Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה קורה?

הייתי במוסך גבע לפני כמה חודשים, והם אמרו שאני צריך להחליף צינור נשם שמן. אם אני זוכר נכון ככה הם קראו לזה(זה צינור שמתחבר מהמצערת לחלק האחורי של המנוע). המוסכניק שלי פשוט לקח סלוטייפ שחור וליפף סביב הצינור.

יוסי(מגבע) אמר לי שאפשר לקנות צינור שחור ופשוט לחתוך בקצוות של הצינור הישן ולחבר את הצינור החדש, וככה לחסוך עלויות של צינור מקורי. הבעיה שאני לא רוצה להתעסק בזה ולכן מעדיף צינור מקורי.

אז... כמה עולה צינור מקורי לפיג'ו 206CC נפח 2000?

עריכה אחרונה על ידי SG159
פורסם

ל1600 עלה לי 300 שקל.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
ל1600 עלה לי 300 שקל.

וואו, באמת לא זול כל כך.

יש אולי מדריך לדרך שיוסי ממוסך גבע הציע לי? (לחתוך את כל האמצע של הצינור המקורי, ולשים צינור חדש שעמיד לאדי השמן)

פורסם
300 ש"ח זה סביר,אם זה מה שובר אותך מה יקרה שתצטרך להחליף צלחות ורפידות.

אבל 300 שקל לצינור? ואני מאמין שבנפח 2000 טיפה יותר יקר. כנראה זה לא משתלם כשאפשר לעשות קומבינה שתהיה אפקטיבית באותה המידה, וזולה יותר. 300 שקל זה גם כסף.

פורסם

אתה מחזיק רכב צרפתי, המהדורה הבכירה ביותר של דגם עם גג חשמלי נפתח ומוטרד מ-300 שקל?

מחכות לך הפתעות.

גילוי נאות: החזקתי רכב זהה לשלך במשך 7 שנים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני אומר לכם את זה מכל הלב, אל תיכנסו לי לכיס. אני יודע מה טוב לי ומה לא.. כמובן שאשמח שהחלק יהיה מקורי, אבל אין לי להוציא את הכסף הזה על צינור כשאפשר לעשות עם הכסף הזה דברים אחרים לרכב.

מישהו יכול להביא לי אולי מק"ט של החלק ואני אוכל לבדוק מאיביי. אולי הרכישה תהיה זולה יותר.

פורסם

ברכבים יפנים השסתום נמכר בנפרד מהצינור,תבדוק אם ככה בפיג'ו.

כל דבר שנקרא קומבינה יכול לעשות רק נזק כשמדובר במנוע.

אתה יכול לחפש בפירוקיה ולנקות אותו.

פורסם

קיימים 3 מקט"ים- שלח מספר שלדה כדי שאבדוק מה אתה צריך.

ללא שם.jpg

דרך אגב- אחד מהם עולה 230 ש"ח במורשה, אני מניח ששאר המחירים דומים.

פורסם
אני אומר לכם את זה מכל הלב, אל תיכנסו לי לכיס. אני יודע מה טוב לי ומה לא.. כמובן שאשמח שהחלק יהיה מקורי, אבל אין לי להוציא את הכסף הזה על צינור כשאפשר לעשות עם הכסף הזה דברים אחרים לרכב.

מישהו יכול להביא לי אולי מק"ט של החלק ואני אוכל לבדוק מאיביי. אולי הרכישה תהיה זולה יותר.

יכול להיות שלא הסברתי את עצמי היטב. אנסה שוב:

רכב כמו שלך אינו סלחן לקומבינות וניסיונות לאלתר עלולים לגרום לבעיות יקרות הרבה יותר מאלה שניסית לפתור. במקרה דנן העלות של חלק מקורי נמוכה ולכן לדעתי אין בכלל דילמה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
קיימים 3 מקט"ים- שלח מספר שלדה כדי שאבדוק מה אתה צריך.

[ATTACH=CONFIG]453700[/ATTACH]

דרך אגב- אחד מהם עולה 230 ש"ח במורשה, אני מניח ששאר המחירים דומים.

הנה המספר שלדה:

VF32DRFNF2W005707

פורסם (נערך)

חברים,

נכון שלהחזיק רכב זה לא זול. אבל פאקינג מאות שקלים בעבור צינור פלסטיק שרשורי עם חיבור מהיר ייעודי, שתפקידו בחיים הוא להשיא אדי שמן זה פאקינג שוד לאור יום.

אני הייתי מציע לחפש בית מלאכה שיודע להלחיץ צינורות כאלה ובונה אצלו צינור נדרש (כמו זיו פורת ברחובות שייקח לך כמה עשרות גרוש ויעשה עבודה טובה).

עם על הכבוד, בזמנו בחברה הזמנתי פאקינג (סליחה פאקונג) טבעתי שעולה בכל מקום רבע גרוש. בחברה בתוך שקית עם מק"ט ביקשו לא פחות מ-80 ש"ח לפני מע"מ.

אז נכון שעולה להחזיק רכב, אבל לא צריך להגזים.

בתמונה אילתור שבצענו ברכב של חבר, את האלתור עטפנו ב"רסקיו טייפ" והחבר בדכו לבעל מלאכה כנ"ל.

20160224_190949.jpg

*בהודעה שורבבה המילה "פאקינג" מספר פעמים, הכוונה כמובן לפאקונג, וסליחה על הגרמנית.

עריכה אחרונה על ידי Eily
פורסם

מחיר החלפים לפיג'ו סיטרואן בארץ ידוע כמוגזם.

כמו בכל 206 גם בשלי נשבר צינור הנשם העליון..אם קניתי חדש "מקורי" ? לא. מדובר סך הכל בנשם מנוע ( מעביר אדי שמן כדי למנוע ולהקטין זיהום אוויר)

לכן קפצתי לפירוקיה קרובה פירקתי צינור גומי בעובי מתאים (אפילו בחינם) באחד הרכבים והתקנתי אותו במקום שבו נשבר הצינור.

מיותר לציין שהכל עובד כמו שעון.

שלומי

• תוכן חדש...