Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

החלפתי מורה נהיגה (שלי היה חרא, ומסתבר שגם הבית ספר), המורה נהיגה העכשווי תיקן את כל הבעיות שהקודם השאיר ועוד שנייה הוא אמר שאני מוכן לטסט.

בקיצור, הצטרפתי לקודמים רק בגלל שאפשרי לשלם עם הפקדון הצבאי, אני הולך לבנק והם אומרים שהם לא מקבלים את החשבונית מס בגלל שרשום שם שבוצעה העברה של 1950 שח ולכן אין אפשרות להעביר כסף מהפקדון שלי אליהם, והבחורה מהבית ספר עושה לי אם זה לא הולך אתה כנראה תצטרך לשלם במזומן, מה אני עושה? למישהו יש רעיון?

פורסם
לא הבנתי: בכמה מסתכמת עלות השיעורים שעברת אצל המורה הקודם? כיצד שילמת על השיעורים האלה?

יצא איזה 3 אלף (באמת שבזבוז) על 27 שיעורים, עשיתי 4 שיעורים אצל המורה השני ולמדתי דברים שהמורה מהבית ספר הקודם לא לימד אותי, עוד כמה שיעורים ואני מוכן.

הסכמתי להכנס לבית ספר הקודם רק בגלל הפקדון ועכשיו היא עושה לי סיוטים, היא מאיימת בתביעות שאם זה לא ייפתר מצד הבנק אצטרך לשלם במזומן ואם זה לא יקרה זה יגיע לבית משפט -.-

• תוכן חדש...