Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, עד היום החלון חשמל (בצד של הנהג) עבד מעולה ללא אף תקלה.

היום, הנעתי את האוטו ובאתי לפתוח חלון, שמעתי רעש מכיוון הדלת והחלון ירד תוך כדי שהוא רועד וגם עלה בחזרה תוך כדי רעידות.

בפעם שנייה שניסיתי להוריד אוותו הוא כבר נתקע אחרי כמה ס"מ וגם להעלות אותו כבר אי אפשר.

כשאני לוחץ על המתג שומעים את הנוע של החלון עובד אבל אין תזוזה של החלון.

בשביל לסגור את החלון אני פשוט נאלץ למשוך את הזגוגית למעלה בידיים.

עזרה בבקשה מה הנזק ואיפה כדאי לתקן.

אני מחיפה.

פורסם

לגבי תיקון חלון חשמל

. קשה לתת לך תיאור מדויק אם יש נזק למנוע או משהו מבלי לראות.נסה לפתוח את דיפון הדלת ולהציץ.ההשערה שלי לפי מה שצינתה זה שהחלון פשוט ברח מהמסילה

פורסם

אצלי בהונדה החליפו את כל המנגנון במשומש שעבר שיפוץ ב-500 שקל כולל התקנה. יש מכונים שמתמחים בתיקון מנגנונים ולדעתי שמה זה יצא הרבה יותר זול. תנסה אצל זגגים כי סתם מוסך פשוט יחליפו מנגנון וכמו שאמרתי זה יותר יקר לדעתי.

פורסם

אם יסתדר לך להגיע לאזור הקריות אז יש הכיוון הנכון אם אני לא טועה זה באזור פינת חלוצי התעשייה לכיוון חוצות המפרץ מקרית חיים יש בצד ימין לפני הכיכר כמה מקומות והוא אחד משם קוראים לבחור אמעד.

פורסם

באיזור התעשייה הקרוב ללב המפרץ יש אחד מאלו א.א גלס או לוסיא גלס או בני גלס (אחד מהשלושה). הם מתעסקים בכל הדברים הללו.

בהצלחה !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...