Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-33139-%D7%A7%D7%90%D7%93%D7%99%D7%9C%D7%A7-%D7%9E%D7%A4%D7%A6%D7%99%D7%A6%D7%94-%D7%A7%D7%90%D7%93%D7%99%D7%9C%D7%A7-ATS-V-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8.aspx

ורק תזכרו מי דיווח לכם על המחיר הזה כבר לפני חצי שנה...

עריכה אחרונה על ידי 504L

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 170
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחיר מאוד מאוד מעניין ומוצלח!

גם מעניין יהיה לראות אם אנשים יעדיפו לעזוב את הגרמניות בעבור מחיר כזה או לא. מאחל להם הצלחה!

פורסם

O.O

וואו !

נדמה שאני צריך לעדכן את שרשור הבדולח המוטורי...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אחח... מה יש בבהמות האמריקאיות האלה שכל כך עושה לי את זה?

בכל מקרה, תמחור מעולה ובאמת מעניין אם בעקבות כך רוכשים פוטנציאלים יפזלו מהתוצרת הבאוורית לכיוון אמריקה.

פורסם

אם "בהמות אמריקאיות" זה מה שעושה לך את זה, אולי הקאדילק הזו תאכזב אותך כי היא "אירופאית" לחלוטין בהתנהגות שלה.

יופי של מחיר ליופי של אוטו. ייובא גם בגירסאת הסטיישן? יש אחת בזכרון יעקב, שחורה, סטיישן, V.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מדהים ! כיום, כשהM3 איבדה את הV8 ומזמן לא מה שהייתה וגם היבואן המקומי (לפחות הסניף הצפוני) לא עושה כלל חסד, הם יכולים לקחת את הM3 (והM4) ואת מחיר הרכב שלהם ולעשות איתו דברים שהנייר כאן לא סובל.

במחיר שהוא כמעט חצי מחיר לא היית חושב פעמיים אם הייתי in the market לרכב כזה.

המרצדס זו כבר ליגה אחרת.

https://www.youtube.com/watch?v=OEJYD6PS9q0

פורסם

איזה מחיר מטורף! כל הכבד ל-UMI, אין מה לומר!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
מדהים ! כיום, כשהM3 איבדה את הV8 ומזמן לא מה שהייתה וגם היבואן המקומי (לפחות הסניף הצפוני) לא עושה כלל חסד, הם יכולים לקחת את הM3 (והM4) ואת מחיר הרכב שלהם ולעשות איתו דברים שהנייר כאן לא סובל.

https://www.youtube.com/watch?v=OEJYD6PS9q0

יש לך את זה ביותר נסחף ??? אני מאוד אוהב את הרוח החדשה שנכנסה בקאדילק ואף נוהג על ATS אבל ה V8 ביקר ב M3 לזמן קצר בלבד ואני בטוח שה 3.6 של קאדילק רחוק מלהיות הפנינה המוטורית ששוכנת בחרטום ה M4.

בהאמר זאת, ה VFM פה הוא אדיר ונובע מתנאי שוק טובים ויבואן שמבין את את הפוטנציאל וההזדמנות שנפלה בחיקו.

עריכה אחרונה על ידי nimikipod

...CASKA for life

פורסם
אם "בהמות אמריקאיות" זה מה שעושה לך את זה, אולי הקאדילק הזו תאכזב אותך כי היא "אירופאית" לחלוטין בהתנהגות שלה.

יופי של מחיר ליופי של אוטו. ייובא גם בגירסאת הסטיישן? יש אחת בזכרון יעקב, שחורה, סטיישן, V.

אל תתבלבל, מה שיש שם זו CTS-V. זו הATS, האחות הקטנה ולפי הכתבה יש רק סדאן בארץ (בחו"ל יש גם קופה).

פורסם

מנסיון במבחן שעשינו עם ה-CTS המעולה, אין לי ספק שהרכב הזה אטרקטיבי בכל פרמטר, לא רק בגלל המחיר.

גם מעניין יהיה לראות אם אנשים יעדיפו לעזוב את הגרמניות בעבור מחיר כזה או לא. מאחל להם הצלחה!

לדעתי כל מי שינהג עליה, יוותר על הדעות הקדומות שלו ויוקסם (לא נהגתי בה, נכתב על סמך הסקירה הזו של ה-CTSׁׁׂׂ).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...