Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברגים למדפי סופר סלוט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שמכיר ולמי שלא - מדובר על מדפים ממתכת כמו שיש בחנות מכולת אולד פאשן כזו.

בקיצור מצאתי ביד 2 מדפים משומשים במחיר טוב.

עכשיו אני צריך להרכיב אותם.

ואני בדברים האלה קצת (או הרבה) חנון או יקה או איך שתקראו לזה ולא אוהב לאלתר.

לכן שאלתי היא:

איזה סוג ברגים ואומים מתאימים למשימה?

בשאיפה לברגים עם ראש משושה כדי שיהיה אפשר לעבוד עם ראצ'ט עם בוקסה. (דרך אגב - בעברית המילה היא "מפתח גביע").

בין העונים נכונה יוגרל מדף בגודל 80 על 40....

נ.ב.

מי שרוצה גם לקנות מדפים משומשים כאלה אני יכול לכוון אותו למודעה באתר יד 2. כי יש שם עוד הרבה למכירה.

פורסם

אני קניתי פה

http://www.officeshop.co.il/product-category/%D7%9E%D7%93%D7%A4%D7%99-%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%AA-2/

קניתי באותה ההזדמנות גם משולשים ששומרים על 90 מעלות בין המדף לעמוד ןתושבות פלסטיק לעמודים.

אלו ברגים פיליפס.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...