Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה!

אני בעלים של קורולה 2000 כבר תקופה ארוכה. האוטו...אמין אבל מתחילת לצוץ בעיות קטנות ( בקרוב אני רוצה לכתוב פה חוות דעת על הרכב שלי)

אני רוצה לרכוש רכב נוסף.

הנסועה נמוכה מקסימום 10,000 לשנה. משפחה +2.

הסכום שיש לי הוא 35,000.

אני רוצה להחזיק באוטו ל5 שנים בערך. ( שיספיק למשפחה +3...)

אוטומטית התחלתי לחפש קורולה ( ולא מפריע לי הגיר הרובוטי). אבל אח"כ התחלתי לחשוב על כיוון מאליבו 08.

ברור לי שבשיקול כלכלי עדיף קורולה. אבל אם המאליבו זו תוספת כספית לא גדולה לשנה(2000 ש"ח נניח ) זה נשמע לי עדיף.

מה דעתכם?

תודה!

פורסם

בגדול, קורולה תהיה יותר זולה לאחזקה.

פחות פוטנציאל לתקלות, הרבה יותר חסכונית.

מצד שני, מבחינת אמינות לא שמעתי על בעיות חריגות במאליבו בשנתונים האלה. מנועים אמינים יחסית.

קח בחשבון צריכת דלק גבוהה, במקרים מסויימים כפול מהקורולה.

בגדול, למי שלא נוסע הרבה, אם אתה מוצא מאליבו שמורה ממש, יכולה להיות אופצייה מעניינת.

פורסם

לי יש מליבו2008 ולבת הזוג קורולה 2008 .

אין ספק שהמליבו נותן הרבה יותר מהכל . יותר נוחות יותר כח ועצמה יותר שקט בנסיעה משדר יותר יופי מהקורלה. בכל השניים שיש לנו את המליבו לא היו תיקונים מיוחדים ורוב הזמן רק טיפולים. חשוב לציין שיחסית לרכב בן8 המליבו מפנקת וכיפית . מה שיש לי לומר על הקורולה הוא שהיא מביאה אותנו מנקודה a ל b . ובקיצור אם אתם מחפשים תמורה גדולה לכסף אז תנצלו את המחיר המצחיק של מליבו משומשת2008. הדבר היחיד שבעיתי בא זה צריכת הדלק שגם היא במידה והנסיעה רגוע יכול להגיע ל1 ל 10 בין עירוני. לפי דעתי בגג 10 אלף בשנה עדיף להנות בנסיעה ולא לקחת קורולה (למרות שיש לה אמינות מופתית וצריכת דלק מצוינת אך פחות נעימה מהמליבו)

פורסם

היו ברשותי 3 רכבים מסוג מאליבו, 2005, 2007, ו 2010. כולן ניקנו חדשות. (הראשונה נפגעה בתאונה).

כולם עם מנוע 3,500.

פרט לנושא תצרוכת הדלק ( 10 לליטר מחוץ לעיר, 6 לליטר בעיר ) - בכל יתר הפרמטרים אין מה להשוות את המאליבו לרכבים משפחתיים אחרים. השקט, הנסיעה חסרת המאמץ, האיבזור, התאוצה המיידית, הבידוד מהסביבה הרועשת, מערכת השמע המקורית המעולה - הכל ברמה אחרת.

בעיות מכניות כמעט ולא היו, אך הנסועה אצלי היתה נמוכה יחסית.

כשהייתי עובר לנהיגה ברכב המשפחתי של אישתי - היתה תחושה קופצנית ומרעישה...

תמצא רכב עם קילומטראז' נמוך - ותהנה.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...