Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי נפגע בתאונה ובדוח השמאי תחת סעיף "חישוב ערך שוק" נרשמה הפחתה של 3% על "בעלות שלישית" למרות שאני היד שניה (ברשיון הנוכחי מופיע 01)

ניסיתי לדבר עם השמאי אבל לא ממש הצלחתי להבין אותו - לדבריו "הכל ממוחשב והכל בסדר" - האמנם ?

פורסם

לא ממש ובקש לתקן

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

ודאי שאני יד שניה ולא שלישית, הרשיון על שמי עם רישום 01

השמאי פשוט חסר סבלנות, לא מוכן להקשיב וטוען בתוקף שהדוח נכון. לא אני בחרתי בו - הרכב נגרר למוסך הסדר של חברת הביטוח והם אלה שקראו לו.

עריכה אחרונה על ידי y360
פורסם

אל תוותר. אולי יש איגוד כלשהו שאפשר לפנות אליהם לגביו . כמו כן תתייעץ בטלפון עם אלי אמרן שמאי לגבי הסבר בנושא. תריץ עליו חיפוש כאן ותמצא את הנייד שלו

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

תביא שמאי מטעם עצמך. בכל מקרה הגרסה של השמאי שלך תהיה יותר אמינה משמאי שטועה בפרטים פשוטים - אם זה יגיע לבית משפט.

פורסם
ודאי שאני יד שניה ולא שלישית, הרשיון על שמי עם רישום 01

השמאי פשוט חסר סבלנות, לא מוכן להקשיב וטוען בתוקף שהדוח נכון. לא אני בחרתי בו - הרכב נגרר למוסך הסדר של חברת הביטוח והם אלה שקראו לו.

אתה מודע לזה ששמאי חייב להיות בחירה שלך , בין אם שמאי מטעמך או שמאי מהרשימה של חברת הביטוח , אבל הבחירה חייבת להיות כך או כך שלך,

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אין לי נסיון - פעם ראשונה שרכב ניזוק בתאונה.

לדברי משרד השמאים יש הפחתה של 3% בין אם יד שניה ובין אם יד שלישית... למרות זאת ביקשתי דו"ח מתוקן.

הרכב אובדן להלכה - והשמאי גרר אותו למגרש אשר בעליו התקשר ונשמע מאוד להוט שאחתום על זכרון דברים למכירה.

קראתי שחברת הביטוח היא האחראית למכירת השרידים ולא אני ?

נכון יהיה לחכות עד שתתברר תביעה מול צד ג ?

• תוכן חדש...