Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כבר מעל לשנה יש אצלנו נזילה בתקרה/קיר,

יש גם ביטוח של שכ"ל רק שהם שולחים כל פעם אינסטלטור(אפילו עם מצלמה טרמית?) אחר, כולם קבלני משנה.

כל פעם אבחנה אחרת,פעם אחת עשו איטום עם סיליקון, פעם שניה החליפו ברז של הניאגרה(אלוהים יודע למה).

בפעם האחרונה שהיה אינסטלטור הקיר היה יבש ולא היה לו מה לעשות.

התייאשתי מהם.

המבנה הוא קוטג' דו קומתי המחולק ל 4 משפחות.

הנזילה היא בין 2 האמבטיותת בקיר/פינה המשותף לכל 4 המשפחות, יש גם צינור ניקוז שמשותף לכולם ועובר בפינה הזו.

בימים האחרונים יש טיפות של מים על התקרה, החלטתי לשבור קרמיקה אחת באמבטיה העליונה, בדיוק מעל האזור שיש טיפות,

החול יבש ואין סימנים למים או רטיבות.

מצורפות תמונות של האמבטיה התחתונה והעליונה.

בעיגולים האדומים אלו הטיפות שנמצאות כרגע.

מה עושים?:?

20160311_135031.jpg

20160311_142514.jpg

עריכה אחרונה על ידי GaBi_88

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם (נערך)

מתי יש את הנזילה? שחם והמזגנים עובדים?

אצלינו הייתה בעיה דומה ששנים לא הצליחו ליפתור, בסוף מצאתי בעצמי את המקור ואטמתי בסיליקון.

אצלינו היה מדובר בניקוז של המזגן המרכזי שהיתחבר לפתח הניקוז שיש באמבטיה בריצפה עם המיכסה, הוא היה מחובר שם בפנים בצורה חאפרית(גומייה סביב הצינור ניקוז להגדלת הקוטר שיתאים לחיבור לא הייתה טובה) ולכן כל פעם שהיה שימוש במיקלחת או במזגן המיים בפח היו מיתמלאים ונוזלים מהחיבור של צינור הניקוז .

*סיבה נוספת הייתה שהכוס הזו הייתה שקוע בריצפה והדפנות שלו לא עלו עד לגובה הריצפה ולכן המיים היו ניספגים בחול/בטון בדפנות.

עריכה: אני מיתכוון לפתח הזה:

http://img2.timg.co.il/forums/1_136999103.JPG

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הרטיבות קיימת מעלה שנה, את הטיפות לא רואים תמיד.

את המזגנים לא הדלקנו מספר חודשים, מאז הקיץ האחרון, למה הלכת לכיוון הזה?

פורסם (נערך)

הסברתי, כי אנחנו מרוב הייאוש והצער שניגרם לשכנים מלמטה ביטלנו את המיקלחת לכמה חודשים ליראות אם זה יעזור להפסקת הנזילה, אבל הנזילה המשיכה ואז חשבתי על המים של המזגן ורק לאחר הכנסת אייפון לפתח הניקוז ומציאת הצינור של הניקוז בפתח הזה מצאתי שהוא אשם וסידרתי את הבעיה. מאז טפו טפו כמה שנים טובות הכל יבש.

הכי קל להתחיל תבדיקות מהפתחים האלה, יש להם כמה צינורות ניקוז שמיתחברים ואולי חלקם לא מחוברים טוב ונוזלים,אם יש צינור ניקוז של המזגן שמיתחבר שם בריצפה ליבדוק קודם- כי הוא בקוטר קטן וצריך לשים לו מתאם בשביל לחבר לפתח הזה, בכל מיקרה זו הייתה הצרה אצלי - אכן זה סיוט לימצוא נזילות בבית.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הבעיה שלא כל אינסטלטור יודע להשתמש במצלמה תרמית.

בדירה הקודמת היה לי סיפור שנמשך כמה חודשים, אבל לא טיפות אלא שלוליות על הרצפה. התחלתי עם האינסטלטורים ששלח הביטוח, בהמשך מאתר מומחה, וכל אלה לא מצאו את המקור. בסוף מצאתי את מאתר העל של איזור חיפה, והוא מצא את המקור (צינור ביוב שניקז 11 קומות מעלי, ועשה אצלי מהלך מוזר בקיר כפול).

למותר לציין שכל ביקור כזה הצריך תיאום של נציגים משלוש דירות (מעלי, מתחתי, ואני - הסנדביץ), וכמובן שהעלויות היו לא קטנות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תיקון קל, החול שהוצאתי עכשיו לא לגמרי יבש 100% הוא קצת לח.

באמבטיה העליונה יש 3 פתחים כאלו.

1 עם מצוף, כמו בתמונה שלך, הוא שייך לג'קוזי(לא בשימוש).

2 רגילים ללא מצוף, כאשר באחד מהם יש אטמים במקום צינור.

sperial - אפשר טלפון של המאתר?

