Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן ליד המכללה. הדלתות ננעלות אוטומטית, אם לוחצים על הכפתור שעושה זאת.

אם אתה צריך ללחוץ על כפתור, כנראה שהדלתות לא ננעלות אוטומטית.

הכוונה למנגנון שנועל את הדלתות באופן אוטומטי לאחר שעברת מהירות מסויימת (יש לומר- נמוכה מאד, 15-20 קמ"ש). בדוק אם יש לך פיצ'ר כזה ברכב, והפעל אותו. זה עניין בטיחותי. *

* לא בטיחותי מבחינת תנועה, אלא חוצץ בינך לבין ערסים\בבונים\שאר ירקות.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצפייה בסרטון נראה כי אצה לא הדרך.

בקטע 0:45 בעל ההונדה סיווק מבצע מעבר חד

לנתיב הימני ללא הפעלת איתות וזאת בכדי לעקוף

את המיכלית מצידה הימני וזאת עוד לפני צומת מרומזר.

הוא עוד רצה ללמד אותך כיצד לנהוג החוצפן.

פורסם

עברתי פעם לנתיב הכי שמאלי בפקק תנועה, כדי לפנות שמאלה ברמזור, חיכיתי באדום וזקנציק מאחוריי יצא מהאוטו שלו ואמר לי 'אם הייתי חמום מוח הייתי מוריד לך שתי סטירות לחי שעקפת אותי!'

הסתכלתי עליו, אמרתי לו 'בסדר' והמשכתי בנסיעה.

יש מטומטמים בכל מקום, צריך לדעת להתעלם מהם.

פורסם

מקרה לא נעים ודי מרתיח לראות את הקלות בה יוצא אליך בהפגנתיות חמום מוח באמצע הכביש.

אותי תמיד עניין - אלה שיוצאים ככה, איך יש להם את הביצים לצאת ולהתלהם מבלי לדעת מי עומד מולם בכלל?

אם זה אחד יותר חמום מוח עם נשר המדבר בתא הכפפות? אם זה אחד אלוף הדרום ב-MMA?

הם באמת יוצאים אללה באבאללה מה שיהיה יהיה? איפה יצר ההשרדות שלהם?

פורסם
מקרה לא נעים ודי מרתיח לראות את הקלות בה יוצא אליך בהפגנתיות חמום מוח באמצע הכביש.

אותי תמיד עניין - אלה שיוצאים ככה, איך יש להם את הביצים לצאת ולהתלהם מבלי לדעת מי עומד מולם בכלל?

אם זה אחד יותר חמום מוח עם נשר המדבר בתא הכפפות? אם זה אחד אלוף הדרום ב-MMA?

הם באמת יוצאים אללה באבאללה מה שיהיה יהיה? איפה יצר ההשרדות שלהם?

יש מטורפים - וזה לא תמיד הכי נעים.

אותי מישהו חתך והבהבתי לו באורות, צומת אחרי שהייתי מימינו ברמזור וניסיתי לדבר איתו דרך החלון שלי (שלו בצד הנוסע היה סגור) הוא שלף וכיוון אלי אקדח (נכון לרגע זה אין לו את האקדח יותר וכניראה לעולם לא יקבל)

אבל מטורפים יש וצריך להזהר מהם

קובי

:-)

פורסם

טוב עשית. אבא שלי ז"ל תמיד היה אומר לי שבתי הקברות מלאים במצבות שכתוב עליהן "פה נטמן האיש שהדרך היתה שלו". מציע לך בחום להגיש תלונה במשטרה. יתיחסו לזה, יזמנו אותו לחקירה ואולי אפילו יפתחו לו תיק בעוון תקיפה ואיומים וגם אם לא יגישו נגדו כתב אישום, תהיה לו נקודה שחורה בכל פעם ששמו יעלה על המחשב של שוטר תנועה ויתיחסו אליו בהתאם. אם אתה איש שמאמין בחוק אז תשתמש ותנצל אותו כדי שהאיש הזה ילמד לקח

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

ראשית, שים לב שהתאריך במצלמת הדרך שלך לא נכון. אם פעם תרצה להשתמש בסרטון הזה, או אחרים, זה יכול להוריד מהאמיניות של הטיעון שלך.

הבן שלי לומד קרב מגע אצל מי שהיה 7 פעמים אלוף הארץ, אלוף עולם בלחימה משולבת ומדריך את מייטב צבאות העולם. לא פעם הוא סיפר לי כמה הוא מתאפק כשיוצאים אליו ועליו ערסים בכביש...

פורסם

אני היחיד שחושב שפות"ש נדחף בכוח לנתיב?

כמובן שאני לא מצדיק בריונות שכזו, אבל עדיין רואים זאת בבירור.

ולא, פנייה שמאלה זה לא תירוץ. היית צריך לצפות זאת מראש ולהשתלב שמאלה עוד קודם, בלי להיות בריון בעצמך.

פורסם

קראתי עד הסוף. לא ברורה לי הטענה שלו שהוא "חיכה" שהרכב לפניו יעבור כאשר רואים בבירור שהוא התחיל לעבור נתיב עוד לפני שהוא עבר אותו תוך כדי שהוא נצמד לו לפגוש בצורה מסוכנת. בבירור רואים שהוא דוחק את נהג הסיוויק.

שוב אני מסייג את דבריי לגבי נהג הסיוויק. בריונות שכזו אין לה מקום בשום מקרה. אך עדיין במקרה הזה האשמה היא של פות"ש.

לא ברור לי איך אני היחיד שרואה את זה :shock:

פורסם

גם אני בתחילה חשבתי כך, אולם מה זה לחשב את הדרך? מדובר בכמה מאות מטרים ואז צריך לעבור נתיב ע"מ לפנות שמאלה. לא מדובר פה בנהג שעקף את כל הפקק כדי להיות ראשון ברמזור. מה אתה מצפה, שהנהג יעצור את הנתיב הימני לגמרי עד שהנתיב השמאלי יתפנה? יש מושג של השתלבות בתנועה, אז אולי אם היה קוראת תאונה בכזאת סיטואציה האשם העיקרי היה זה שעבר נתיב אבל בוודאות אני לא רואה שום פסול בהתנהגותו בכביש.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

אני אשמח אם תוכל להראות לי איפה רואים בבירור שפות"ש דחק את נהג הסיוויק .

ללא מצלמה שמצלמת אחורה לא תוכל לדעת בחיים באיזה מהירות הגיע נהג הסיוויק וכמה קרוב היה לרכב שמלפנים. אולי עבר נתיב ביחד עם פותח השרשור?

פורסם

מתיאור פות"ש זה מה שאני מבין. כמובן לאחר השמטת "כיבוס" הסיפור.

אם אתה טוען שאי אפשר לדעת בוודאות- אתה צודק. אבל בדיוק באותה מידה אי אפשר לדעת שלא, ולכן לא ברורה לי התמיכה של כולם בדבריו. צפה שוב בסרטון, זה פשוט מחזה שרואים כל הזמן. בנוסף ניתן לראות רגע בו פות"ש בולם מעט באמצע המעבר.

• תוכן חדש...