Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חס ושלום, אתה פשוט מגיב לשרשורים אחרים ואז אני רואה את זה כחלק מההיסטוריה שלי (אין לי מושג איך זה עובד...)

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 235
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מאפשר גישה לנישת הג'יפים די בקלות" - שוב, מתרכזים בתדמית בלינג במקום בתוכן.

בלינג למעמד הביניים זה הייעוד של הרכבים האלה.

אף אחד לא מצפה שתיכנס איתו באמת לשטח (מקסימום דרך כורכר בכניסה לפארק המנגל המקומי), ואם תיכנס, זה מהר מאוד יתפרק.

ולקנות מיניוואן בשביל חלק מהאוכלוסיה זה להודות שהחיים שלך נגמרו (אם כי אני אישית לא הייתי מתנגד למיניוואן, אפשר לשים מיטה עם מזרון בפנים, ולצאת לטיולים).

אז בשביל זה יש רכבים כמו אאוטלנדר, קשקאי, טוסון ושות' - כדי שתוכל להגיד שגם לך יש ג'יפ בחניה, בלי להיכנס לאחזקה של רכב שטח פרופר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם
(אם כי אני אישית לא הייתי מתנגד למיניוואן, אפשר לשים מיטה עם מזרון בפנים, ולצאת לטיולים).

אפשר גם סתם ואן מסחרי בלי חלונות. לשים בפנים מיטה עם מזרון ולצאת לטיולים ליד בתי ספר ומתנ"סים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אף אחד לא מצפה שתיכנס איתו באמת לשטח (מקסימום דרך כורכר בכניסה לפארק המנגל המקומי), ואם תיכנס, זה מהר מאוד יתפרק.

דגמי ה 4X4 של האוטלנדר עושים עבודה לא רעה בכלל בשטח.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אומרים בכתבה שניסאן היא זו שפירסמה את הסקנדל, כנראה בגלל זה(כמובן שסתם השערה). מיצובישי אמנם חברה קטנה, אבל די ידועה ודי חשובה בשוק היפני(וגם יש לה כמה הברקות בתחום הטכנולוגי בעבר).

מעניין מה יקרה ומה חברת האם מיצובישי תעשה(קונגלומרט ענק ביפן).

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

מה שדייהו עשתה - מכרה את עסקי המכוניות שלה לGM, בעוד שאר החטיבות של דייהו (אלקטרוניקה, ספנות, משא כבד ועוד) חיות וקיימות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא יכאב לי עם מיצובישי יעלמו מין המפה , במילא אני לא שם לב אליהם ביום יום..

למרות שאני מאוד אוהב את העיצוב של הלנסר (גם הסדאן וגם ההאצ'בק)

פורסם

היום עצר אותי נהג אוטובוס בשביל לשאול איפה זה וזה, ודרך אגב הוא אמר "יש לך ג'יפ יפה". מיצובישי על המפה, אותי אי אפשר לפספס בכביש :lol:

פורסם

מה זה אומר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...