פורסם

באיזור חיפה אני סומך רק על שלומי קלדרון. אין לי המספר שלו לפני, אבל תמצא אותו ב-B144.

שים לב שיש בחיפה שבט שלם של קלדרונים שכולם עוסקים בשרברבות, אני מדבר על אחד מהם.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתה רוצה אני מכיר בעל מקצוע שמתמחה באיתור נזילות, לא זול, סביב ה 2500-3000 ש"ח, אבל יש לו את כל הציוד והידע להגיד לך בדיוק מאיפה הנזילה + אחריות על הממצאים שלו.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אצור איתו קשר מחר.

בינתיים יש טיפטופ קל מהתקרה.

אני לא מצליח להבין איך מגיע אלי מאתר נזילות עם ציוד מיוחד ,דרך חברת הביטוח ולא מצליח לאתר נזילה.

הבדיקה שלו נמשכה 2 דקות לכל היותר, מרגע פתיחת במזוודה ועד רגע סגירתה.

פורסם

תראה, איתור נזילות יכול להיות מאוד טריקי. בנזילה הבעייתית ביותר שהיתה אצלי היה מאתר אחר שעבד יומיים (!) בצורה אינטנסיבית ולא מצא את המקור. הוא המליץ להתחיל לפתוח קיר בלי לדעת היכן - התעקשתי להזמין מאתר נוסף והוא פגע ברדיוס 10 ס"מ מהסדק בצינור.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הגיע מפקח של חברת הביטוח להסתכל בעצמו על הבעיה.

אכן נראה חמור והוא דאג שיגיע מאתר נזילות נוסף+אינסטלטור לצידו.

ביקשתי את שלומי קלדרון, דיברתי איתו בטלפון והוא נשמע מאוד מקצועי.

למרות שחברת הביטוח עובדת איתו, היא לא הייתה מוכנה לשלוח אותו כי הוא לא נמצא תחת אותו "סניף".

הגיע מאתר אחר, ירון מואיל בנוסף אליו הגיע אינסטלטור.

חייב לציין ששילוב של 2 בעלי מקצוע פרטים הוא קטסטרופלי.

האינסטלטור לא נתן למאתר לעבוד כמו שצריך, ושלל הרבה טענות שלו, הרגשתי שיש משחק אגו.

לאחר כחצי שעה,קיפלו ציוד והגיעו למסקנה שהנזילה בצינור 4 צול משותף יחד עם השכן.

הניקוז של האמבטיה שלו מגיע אליי לדירה ויחד הם מתמזגים לצינור משותף.

המאתר לא הצליח למצוא בעזרת הציוד שלו בדיוק את מקור הנזילה ורק מעריך שהיא נמצאת בחיבורים של הצינור הזה.

כלומר, יש לשבור מ-התיקרה- ריבוע בגודל 80X80 ס"מ ולראות על הצינור עצמו איפה הנזילות.

חברת הביטוח נוטשת אותי כי נזק משותף לא מכוסה בפוליסה.

ולכן נשארתי לבד.

מה לעשות? להביא שרבברב פרטי שישבור את התיקרה?

ומה אם הנזילה לא משם?

איפה מוצאים בעל מקצוע אמין? דגש על אמין, כמובן בנוסף ליכולות הטכניות שלו.

פורסם

בבית שהיה בעבר שייך למשפחה היה בעבר סיפור דומה, אחרי כמה אינסטלטורים שרצו לשבור את הרצפות והקיר בקומה העליונה, הגיע אחד מומחה, בלי שום ציוד, רק עם פנס, אחרי שבחן את הקומות מכל הכיוונים ניגש ופירק מרצפת אחת בקומה העליונה, חפר בחול וחשף צינור ששני מסמרים היו תקועים בו בצורת צלב. הוא אמר אז שיצא לו להתקל בצרה הזו לא מעט וזה מגיע מבני דודים שעבדו בבניין, מעין נקמה ?.

פורסם

בסיפור הגדול שהיה לי המאתר שהיה לפני שלומי רצה להתחיל לפתוח קיר שלם. שלומי הצביע על מקום, מצא שם את הצינור אבל בקטע תקין, עלה 20 ס"מ ושם פגע בול. בסופו של דבר היה צורך להחליף קטע צינור של כמה עשרות ס"מ כיון שהסדק היה צמוד לברך, אבל הפתיחה היתה מינימלית.

לפעמים אין ברירה וצריך לפתוח קטע כדי לאתר את הנקודה המדוייקת, אבל צריך להיות רדיוס סביר, לא קיר שלם.

לגבי מימון התיקון - אם מדובר בקטע צינור שלך - הוא על חשבונך, אם צינור של השכן - על חשבונו. אם צינור משותף - על חשבון כל הבניין (או, כמובן, הביטוח הרלונטי). מקווה מאד שיש לועד הבית שלכם ביטוח - כולל ביטוח צד ג' - כיון שאם אין ביטוח כזה יהיה עליכם לתבוע כל דייר בנפרד, סיפור לא פשוט.

• תוכן חדש...