Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטיולים שעשיתי בעולם תמיד הפליא אותי איך זה שברוב המקומות אם רכב משתלב לנתיב הנהג ש"עליו" משתלבים פשוט מאט, לא צופר ולא מהבהב ובטח שלא מגביר מהירות...

מעבר לזה, אכן צריך להישמר היום- ושאני אומר את זה אני לא מתכוון ל-להסתובב עם אגרופן או אלה, אלא פשוט להיות אדיב יותר

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אוקיי, ספציפית "נתפסתי" על מה שרשמת כי בתגובתך הראשונה רשמת "בבירור רואים שהוא דוחק את נהג הסיוויק".

כולנו יכולים לשער מה היה שם, אבל חד משמעית אי אפשר לדעת מאיפה הגיע נהג הסיוויק ובאיזה מהירות.

לגבי החלק של מעבר הנתיב, אתה צודק. זה נראה כאילו פותח השרשור החל את מעבר הנתיב תוך כדי תכנון להיכנס לנתיב בדיוק בנקודה שבה הרכב הראשון עובר אותו, סיטואציה דיי בעייתית כי מספיקה הבלימה הכי קטנה של הנהג מקדימה והדרך להחלפת פרטים קרובה מאוד.

כאחד שנמצא יחסית הרבה בדרכים מתוקף תפקידי, הרבה פעמים נתקלים בסיטואציות כאלו (לכאורה של כניסה לנתיב לא פנוי וכד'). בחיים לא עלה בדעתי לצאת מרכבי על מנת להתעמת עם מישהו, בדיוק מאותן הסיבות שציין פותח השרשור.

בשנה האחרונה אני שם לב שיש עלייה של עבירות התנועה על הכביש, במיוחד בשעות הבוקר העמוסות שכולם מנסים להגיע לעבודה כמה שיותר מהר. במיוחד ביציאות מערי גוש דן לעבר עיר הבירה תל אביב. הרבה נהגים (מבוגרים וצעירים כאחד) פשוט נדחפים לנתיבים ללא איתות, ללא בדיקה באם הנתיב פנוי. מטריד.

עריכה אחרונה על ידי TurboMan
פורסם

אם זה אחד יותר חמום מוח עם נשר המדבר בתא הכפפות?

לא צריך נשר המדבר, מנסיון עבר יריחו פולימרי משיג את אותו אפקט- צמד ערסים שמיד עשו פרסה, נכנסו לרכבם והתחפפו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא צריך נשר המדבר, מנסיון עבר יריחו פולימרי משיג את אותו אפקט- צמד ערסים שמיד עשו פרסה, נכנסו לרכבם והתחפפו.

נו, נו, ספרי פרטים...

פורסם

אתם יודעים מה הכי הוגן יהיה?

שיצא לאחד כזה מישהו עבריין או ערס, או איזה אלוף עולם באגרוף, ויראה לו כהוגן מה זה לצאת מהאוטו על אדם חסר ישע.

ילמד אותו כזה לקח שלא רק מהאוטו, אלא גם מהבית הוא לא יצא תקופה ארוכה ונחמדה.

בושה שככה הכבישים שלנו נראים. עבריינות לשמה.

והבחור שפתח את השרשור, כל הכבוד על הקור רוח.

פורסם

התנהגות של בריון שצריך שיפתח לו תיק במשטרה!

בלי קשר, לנהג שמצלם, זכות קדימה נותנים לא לוקחים. גם אני הייתי עצבני אם היית עושה משהו כזה

פורסם

אני לא אדם אלים מטבעי, באמת.

אבל אחרי שראיתי את הסרטון הזה, קשה להישאר מאופק.

הייתי יוצא החוצה ומוריד אותו לקרקע, כדי שיחזור בזחילה אל הרכב. חצוף.

לאן הגענו עם בריונות הכבישים הזאת?

עצוב.

פורסם

לא מצדיק את ההתנהגות שלו , היא מזעזעת ופושעת.

אבל ויש אבל גדול , לי לפחות נראה שנדחפת , ויותר מזה היה לך עוד המון זמן עד הפניה , סה"כ היה צריך לחעות שיהיה באמת מקום להיכנס , ולא להידחף בין שני רכבים.

2017 Type R

פורסם
נו, נו, ספרי פרטים...

