Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי יונדאי 2007 5 דלתות GLS מנוע 1600.

אתמול נסענו ופתאום הרכב נעצר וטמפרטורת המנוע בקצה העליון של המחוג.

לא היתה שום נורת אזהרה.

אחרי שהמנוע התקרר, בדקתי שמן ומים והכל נראה תקין.

הנעתי את הרכב ולא דלוקה שום נורה.

עוד דבר - בשעות הצהריים אשתי נסעה והריחה מין ריח שרוף - אבל לא נדלקה שום נורית חיווי.

יש למישהו מושג מה יכול לגרום לדבר הזה?

לא נסעתי עדיין - מפחד לעשות נזק.

תודה מראש

גיא

פורסם

לא צריך לחפש נוריות חיווי. אם לא חסר שמן ומיים בכלל אז הנע את הרכב ותן לו לעבוד ובדוק אם התקלה חוזרת על עצמה. הריח השרוף יכול להיות גם פסיכולוגי בגלל טראומת חום המנוע שחוויתם במחוג. כל עוד המחוג יישאר על האמצע והמדדים תקינים אין יותר מידי מה לעשות. ואם אתה רוצה שקט נפשי יותר אז תן למישהו מקצועי שייראה אם קיים משהו חריג.

פורסם
אם החום מנוע הגיע עד הסוף יש בעיה ברכב יכול להיות טרמוסטט תפוס אם אין חוסר מים או רדיאטור סתום

תודה רבה

פורסם

שלום לכולם

הבוקר רציתי לקחת את הרכב למוסך.

התחלתי לנסוע, אחרי 7 דקות בערך חום המנוע התחיל לעלות.

עצרתי לפני שהגיע לאדום. פתחתי מכסה מנוע.

שוב, לא חסר מים, לא חסר שמן, הונטות עובדות.

מה כן - יש רעש מוזר, כמו של שנאי כזה מאזור מעל המנוע (יש שם חלק שאני לא מזהה - האוויר נכנס לשם מהפילטר אוויר)

כרגע אני מחכה לגרר

יש למישהו השערות מה יכולה להיות הבעיה?

תודה לכולם

גיא

פורסם
שלום לכולם

הבוקר רציתי לקחת את הרכב למוסך.

התחלתי לנסוע, אחרי 7 דקות בערך חום המנוע התחיל לעלות.

עצרתי לפני שהגיע לאדום. פתחתי מכסה מנוע.

שוב, לא חסר מים, לא חסר שמן, הונטות עובדות.

מה כן - יש רעש מוזר, כמו של שנאי כזה מאזור מעל המנוע (יש שם חלק שאני לא מזהה - האוויר נכנס לשם מהפילטר אוויר)

כרגע אני מחכה לגרר

יש למישהו השערות מה יכולה להיות הבעיה?

תודה לכולם

גיא

היי שוב

החלק הכסוף בתמונה - זה החלק שמשמיע זמזום כמו שנאי

תודה

גיא

Engine.jpg

פורסם

היי גיא,

במקרה יש לי את אותו סוג רכב.

התמונה ששמת ממש קטנה. תוכל לצלם את החלק עצמו או לסמן לאיזה חלק כסוף? כנראה שהבחור מעליי צודק שזה מנוע צעדים.

כמו כן, מהיכן אתה בארץ?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

האם שהמנוע התחמם המיפלס במיכל העיבוי עלה או ביעבע? האם צינורות הרדיאטור היו קשים מאוד? האם שני הצינורות העבים היו חמים באותה מידה? האם הוונטות הוציאו אויר חם או קר? יש לי הרגשה שהיוניט חום פשוט מזייף. בהתאם לשאלות ששאלתי נוכל לתת כיוון מדוייק יותר.

פורסם

היי לכולם

תודה רבה על התגובות.

המצב הוא כזה:

המנוע התחמם מכיוון שהייתה בעיה - הצינור מים הראשי היה קרוע מעט ונזלו מים.

במוסך החליפו צינור מים.

אחרי ההחלפה נסעתי מעט והמנוע רועד בטורים נמוכים ומנורת CHECK Engine נדלקת. - לבסוף נתקעתי שוב עם הרכב.

הכנסתי את הרכב למוסך שוב ולאחר בדיקות (מחשב,קומפרסיה וכו') היום הוא אמר לי שצריך לעשות ראש מנוע...

האם למישהו יש מושג אם ראש מנוע ליונדאי אלנטרה 2007 - בעייתי? (אמרו לי שיש מנועים שכאשר עושים להם ראש מנוע - זה לא עוזר והבעיה חוזרת לחא מספר שבועות)

תודה

גיא

פורסם

שום בעיה לשפץ ראש מנוע בלנטרה. אם עושים את העבודה כמו שצריך וסגירה נכונה של הראש זה יחזיק לך יופי. מה הצעת המחיר שקיבלת לתיקון זה?

פורסם

היי

הצעה:

רק ראש מנוע - 1750 ש"ח

אם להוסיף החלפת טיימינג + משאבת מים = 2830 ש"ח

איך נשמע?

תודה

שום בעיה לשפץ ראש מנוע בלנטרה. אם עושים את העבודה כמו שצריך וסגירה נכונה של הראש זה יחזיק לך יופי. מה הצעת המחיר שקיבלת לתיקון זה?
  • תוכן חדש...