Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מאז שהייתי בן 17 חלמתי שיהיה לי ג'יפ שישמש אותי לטיולים בשטח בסופי שבוע ( כולל טיולים ארוכים/לינת שטח ומדבר) עבר מאז 6 שנים והגיע הזמן שהחלום יתגשם .

אני מתעסק בענף הרכב ( ענף החלפים) אך אני לא חזק בתחום הג'יפים ואשמח מאוד אם תעזרו לי בלבחור את הג'יפ הראשון שלי.

אחרי התלבטויות בין הג'יפים ובדיקות שונות החלטתי ללכת לכיוון הספורטאז' או הניסן טרנו קצר שמאוד אהבתי אותו .

בדקתי שני רכבים :

1- ניסן טראנו קצר צבע ירוק שנתי 1997 ,מנוע דופק(קראנק) , אין לרכב טסט 4 חודשים, צמיגי שטח חדשים של חברת מקסיס , מזגן לא עובד = מחיר שדרוש עליו 8 אלף ש"ח .

בגלל שאני עובד בענף אני יכול לסדר חלקים בזול .

2- קיה ספורטאג' 290 אלף ק"מ צבע כחול דהוי שנת 1997 , צמיגי שטח חדשים של חברת מקסיס .. ( בנסיעה שלי איתו שמעתי רעש מכיוון הבקקס ) , טסט חצי שנה = מחיר שדרוש עליו = 11.5 אלף ש"ח .

האם הלכתי לכיוון הנכון ואם לא נא לתקן אותי ולכוון אותי לאיזה סוג ג'יפ ללכת .

- תקציב עד 23 אלף שקלים .

תודה מראש לכל העוזרים .

פורסם

היי

להלן מידע שיעזור בלכוון אותי :

1)השקעה- 25 אלף שקלים .

2)המטרה מהרכב היא רכב פנאי לסופי שבוע (מסלולים ברמה קשה/בינונית) ואינו מיועד לנסיעה יום יומית .

3)הנהג היחידי זה אני .

4)הוא צריך להכיל בטיולים זוג בלבד .

5) לא משנה אם אוטומטי/ידני .. ולא משנה אם דיזל / בנזין .

אני פתוח להצעות .

פורסם

אהלן,

על פניו הרכב שמתאים לך הוא ג'ימני.

עבירות גבוהה כבר בתצורה המקורית, עלויות אחזקה זולות.

אם אתה מתעקש ללכת על רכבי שטח גדולים יותר, קח בחשבון שבמחירים האלה תמצא הרבה 'נבלות', וההבדל המשמעותי בין המכוניות יהיה ברמת התחזוקה הפרטנית של כל אחד מהם.

על פניו הייתי מכוון לסאנגיונג קוראנדו, זה יהיה הרכב הכי חדש שתוכל למצוא בתקציב שלך.

כל ניסאן טראנו / יונדאי גאלופר וכד' יכולים להיות פתרון טוב, אבל מחייבים בדיקה מקיפה, ולקחת בחשבון שיהיו הפתעות. בכל רכב שטח.

אל תפסול טנדרים ישנים כמו איפון או מאזדה. ממגנום ישן הייתי מתרחק עקב נטייה להתחממות, והיילקס ראוי למאכל אדם לא תמצא בתקציב שלך.

כובן שכל משפחת סוזוקי - ויטארה וגרנד ויטארה יכולים להתאים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כי זה רכב שיחייב אותו להמון תשומת לב ותיקונים. אם הוא יעשה את זה לבד בבית, זה יכול להיות פתרון סביר מינוס. אם יטפל במוסכים - זו שחיטה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם כך, אז לדעתי ויטארה קצרה 94-98.

פחות ספרטאני מסמוראי, קצת יותר גדול מגימיני.

ניתן למצוא עם גג ניפתח וכך להרגיש ג'יפ אמיתי.

עלויות אחזקה זולות יחסית לגדולים יותר.

פורסם

תודה רבה לכל העוזרים .

DISCO החלטתי ללכת על ג'ימני .

שקלתי גם ללכת על פג'ארו קצר דיזל ..

מה אתם אומרים על הג'ימני .

פורסם

ג'יפ אמיתי, לא נופל מהגדולים למעט בגודל.

אם הגודל פחות חשוב, נוחות הנסיעה וביצועים בכביש פחות חשובים. הג'ימיני בחירה מצויינת

• תוכן חדש...