Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מחפש גריל דיימונד בסגנון AMG למרצדס CLA200 2016.

מישהו מכיר מקום עם מחיר נורמאלי?

חיפשתי גם בחול אבל אני מפחד להזמין בגלל כל הבעיות עם המכס והאישורים שאני אצטרך להביא ולבזבז זמן.

תודה

פורסם

לא מצאתי בפירוקיות שחיפשתי בהן.בחברה רוצים מעל 4000!!!!!!! פשוט חוצפנים.

להזמין מאנגליה עולה 1300 וזה יעצור בגלל המחיר והגודל כנראה,בנוסף ירשמו שזה גריל לרכב. אם יש למישהו ניסיון עם העיניין אני אשמח להמלצות איך לייבא.

פורסם

לא שאלתי כמה עלה סורי, אבל לא אחד מהם להייתה בעיה להביא את זה לארץ, תחכה קצת בטח עוד מעט יצוצו בפירקיות Cla250, קח בחשבון שזה מרצדס תמיד החלקים יהיו יקרים

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

לשלם מכס לא בעיה, הבעיה זה אם יתחילו לבקש אישורים, מסמכים של הרכב, ללכת לפה ללכת לשם.

האם כל זה יכול לקרות כאשר מזמינים גריל?

פורסם

תמיד אפשר להתמקח על המחיר, תציע לו 50 יורו + 10 יורו משלוח ותראה מה יקרה, אני גם מציע למוכרים לקנות את המוצר מחוץ לאיביי ולשלם עם PAYPAL ישירות למוכר (חוסך להם את כל העמלות), זה מוריד את המחיר בכ-10 אחוז ומעלה עם המוכרים הנכונים.

בהצלחה.

Detailer.gif
פורסם

עדין ההדבקה הזאת זה התעסקות וזה יכול לרדת גם. אם כבר מדבקה אז אפשר לקנות איזה צבע כסוף ולצבוע לבד את הפלאסטיק

פורסם

קח טיסה של renair מעובדה לאירופה (30 יורו כיוון). תקנה שם ותחזור למחרת עם הגריל במזוודה.

גם חוויה, גם סיפור לחבר'ה, גם לא תשלם מיסים.

הכל כמובן בצחוק...

...CASKA for life

• תוכן חדש...