

ובנימה רצינית יותר, מצחיק שכל הנתונים של יצרניות של צריכת דלק מתבצעות במעבדה עם 100 אחוז תנאים אידילאיים ובפועל על הכביש הצריכה שונה הרבה יותר. אז מיצובישי זייפה ותפסו אותה אבל בינינו מי לא מזייף ?!

• תגובות 235
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כולם מזייפים, הנזק לא נגרם כתוצאה מזה שידוע שכולם מזייפים.. אלא יחסי ציבור שליליים כאשר נתפסים ופחד של בעלי המניות שגורר את החברה למטה. הרכישה בשווי של 2.2 מיליארד דולר, הערכה של 34%, ההערכות הם שזה לא ישנה את המשך פעילות החברה.

פורסם
היום עצר אותי נהג אוטובוס בשביל לשאול איפה זה וזה, ודרך אגב הוא אמר "יש לך ג'יפ יפה". מיצובישי על המפה, אותי אי אפשר לפספס בכביש :lol:

ממש מדגם מייצג.

ג'יפ? לא סגרנו על סופר ג'יפ?

כרגיל אתה מזהם את הפורום.

פורסם
היום עצר אותי נהג אוטובוס בשביל לשאול איפה זה וזה, ודרך אגב הוא אמר "יש לך ג'יפ יפה". מיצובישי על המפה, אותי אי אפשר לפספס בכביש :lol:

אין ספק, חברת מיצובישי ניצלה! עכשיו כולם להגיד "אריגטו אאוטלנדר...."

פורסם

אני חושב שהאאוטלנדר בדרך לגנוב לבראבו את התואר "מרכבת האלים"

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

זה קטגוריות שונות, אאוטלנדר זה ג'יפ קשוח ובראבו זה רכב ספורט בלתי מתפשר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שמעתי שבעקבות הפרשה משרד התחבורה מתכנן לחייב את כלמוביל להחזיר ליצרן את כל הרכבים שנרכשו דרכה ועדיין בתקופת האחריות. בעלים של רכב שיסרב לתת את רכבו יקנס ויסתכן במעצר והרכב יגרט. עוד פרטים בנושא

.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תחשבו שממשלת צרפת הייתה צריכה לאשר את זה כי רנו וחלק רציני מהמניות של ניסן שייכים למדינה.

וכמה כסף ממשלת צרפת מרוויחה מהרווחים של רנו\ניסן\מיצובישי.

אייל

פורסם

הנה משהו במיוחד בשבילך outlander.

מבחן מחו״ל של האאוטלנדר (גרסת הבנזין שם נמכרת עם מנוע קצת יותר חזק 2.4 ליטר ו166 כ״ס) מול פורד קוגה, טוסון, וCX5.

תהנה...

פורסם
שמעתי שבעקבות הפרשה משרד התחבורה מתכנן לחייב את כלמוביל להחזיר ליצרן את כל הרכבים שנרכשו דרכה ועדיין בתקופת האחריות. בעלים של רכב שיסרב לתת את רכבו יקנס ויסתכן במעצר והרכב יגרט. עוד פרטים בנושא
.

אני לא מבין איך לא הכרתי את הסרטון הזה.

תודה לך.

I need this in my life.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...