Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן הטיפול התקופתי של הסיריון שלי מתקרב(אני עושה כול 10 אלף ע"פ שהיצרן מבקש 15),K170

טיפול קודם הוחלף פלאגים שמן מנוע פילטר,פילטר אוויר,נוזל קירור,ושמן גיר החלפה כפול...השמן מנוע ששמו לי הוא 5W40 סינטטי מלא של Castrol. הטיפול הקרוב ברצוני לבצע בעצמי השאלה שלי האם להמשיך עם ה5W40? ומה אני צריך להחליף חוץ משמן ופילטר בטיפול הקרוב?

ועוד שאלה בהתנעות קרות בד"כ אני שומע רעש תקתוקים חלש יחסית אבל שומעים שנראה לי מגיע מאזור רצועת האביזרים אך אני לא בטוח.. איך אוכל לדעת מאיפה זה מגיע?

אחרי נסיעה קצרה הרעש מספיק אני לא שומע אותו.

פורסם

רעש אי אפשר לאתר דרך המחשב, אוזן מקצועית צריכה לשמוע ולראות.

שמן המנוע המומלץ הוא 5W30. לא יקרה שום נזק עם 5W40 אבל 5W30 הוא בחירה טובה יותר בהיבט של שימור ביצועים מיטביים ושיפור קל בצריכת הדלק.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שום נזק, זו הצמיגות המומלצת לסיריון. עלולה להיות עלייה בצריכת השמן אבל זו לא תקלה וזה דבר טבעי במנוע שעבר קילומטרז' מכובד.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

כמו שאיתמר המליץ,

תמלא 5W30 סינטטי מלא, שמן טוב לדוגמא הוא יורול PLX שעולה רק 100 שקל ל-5 ליטר.

לגבי ברקסים - צלחות BREMBO ורפידות REMSA, זה השילוב שיוצא לי להרכיב הכי הרבה, וזה מעולה.

יש לך מדריך מקוצר להחלפת הברקסים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?557609-%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%98%D7%A4%D7%99%D7%9D!&p=4995998&viewfull=1#post4995998

ויש את אשכול הטיפול לסיריון ש-yonix250 פתח, וכולל בו את כל המידע שתצטרך כולל כלי לפתיחת פילטר השמן.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?594430

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

כנס לדיונים האחרונים שלי בנושא טיפולים לדייהטסו סיריון ואני מאמין שזה מאוד יעזור לך.

אני גם בעל דייהטסו סיריון (שנת 2007) וכבר שנתיים מבצע טיפולים לבד.

אם אין לך רקע בטיפולים אז הייתי ממליץ לך לא לגעת בברקסים כי זה נושא בטיחותי מאוד חשוב. (המלצה שלי)

קישורים:

טיפול ראשון (לחץ עלי)

טיפול שני (לחץ עלי)

מקווה שעזרתי.

פורסם (נערך)

ממש לא, רק כשהן הגיעו לעובי המינימלי שבמקרה שלך הוא 15 מ"מ.

(אם הן מלאות בחריצים, או מעוותות וגורמות לרעידות, לוקחים אותן לחריטה שעולה בסביבות 130-150 שקל לזוג, כל עוד יש מספיק בשר.

מצד שני צלחות חדשות של BREMBO עולות בסביבות 300 שקל)

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שמן מומלץ מישהו יכול להביא לי?

חיפשתי של יורל אין בחיפה לא מצאתי... יש להם בחנות צ'מפיון וקסטרול קסטרול שמעתי מה זה צ'מפיון איך הם?

פורסם

שאלה ברח לי פשוט מראש,

טיפולים מישהו יכול להגיד לי מתי ומה צריך להחליף?

אני יודע ששמן מנוע ופילטר כול 15 אלף... ושמן גיר 60 אלף

אבל פלגים ונוזל קירור? ופילטר אוויר כול כמה?

וכמה מ"מ הטבעת ריקון שמן שלי?

פורסם (נערך)

שמן גיר מומלץ להחליף 90K כל ק"מ או 6 שנים המוקדם מביניהם. פלגים מאירידיום כל 90K ק"מ. פלגים מניקל פחות. נוזל קירור ונוזל בלמים כל שנתיים או 30K ק"מ. פילטר אוויר, מסתובב בשוק סיני זול של AMC כך שהייתי מחליף כל שנה/15K ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
  • תוכן חדש...