Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחרי שטיפת התקרה עם שואב רטוב(טעות של מתחילים) הבד של התקרה המקורית נפל

אז החלטתי לקנות בד ולתקן על הדרך כבר חשבתי לאטום את הרכב

הבד נרכש מורון ז'אק(ממליץ למי שמחפש סוגי ריפוד למיניהם)http://www.varon-j.co.il/item-1294.html

y1w8ZKx.jpg

אחרי שלא יצא לי הרבה זמן להביא STP מרוסיה חיפשתי חומר תחליפי וזול

המערכת די פשוטה(TEMPO 6+PRIMO 10+MASSIVE AUDIO BX4+HU AVH5750)

מצאתי חומר שניראה כמתאים ובגלל המחיר ובגלל שהגג כבר היה מפורק החלטתי לרכוש

החומר הוא סוג של בוטיל ושכבת אלומיניום(אולי דק מידי:|) עם הדבקה עצמית (עובי כולל 2 מ''מ)

נמכר כגליל של מטר על 10 מטר לא היה במלאי אז רכשתי מטר על 20 :roll: (המחיר ל 20 מ''ר כ450 ש''ח)

לא יודע איך החומר יעמוד בחום שלנו אבל נבדק עם אקדח חום בכ200 מעלות לא העלה ריח מיוחד ולא ניראה שניזוק

זה הגג לאחר ההדבקה של הבד

6TT6Xnz.jpg

הרכב גרמני והברזל מהתחלה היה נשמע הרבה יותר טוב בהשוואה לcorolla של גיסי

אחרי שכבה אחת של החומר כמעט ולא שומעים את הרמקול מנגן מחוץ לרכב בהשוואה לרמקול מקורי אחורי שמחובר רק ל HU

zw37zNM.jpg

bB6fx3G.jpg

Z6N8Syd.jpg

hTGKCrc.jpg

SucZF1h.jpg

HZsqo4x.jpg

efrzV35.jpg

F7B4z46.jpg

עריכה אחרונה על ידי vic1234
פורסם (נערך)

על הדלת שכבה אחת כבר התחיל להחשיך ורצינו לסיים דלת אחת כי הרכב מלא בחלקי רכב ועוד הכיסוי של הדלת הייה יותר מידי

לגג נעשה עוד שכבה לפחות + יש לי מין פלציב\ספוג פולמרי\אנערף שגם יכסה את הגג

יש די הרבה חומר אז כנראה נעשה בדלתות אחרות יותר שכבות

הבעיה שכל הפלסטיקה הכיסוי של הדלת וגם הגג ובכלל יושבים ממש הדוק על כל מיני חיבורים וקליפסים (הגרמנים האלה :wink:) ויש חשש שלא ירצה לחזור למקומו בסוף :-o

אף פעם לא שמעתי רשרושי פלסטיקה גם כשהTEMPO היה חתוך על 63HZ (כנראה בגלל שכיסוי הדלת יושב על שכבת גומי לכל אורך המגע עם הפח)

גם "פרוייקט" התקנת המערכת קבור פה איפשהו בפורום(עשיתי שם סאב מובנה מפייברגלאס)

שאלה לי אליכם איפה לעזאזל אפשר להשיג רולר קשיח באוזר הדרום אשקלון-יבנה

הדבר היחיד שמצאתי זה רולר גומי קשיח והוא ארוך מידי

פורסם

על הדלתות האחוריות שבהן אין רמקולים, לא הייתי מבזבז יותר מדי חומר.

עדיף לשים עוד שכבה או שניים בקדמיות ולהוסיף גם מהחומר הספוגי יותר על הדיפון (בסטייל מה שג'ורג עשה).

מכיר את הענין עם כל הקליפסים הארורים האלו. בעיקר אם אין למצוא בקלות תחליפיים שמא אחד או יותר מהם נשברים.

הפרויקט שלך בהחלט זכור, התכוונתי באופן כללי בפורום. :wink:

פורסם (נערך)

מאחורה יש קומפוננט מקורי ובגלל שיש המון חומר(20 מ''ר) אז גם שם כבר נעשה

להרים את החומר לבית זה מינימום 2 אנשים עם כאבי גם של שבוע

חשבנו גם להדביק גם את הדיפון(תודה על המילה)

אל במקור הוא מגיע עם כל מיני שכבות וכמעט אין פלסטיקה חסופה

יש שם מין קלקר WTF + סוג נוסף של חומר כמו בתמונה שנתון שונה אבל בסך הכל די דומה

Picture10.jpg

אבל שוב בגלל כמות החומר כנראה נעשה גם לדיפון

פורסם

לא כתבתי לא לעשות בכלל מאחור, רק להשקיע בו פחות מאשר בקדמיים.

צריך באמת להבין איך כדאי להשתמש בחומר על הדיפון.

כל יומיים נפתח פה איזה שרשור על אנשים שמחפשים חומרי איטום, אני בטוח שאם ישאר חומר יהיה מי שיקנה במחיר עלות.

פורסם

אצלי בגג גם שמתי את החומר הזה (כנראה) שיכבה אחת פלוס ספוגים דחוסים .

תוצאה הייתה בעיקר מורגש מהסאב, נהיה "מדויק" יותר ו"קרוב" יותר כלפי הראש של הנהג.

