Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיווח שטח מאיילון דרום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

חזרתי לפה אחרי הרבה זמן מי שלא מכיר אותי תומר בן 21 זה קצת רקע על החיים

הצלחתי לשחזר את היוזר כי אני חייב לדווח ראיתי אנשים עם מדבקות קארזפורום

עכשיו לסיפור המצמרר

אני עדיין עם המאזדה שהייתה לאבא שלי ועברה אליי (הוא מת לצערי לא מזמן אבל עשה רביעיית צמיגים גודייר וזה ג'אנטים מגנזיום אז הצמיגים יקרים בטירוףאני נוסע מהרצליה לראשון רגוע ב 90 קמש -איילון דרום בשעה 19:00 (יום רביעי-אתמול)

פתאום עוקפות אותי בצורה מלחיצה

1.אלפא רומאו מיטו תלתן ירוק

2.איביזה FR החדשות משהו אש מדבקת APR

3. ופה הסרט - פלוצווגן ג'טע שחורה עם ג'אנטים של אאודי פלילית בטירוף ויש מדבקת קארזפורום !!!

בקיצור הם עוברים אותי ואני אחריהם עד שהגעתי ל 170 ואז לי נגמר הכח והם עברו אותי המשיכו

אני קורה לבעלי הרכבי ספורט האלה לא לנהוג כמו משוגעים ולא לעבור מהירות של 160 גג באיילון כי זה כביש מסוכן ובהמשך יש גם מצלמות

ואשמח לשמוע את בעלי הרכבים ובעל הג'טה פה לדעת מי לקח בתחרות ומה הצריכת דלק הייתה (יצא לי 1 ל 11!!)

טוב לחזור לפורום לא השתנה פה כלום תותחים אחד אחד שבת שלום ומבורך

-תומר-

מזדה 3 2007

AOTOMATIK

מי שלא אוהב? א-ו-י-ב

נהג (שודים)חדש 8)

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נסעת 170 ואתה קורא להם משוגעים?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

יש סתירה במה שכתבת - מצד אחד אתה קורא לבעלי הרכבים הללו לא לעבור 160 קמ"ש מכיוון שזה כביש מסוכן, ומצד שני אתה מודיע בריש גלי שנסעת אחריהם על 170 קמ"ש.

אם מדובר בכביש מסוכן למה עברת 160 קמ"ש?

פורסם

מי העיר את הטרול?

:lol:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם יש פה שוטר תנועה אני קורא לו להעביר את הנושא הזה לחקירה. יש פה בחור שטוען שנסע 170... אין לכם טיפה של שמץ מושג כמה זה מסוכן. דרך אגב גם הקורולה שלי הגיעה בעבק הרחוק לכמעט 180 אז אל תתלהב.

פורסם (נערך)

ערוסי (לפנים), זה אתה?

אגב, אתה בטוח שמה שראית זו לא הייתה האימפרזה טורבו הכחולה שבאה מכיוון חולון?

עריכה אחרונה על ידי KoF-sHeLeG
פורסם

הוא יכול לטעון עד מחרתיים שהוא נהג על 170 קמש וכו' וכו'... נראה כמו ילד מתלהב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שרשור עם פוטנציאל.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)

טרילילי טרולול... עד מתי הטרולים? נשמע לי כאילו זה לקוח ישר מפה :

bb652b4f5859c73de0f397259f8c822d1e948496bd67b708cecc5be2d9c08071.jpg

עריכה אחרונה על ידי KoM

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

מהרצלייה זה עוד בסדר, אחרי האוניברסיטה אני מסכים בהחלט.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני עדיין עם המאזדה שהייתה לאבא שלי ועברה אליי (הוא מת לצערי לא מזמן אבל עשה רביעיית צמיגים גודייר וזה ג'אנטים מגנזיום אז הצמיגים יקרים בטירוף

מזל שלפחות "עשה" רביעית צמיגים לפני שמת. יש אנשים שחיים חיים שלמים בלי לעשות צמיגים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...