לא זוכר מה הוביל לכך שהם טרחו לצאת מהרכב לכבודי (אני גם לא מאלה שמנסים להתגרות בנהגים אחרים), ברגע שהם יצאו מהרכב והתחילו ללכת לכיוון שלי שלפתי את האקדח בתנועה ארוכה כדי שיקלטו את זה והם אכן קלטו ובהתאם התחחפפו.

זו היתה הפעם היחידה ששלפתי אקדח וחרגתי מהכלל הבסיסי "כשאקדח נשלף הוא נדרך", היה ברור לי שלא הולך להתבצע שום ירי ולכן העדפתי להימנע מדריכה.

חשוב לציין ולהדגיש שאקדח זה כלי הרתעתי מעולה אבל אם אתה לא מיומן בתפעול וירי באקדח רצוי להימנע משימוש לצרכי הרתעה כי זה עלול להתפוצץ לך בפנים.

כשאתה מיומן היטב ועם בטחון זה כלי מעולה להרתעה (יש לי סיפור נוסף על איך סמית' כסוף גרם ל-15 בריונים חמושים במוטות, אלות ושרשראות ברזל לשנות חשיבה ולומר שהם רק באו להתנצל ולעשות סולחה).

:)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לכל מי שיש לו טענות אליי, האמת שדי הופתעתי שהתגובות האלה הגיעו מאוחר כי ציפיתי שיגיעו לפני, אלא שהקדמתי תרופה למכה כי ציפיתי לתגובות כאלה ולכן התייחסתי אליהן מראש ומשום כך אין בכוונתי להתייחס אליהן שוב. מי שהצפיה בסרטון לא העלתה בו מספיק אינדיקציות ואמות מידה באשר למיהות הבריון בינינו, צר לי בשבילו ומוטב היה שלא להגיב אותן כי זה לא ה-ISSUE. זה לא באמת מעניין אותי שהאיש יראה את השרשור הזה. השרשור בא כשיתוף בתרחיש כלשהו שקרה, בתקווה שזה יסייע לאחרים לקחת תרחישים כאלה בחשבון ולהתמודד איתם וכן בא להניא אחרים שחושבים להתנהג כמו האיש להימנע מכך, כי זה יכול להיגמר לא טוב גם מבחינתו. יום טוב לכולם.

פורסם
ברגע שהם יצאו מהרכב והתחילו ללכת לכיוון שלי שלפתי את האקדח בתנועה ארוכה כדי שיקלטו את זה והם אכן קלטו ובהתאם התחחפפו.

יש לי סיפור נוסף על איך סמית' כסוף גרם ל-15 בריונים חמושים במוטות, אלות ושרשראות ברזל לשנות חשיבה ולומר שהם רק באו להתנצל ולעשות סולחה.

תגיד, יש מצב שקוראים לך מרטין ריגס...?

(מה זה הדבר הזה?!)

פורסם
זכות קדימה נותנים לא לוקחים. גם אני הייתי עצבני אם היית עושה משהו כזה

מסכים לגמרי, אבל יש פה בארץ תרבות נהיגה כלכך מגעילה שהנהג הממוצע פשוט לא נותן, מה שבסופו של דבר גורם לאנשים פשוט לקחת.

לא מכיר מאירופה את המנהג הזה של לשים גז כשאני רואה שמישהו רוצה לעבור לנתיב שלי - פשוט נהיגה בריונית.

פורסם

עדיין לא מבין איך לא הלכת למשטרה להגיש תלונה על תקיפה.

זה לא מעשה אלים, זה מעשה נכון.

את האנשים שמרגישים שהם מעל החוק ו/או שאר בני האדם צריך להחזיר למציאות.

אני יכול להעיד על עצמי שכמוך לא הייתי יוצא, הייתי יושב באוטו בשקט ומחכה.

אבל, אני יכול לומר לך בוודאות, שגם כשהייתי מעורב במקרה שכזה, ככה עשיתי.

וכשאני רואה משוגעים בכביש אני נותן להם לעבור, ויעידו חברי הפורום שמכירים אותו אישיתי שאני נוהג רכב שחור וגדול ואני מעט יותר קטן ממקרר אמנה side by side

פשוט לא רואה סיבה לאלימות כיום, גם ככה במכולת יש מצב שהגרוזיהי ירביץ לי עם התמונה של סבתא מיזולדה

ישר כח על האיפוק,

טל

נ.ב.

(סבתא מיזולדה לא נפגע במהלך כתיבת פוסט זה)

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

• תוכן חדש...