Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיווח שטח מאיילון דרום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם לא הג'אנטים ו1:11 הייתי קונה.

הרכב שלי גם לא למכירה גבר

מזדה 3 2007

AOTOMATIK

מי שלא אוהב? א-ו-י-ב

נהג (שודים)חדש 8)

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני אומרת הג'טע לקחה.

כי זה הנהג ולא רק האוטו. חוץ מזה הג'אנטים שם מוסיפים 15 כ"ס אז לא כוחות.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

מהיכרות אישית עם בעל הג'טע מדובר באדם רגוע מאוד מהטבע שלו,לא ברור לי למה בחר להתחרות באיביזה ועוד במהירות גבוהה שכזאת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מהיכרות אישית עם בעל הגטה? מניין לך על מי מדובר? פות"ש לא כתב על מי מדובר. לדעתי הטרול נחשף.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מהיכרות אישית עם בעל הגטה? מניין לך על מי מדובר? פות"ש לא כתב על מי מדובר. לדעתי הטרול נחשף.

טרול הוא מי שמוכר סוזוקי אלטו למחייתו :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
זה כבר מוגזם. היה על גבול האמין עד ההודעה הזאת. אחלה דרך להניע את הפורום אבל.

+1

אכן זלזול באינטלגנציה. מה רבו מעלליך יא קארספורום.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
טרול הוא מי שמוכר סוזוקי אלטו למחייתו :lol:

אז טוב שהוא לא עושה את זה.

לגבי הרכב, אני מכיר את בעל התלתן. סיפר לי שהג'טע לקחה. אבל הוא נהנה יותר.

פורסם

תומר חבל שלא שמת לב, הייתה גם שקודה שפורט שעקפה את כולם משהו כמו 10 שניות לפניהם.

כנראה חשבת שהיא לא קשורה אליהם, עבדך הנאמן נהג על המכונה המשומנת הזאת.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

השרשורים של קארספורום, תמיד מפתיעים. :lol:

משום מה יש לי הרגשה שמישהו העיר את הטרול.

בכל אופן, החופש הגדול עוד כמה חודשים, היינו צריכים להכין את עצמנו לקיץ עם שרשור מעורר. :wink:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...