חשוב להדגיש שגם הריצפה שלי אטומה בדינמאט עם ספוג דחוס של 10mm או 12mm (כבר לא זוכר :) )

Scan Speak

פורסם

אכן ישנה כאן התעוררות מסויימת ואני מכיר לפחות עוד שני רכבים שכרגע נמצאים בתהליכי פרוייקט דומים, מקווה שנראה גם כאן עדכונים לגביהם בקרוב.

האם החומר הוא מיקו פרו? איפה רכשת?

בדלתות האחוריות תעשה שכבה אחת לדופן החיצונית ולפנימית בלי לסגור מחיצות ואת הדיפון לבודד עם חומר ספוגי ודי. יש כאלו ששמים רק דיינאליינר בדופן הפנימי בדלתות האחוריות ולא משקיעים בכלל ביריעות בוטיל.

כיף לראות כאן שרשורים כאלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין לי מושג מה השם של החומר

הגעתי אליו מאחד השרשורים שלך נראה לי של שנת 2006 או 7

התקשרתי ליבואן והוא הוביל אותי למחסן ביבנה

אבל אמר שיש חומר אחר שאותו רכשתי

לגבי הדלתות האחוריות למה לא לסגור את המחיצה?

מה נותן החומר הספוג?

הבעיה שכמו שציינתי מקום הדיון ברובו מכוסה בחומר לא ידוע

אין כמעט פלסטיקה חסופה ואני לא יודע עד כמה

זה ידבק לאותו חומר סוג של סיבי בד על בסיס קשיח

פורסם
אין לי מושג מה השם של החומר

הגעתי אליו מאחד השרשורים שלך נראה לי של שנת 2006 או 7

התקשרתי ליבואן והוא הוביל אותי למחסן ביבנה

אבל אמר שיש חומר אחר שאותו רכשתי

לגבי הדלתות האחוריות למה לא לסגור את המחיצה?

מה נותן החומר הספוג?

הבעיה שכמו שציינתי מקום הדיון ברובו מכוסה בחומר לא ידוע

אין כמעט פלסטיקה חסופה ואני לא יודע עד כמה

זה ידבק לאותו חומר סוג של סיבי בד על בסיס קשיח

לא לסגור את המחיצות הטכניות בדלתות האחוריות כי פשוט אין טעם - אין שם רמקולים שמנגנים אז למה לסגור?

תיקח את הדיפון ותבודד אותו בשכבה חוסמת רעש כמו ספוג ניאופרן או כל ספוג שהוא סגור תאים ועמיד למים - ראשי תיבות CCF

CLOSED CELL FOAM כמו דיינאליינר או אפילו איזומט מהתחום הביתי (בידוד צנרת) וכך הלאה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לדעתי תהיה בעיה בדיפון כי כמו שאמרתי מקודם הרוב הוא לא פלסטיק חסוף

אלה סוג של פיבר עם סיבי בד או משהו ומרגישים את הבד כמגע לכן עד כמה משהו יכול להידבק לשם לא ידוע לי

אבל מחר ננסה לבדוק את העמידות שלו

asxCMuM.jpg

K4L5jAS.jpg

וקצת עבודה מהיום

הגג קיבל עוד שכבה של איטום וחלק אחד שהיה עוד רח יחסית קיבל שכבה 3

דלת קידמית 3 שכבות בחלק העליון ו2 בחלק התחתון

באגז' קיבל עוד שכבה של איטום

zvEnXfd.jpg

פה יש לי שאלה האם לעבור על כל הבאגז' אם האיטום לסגור פתחים וכו' או שלא צריך?(זה היה בתכנון אך האם יש צורך? + יהיה פתח 1 לא סגור בכל מקרה ידית פנימית של הבגאז')

והגג כמעט מוכן

otzDN3T.jpg

אחותי ביקרה אצלי אז אצלה רק סגרנו מחיצות (בדופן כבר היה קיים איזה חומר בוטילי ועוד משהו ספוגי)

גם אצלה מערכת די פשוטה TEMPO סאב JBL GT51204BR וPioneer 2750 שפורק מהאוטו עקב תקלה מוזרה של כיבוי והדלקה רנדומלי

27S2te4.jpg

nUlS4dE.jpg

PGjcGKx.jpg

פורסם

ממליץ לסגור גם את הפח החיצוני של הבגאז' , לגבי הפתחים אין צורך,לגבי מספר הרכב- הוא נמצא בטמבון או תא מטען ?

לגבי איך שעשית לאחותך את האיטום - את הפתחים של הדלת ראיתי סגרת עם החומר איטום, השאלה רק אם בחלקים הריקים שמת מן פח או שזה פשוט מחזיק "באוויר" ?

Scan Speak

פורסם

מספר הרכב נמצא על הטמבון ואף פעם לא היה לי רעשים ממנו

היום היה לי קצת זמן והדבקתי איטום גם על החלק התחתון של הבאגז' כדי למנוע ויברציות מיותרות של ה"דיפון" או איך שלא קוראים לזה

pburiYO.jpg

את הפתחים לא סגרתי עם משהו קשיח כי אין לי משהו כזה

בעיקרון בפתח זה כמובן באוויר אבל זה מחזיק מצויין מסביב לפתח

• תוכן חדש...