Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המיסים לא מעניינים אותי...לי חשוב שלא להכנס לבירוקרטיה מיותרת ולבזבז זמן על שטויות.זה סך הכול חתיכת פלאסטיק.

פורסם
לשלם מכס לא בעיה, הבעיה זה אם יתחילו לבקש אישורים, מסמכים של הרכב, ללכת לפה ללכת לשם.

האם כל זה יכול לקרות כאשר מזמינים גריל?

ייבאתי לבד פנסים אחוריים (פעמיים, אחד היה חיקוי והחזרתי אותו לשולח ולאחר מכן הזמנתי מקורי) לרכב שהיה ברשותי בעבר ולא ביקשו ממני שום מסמכים.

ייבאתי גם פנסי קסנון קדמיים לאותו רכב ולאחר מכן רביעיית ג'אנטים ולא ביקשו שום מסמך של הרכב, אז אני מניח שבשביל גריל לרכב שהוא אפילו לא פריט בטיחותי לא יבקשו שום דבר.

פורסם

הזמנתי החודש גריל לרכב שלי, ראיתי שהוא היה במכס, אבל שוחרר בלי בעיות ולא ביקשו ממני שום מסמך או משהו.

והיה רשום על הקבלה שזה גריל לרכב.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם
הזמנתי החודש גריל לרכב שלי, ראיתי שהוא היה במכס, אבל שוחרר בלי בעיות ולא ביקשו ממני שום מסמך או משהו.

והיה רשום על הקבלה שזה גריל לרכב.

מה היה המשקל של הגריל? המוכר אומר שאצלי הוא שוקל 4 קילו.

האם כדאי לבקש לרשום שזה סתם פלאסטיק של משהו ועולה 70 $?

פורסם

אני הזמנתי גריל למרצדס שלי לפני שנה + .

הגריל הגיע עד הבית ללא ריצות מיותרות או כאבי ראש , לא ביקשתי מהמוכר לרשום שום דבר שונה על החבילה.

C200k W204 & C180k W203 coupe

פורסם

הגריל אצלי, שוחרר והגיע עד לבית עם ups.

משרד התחבורה אישר בלי בעיה.

רק לקחו עמלות ומיסים בלי הפסקה.

תמונות ברגע שהגריל יורכב

• תוכן חדש...