Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר הוא סיאט לאון FR אותו אספתי לפני כשלושה-ארבעה חודשים מהסוכנות, זה הרכב הראשון שאני קונה ישירות מסוכנות ואני שומר עליו מכל שריטה ונזהר במיוחד מלשרוט/לשפשף את הג'אנטים על מדרכות.

היום בבוקר התחלתי את הנסיעה לעבודה והרכב התריע שלחץ האוויר נמוך בצמיג השמאלי אחורי, עצרתי בצד ושמתי לב שבורג נעוץ בצמיג.

לא ניראה כי לחץ האוויר בצמיג היה נמוך במיוחד, אך חששתי כשאחזור הביתה בערב לא ישאר אוויר בצמיג ואצטרך לגרור את הרכב לפנצ'ריה ורציתי להמנע מכך.

 

אז נסעתי לפנצ'ריה בשם "צמיגי צמרת טופז" שנמצאת בתוך תחנת דלק "פז" ברמת השרון על מנת לתקן את הפנצ'ר מאחר והיא הייתה הקרובה ביותר למקום העבודה שלי, הפועל ניגש לעבוד, מוציא את הגלגל מהרכב, מניח אותו על מתקן שמוציא את כל האוויר מהצמיג ולבינתיים ניגשתי להביא את הארנק מהאוטו וכשחזרתי חשכו עיני! הפועל פשוט לקח לום ברזל חלוד, השעין אותו על שפת הג'אנט והחל להיאבק עם הצמיג עד שהצליח להוציא אותו מה שגרם לשריטו בג'אנט!

 

כשאמרתי לו שהוא כרגע שרט את הג'אנט בגלל השיטה שהוא מצא לעצמו הוא התחיל לצעוק עלי והטיח בי שאני בטח עליתי על מדרכה ושאני מאשים אותו סתם (הוא גם קרא לעצמו מניאק באמצע הויכוח אבל לא ממש ברור לי למה), אז עירבתי את הבעלים של המקום שאמר שהוא תכף מסדר את זה אבל רק גרם לעוד יותר נזק! הוא לקח צמר פלדה וניסה לשייף את הנזק שהפועל שלו גרם לו אך רק גרם ליותר שריטות.

 

יצאתי מהמקום כועס מאוד ומתוסכל! הרכב ממש חדש ואין בו שום שריטה ולו אפילו הקטנה ביותר וממש כואב לי על הנזק שגרמו לי!

 

מישהו אמר לי שלא בטוח שכדאי לי להתעסק עם זה כי במידה ואחליט להגיש תביעה נגד המקום השופט עלול לחייב אותי בהוצאת עו"ד (אאל"ט) כי אני מבזבז את זמן בית המשפט/שופט, ומצד שני מישהו אמר לי לא לוותר וכאן אני זקוק לעצתכם.

 

אני מצרף תמונות של הנזק מקרוב ומרחוק. תודה מראש וסליחה על החפירה.

 

IMG_7534.jpg

 

IMG_7535.jpg

  • תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם הזמן שלך (למלא טופס תביעה, תשלום אגרה, הגשת התביעה, היוועצות עם עו"ד, הגעה לבית משפט לדיון...) שווה יותר מהג'אנט?

אם כן, חבל על הזמן והמאמץ יהיו עוד שריטות בעתיד. (גם לי יש לאון עם שריטות בג'אנט)

דבר נוסף ומאוד חשוב - האם יש לך הוכחה שהג'אנט נפגם כתוצאה מעבודה לקויה של הפנצ'ריה?

הם מנגד יבואו למשפט ויטענו בדיוק מה שהוא טען מולך בוויכוח - השריטה היתה שם קודם.

 

אגב, לא ברור לי למה הוא ניסה לתקן חור כזה עמוק עם צמר פלדה.

פורסם

צמר פלדה על ג'אנט. מה אני אגיד לך -מזל שלא הביא דיסק ליטוש.

באמת מרגיז.

 

אפשר לסדר את זה על ידי צביעה מקומית (שייף וניקוי לפני) אבל זה לא יצא תואם לחלוטין.

הבעיה זה השיוף בצמר פלדה שהוריד שכבה גדולה של צבע.

 

לגבי תביעה? לא נראה לי שיצא מזה משהו. שיקול שלך.

פורסם

זה ג'אנט, הוא ישרט במוקדם או במאוחר

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

 טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

המקום בו הרכב ניזוק יותר מכל הוא במוסך. גם אני למדתי בדרך הקשה לא לתת לפנצ'ריות שאני לא מכיר לגעת בג'אנטים שלי.

