Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב בסביבות 300-350K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הרכישה יכולה להתעכב מעט, בסביבות יוני יגיע קאדילק XT5, שעל פניו עשוי להתאים מאוד למה שאתה מחפש.

המחירים אמורים להיות אטרקטיביים, בין 300 אלף שקלים לגרסת הנעה קדמית ופחות מ-400 לגרסת הנעה כפולה מאובזרת.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
צודק!

אבל אהבתי את לנד רובר בגלל המרחב הפנימי. נרד ממנה.

לגבי ה X3, לא תאמין מה כרגע גורם לי להתלבט- כסא נהג ללא כיוון לגב תחתון

יש לבמוו מושבי קומפורט, שלדעתי הם חובה, ומהווים שדרוג משמעותי מאוד של נוחות הישיבה

ברכב. ניתנים לכל כיוונון אפשרי. אני לא יודע מה העלות שלהם בהזמנת רכב חדש.

קח בחשבון שהמחירים נתונים למיקוח. שב ברכב עם מושבי קומפורט ואז תחשוב שוב.

פורסם

לגבי מושבי קומפורט - זה הזמנה מיוחדת, ואצטרך לחכות 4 חודשים, לא רלוונטי. אבל הלכתי לסוכנות וישבתי בכסא הוא היה נוח. מקסימום נחליף אותו בהזדמנות :)

אין סבלנות לחכות ליוני, וקאדיאלק אוטו מעולה אבל אני פחות מתחבר לאמריקאיות.

כרגע זה או X3, או discovery sport

פורסם

כן נהגתי על שניהם, הX3 יותר מהנה לנהיגה בכביש (בעיקר ה 28i), וה discvery sport טובה יותר בשטח, ושמושיות למשפחה (בגלל ה 7 מקומות, כסא אחורי מתכוון קדימה ואחורה).

ה GLC - אהבתי! אפילו רצתי, היא קצת פחות כיפית לנהיגה מה x3 אבל נותבת אביזור וכו. הבעיה שאין אותה במלאי בקרוב....

פורסם

מה לגבי הגרנד צירוקי שנכנס בתקציב שלך? חזק מאובזר ובטיחותי. לא ייחסר מקום.

או לשקול לעלות מעט בתקציב ולכוון על הrx350 החדשה שגם תיתן לך נוחות נסיעה מרווח אבזור ועוד פרמטרים שחפשת.

פורסם

לא יודע אם כבר הציעו לך, אבל הייתי בודק גם פורד אדג' ואקספלורר ( - 7 מקומות), וגם, בכיוון אחר, לאנדקרוזר.

פורסם

לגבי מלאי, אין לי בעיה לחכות בד"כ אבל חודש- חודשיים ולא עד יולי.

בכל מקרה לקחתי בסוף את ה X3 28i Luxary - מקווה שאהיה מרוצה. תודה רבה לכל חברי הפורום שעזרו בהתלבטות.

אגב לגבי ה לקסוס RX, עשיתי נסיעת מבחן, חללית, אבל שוב יש את אותו תכנון מאחור של ה NX במרווח ראש.

פורסם

תתחדש, למרות שאני חושב שהיה כדאי לחכות ליגואר שאמורה להגיע בסביבות אפריל/מאי.

הx3 כבר זקנה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...