Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיווח שטח מאיילון דרום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה, כשאתם מדברים על "מישהו העיר את הטרולים" שכן, טרולים זה לא טרול יחיד אלא ברבים. למי אתם מתכוונים?

דווקא נראה לי שסיפורי ספאם בפורום הזה לא קיימים כמצופה לפורום מכובד ולא של ילדים בני 10.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ופתאום הג'טה התפצלה לשתיים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
יש לי שאלה, כשאתם מדברים על "מישהו העיר את הטרולים" שכן, טרולים זה לא טרול יחיד אלא ברבים. למי אתם מתכוונים?

מתכוונים אל וויליאם, טום וברט הגינס. :wink:

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
תומר חבל שלא שמת לב, הייתה גם שקודה שפורט שעקפה את כולם משהו כמו 10 שניות לפניהם.

כנראה חשבת שהיא לא קשורה אליהם, עבדך הנאמן נהג על המכונה המשומנת הזאת.

אנשים כאן נמצאים בטריפ של החיים למה אתם מכניסים כול מיני שמות בשפות של חול על הכביש מי שלחצנו זה מי שכתבתי מה קשה לקבל את זה

השרשורים של קארספורום, תמיד מפתיעים. :lol:

משום מה יש לי הרגשה שמישהו העיר את הטרול.

בכל אופן, החופש הגדול עוד כמה חודשים, היינו צריכים להכין את עצמנו לקיץ עם שרשור מעורר. :wink:

איזה טרול אני לא מבין מה הקשר לקיץ אני הבנתי שבחורף יש יותר אקשן בכבישים ואני תמיד מחפש כמו פנתר אנשים מקארזפורום כי הם תמיד משתוללים וכיף איתם במיוחד לאלה שיש מדבקות גם זה עם מדבקת APR זרם אז היה ראש טוב

מזדה 3 2007

AOTOMATIK

מי שלא אוהב? א-ו-י-ב

נהג (שודים)חדש 8)

פורסם

טוב אחי. אנחנו תמיד משתוללים...

ראית את השרשור שבו אני מגן על הזכות שלי לנסוע על 90 קמ"ש בימין בלי שיהבהבו לי?

מי שבאמת יודע לנהוג לא משתולל בכביש, או לפחות לא כשיש עוד רכבים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...