 

מעדיף לנסוע על הספייר ולתת רק לפנצ'ריות מסוימות לגעת ברכב, כמובן רק כשאני מפקח עליהם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

 

פורסם

כדאי לנסות ליצור שוב קשר עם בעל העסק ולדרוש תיקון לנזק שנגרם (כלומר החלפת ג'אנט לאחד חדש) ותודיע לו ישר שאם הוא מסרב תפיץ את הסיפור ברשתות חברתיות,

וגם תעשה את זה.

פורסם

שיחליף לג'נט סיני סוג ז' (כי זה מה שהוא יעשה, אם כבר )?

וחוץ מזה, שם הפנצ'ריה כבר פורסם ברשת (כלומר בפורום שלנו ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
כדאי לנסות ליצור שוב קשר עם בעל העסק ולדרוש תיקון לנזק שנגרם (כלומר החלפת ג'אנט לאחד חדש) ותודיע לו ישר שאם הוא מסרב תפיץ את הסיפור ברשתות חברתיות,

וגם תעשה את זה.

 

לא נסחפתה קצת לדרוש גאנט חדש?....

לך תוכיח שהשריטה נגרמה על ידי עובד המוסך.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם

בארץ הכל חפיף,יהיה בסדר זה הסלוגן הלאומי.

אני מבין אותך,זה מעצבן,אבל הכאב ראש שכרוך בתביעה,על נזק בהיקף הזה,זה פשוט לא כדאי.

דרך אגב יש היום כל מיני הלבשות שמגנות על הגאנט מפגיעות,כאלה ואחרות,תרשום בגוגל ALLOYS PROTECTION ותבדוק.

פורסם

זה למה בגרמניה לוקח לתקן פנצ'ר שעה ועולה 120שח... תראה בזה שריטת מזל לרכב חדש. אחריה יבואו עוד הרבה מכל מיני אנשים מתחשבים שיפתחו את הדלת בחוזקה או שיחנו עד שירגישו הטמבון שלך. ושלא תבין אותי לא נכון אני פנאת כמוך על שלמות הרכב שלי.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

חפש בויוקפדיה את הערך "פרופורציות בחיים"

שאלו יהיו הצרות שלך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

קרה לי משהו דומה שעובד בפנצ'ריה החליט להוריד את משקולות האיזון מהג'אנט ע"י מברג שנגרר על פני הג'אנט במקום להשתמש בפלאייר יעודי. מה עשיתי? התבאסתי ומאז הבנתי שכל פעם שאני נכנס לבעל מקצוע אני עומד לידם ובודק שהם לא עושים נזק. מבין את הכאב שלך, תן לזה כמה ימים, עוד מעט אתה כבר לא תבחין בזה, להבא תדע להבין שיש לך בארץ עסק עם חאפרים ואנשים שלא אכפת להם מרכושו של האחר וצריך לפקח עליהם שלא יעשו נזק.

 

פורסם

יש להיות פדאנט ויש להגזים.

גבר, כולה שריטה של 4 ס"מ בג'אנט שתרצה או לא תרצה יצטרפו אליה עוד שריטות במוקדם או במאוחר.

פורסם (נערך)

קודם כל זה לא כולה שריטה. דבר שני, זה שדברים כאלו יכולים לקרות לך, עדיין לא

מאפשר לאף אחד להתייחס לרכב שלך בחוסר כבוד.

 

אז אולי בו וניקח את זה הלאה. בכל כניסה למוסך לטיפול ישאירו לך מכות קטנטנות בדלת/טמבון אולי דשבורד שבקושי תראה...מילא זה יקרה לך במאוחר או מוקדם.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם
יש להיות פדאנט ויש להגזים.

גבר, כולה שריטה של 4 ס"מ בג'אנט שתרצה או לא תרצה יצטרפו אליה עוד שריטות במוקדם או במאוחר.

זה לא כולה שריטה, זה שפשוף ומכה על הג'אנט, אנשים שעושים דיטליינג ומשקיעים ברכב שלהם זה כן עניין עבורם.

 

זה שבארץ רוב בעלי המקצוע חאפרים ולא אכפת להם מרכוש זה לא אומר שצריך להבליג על הכל, אחרת העסק הזה ימשיך לזלזל ולהעסיק עובדים לא מיומנים (ואת זה אפשר לקחת לכל עסק לא רק פנצ'ריות).

 

עצוב מאד אבל להכנס לתביעה זה המון משאבים זמן וכסף, תנסה קודם לדבר איתם בטלפון ואם זה לא עוזר לחשוב הלאה. (רשתות חברתיות / תביעה וכו).

 

חאפרים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

×
×
  • תוכן חדש...