Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתה מתאר פה מצב שמישהו עושה לך "דווקא". למה?

אם אני בנתיב הימני, מעוניין להתחיל עקיפה, רואה שנתיב שמאל לא פנוי (רכב מתקרב באותו נתיב), אני מאט טיפה על מנת לתת לו לעבור אותי כדי שאוכל להתחיל את העקיפה, אז מדוע שהנהג בנתיב השמאלי לא ייתן לי להיכנס לנתיב?

בכל אופן, אישית לא נתקלתי בסיטואציה כפי שתיארת כאן בתגובתך ואני נוהג יחסית הרבה בכבישי ישראל (כ-2500 ק"מ בחודש).

עריכה לאחר עריכתך:

במקרה כזה ממשיך לא להאיץ עד שהוא עובר. בסופו של דבר הוא זה שנמצא בנתיב עקיפה.

עריכה אחרונה על ידי TurboMan
  • תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היה שם איזה משהו לא מובן. גם אם פותש היה לא בסדר במשהו הייתי יותר נדהם מהתנהגות הנהג השני שאנחנו עלולים להתקל בסוגו כי עשינו משהו שלא נראה לו. פותש הכי הרבה עבריין תנועה. שאם הוא אשם אפשר לקנוס או לתת איזו שלילה הכי הרבה וגם פה ספק גדול. הנהג השני עבריין פלילי שמקומו בכלא וברור שזה מתבטא גם בנהיגה עבריינית... לכן הנפילה על פותש מוגזמת.

פורסם
אתה מתאר פה מצב שמישהו עושה לך "דווקא". למה?אם אני בנתיב הימני, מעוניין להתחיל עקיפה, רואה שנתיב שמאל לא פנוי (רכב מתקרב באותו נתיב), אני מאט טיפה על מנת לתת לו לעבור אותי כדי שאוכל להתחיל את העקיפה, אז מדוע שהנהג בנתיב השמאלי לא ייתן לי להיכנס לנתיב? בכל אופן, אישית לא נתקלתי בסיטואציה כפי שתיארת כאן בתגובתך ואני נוהג יחסית הרבה בכבישי ישראל (כ-2500 ק"מ בחודש).
יפה מאוד אמרת !!! ובהתנהגות של הנהג ההוא לא נתקלתי ב-7 אם לא ה-10 השנים האחרונות לפי מה שזכור לי לפחות. תמיד יש פעם ראשונה שתופתע.
פורסם
יפה מאוד אמרת !!! ובהתנהגות של הנהג ההוא לא נתקלתי ב-7 אם לא ה-10 השנים האחרונות לפי מה שזכור לי לפחות. תמיד יש פעם ראשונה שתופתע.

בסופו של יום, הכביש תמיד יכול להפתיע.

יש דברים שהם בכלל לא בשליטתך, כפי שקרה לי לפני כשנה בכביש 1 לכיוון מזרח שנהג שנסע בנתיב האמצעי (מתוך שלושה נתיבים) פספס את היציאה והחליט באמצע כביש מהיר לעצור את רכבו לחלוטין (בנתיב האמצעי, כן?) ולנסוע רוורס עד היציאה (כ50 מטרים). בשעה 1530.

אז ככה שתמיד אפשר להיות מופתעים.

אבל במקרה כזה, כשאתה יכול לצפות את הנולד ומה ההשלכות של אם תיכנס כעת לנתיב או תמתין כמה שניות עד שהרכב יעבור, אני חושב שהיה עדיף לתת לרכב שנמצא בנתיב עקיפה לעבור אותך ורק אז להיכנס לנתיב.

לא סביר שהיה "משחק איתך משחקים", נצמד מילימטר ממך ולא נותן לך להיכנס ובאותה עת מתאים את מהירות נסיעתו אחד לאחד למהירות נסיעתך על מנת שלא תוכל להיכנס.

פורסם
בסופו של יום, הכביש תמיד יכול להפתיע.יש דברים שהם בכלל לא בשליטתך, כפי שקרה לי לפני כשנה בכביש 1 לכיוון מזרח שנהג שנסע בנתיב האמצעי (מתוך שלושה נתיבים) פספס את היציאה והחליט באמצע כביש מהיר לעצור את רכבו לחלוטין (בנתיב האמצעי, כן?) ולנסוע רוורס עד היציאה (כ50 מטרים). בשעה 1530. אז ככה שתמיד אפשר להיות מופתעים.אבל במקרה כזה, כשאתה יכול לצפות את הנולד ומה ההשלכות של אם תיכנס כעת לנתיב או תמתין כמה שניות עד שהרכב יעבור, אני חושב שהיה עדיף לתת לרכב שנמצא בנתיב עקיפה לעבור אותך ורק אז להיכנס לנתיב. לא סביר שהיה "משחק איתך משחקים", נצמד מילימטר ממך ולא נותן לך להיכנס ובאותה עת מתאים את מהירות נסיעתו אחד לאחד למהירות נסיעתך על מנת שלא תוכל להיכנס.
הטענה שאתה מעלה מוסכמת עליי ואני מרבה לטעון אותה בעצמי אלא שמודה שבמקרה הספציפי הזה הופתעתי מהתנהגות יוצאת דופן.
פורסם
פתח את הדלת. אני הזזתי אותו וסגרתי בחזרה.

אכן ליד המכללה. הדלתות ננעלות אוטומטית, אם לוחצים על הכפתור שעושה זאת.

אם יש כזה פיצ'ר או אין או אם הדלתות ננעלות אחרי 15 קמ"ש או 20 קמ"ש- סעו תמיד כשדלתות הרכב נעולות, מהסיבה הזאת בדיוק.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...