Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צריך להוריד את כל המחירים לרמה הגיונית, להפסיק את החזירות וליצור תחרות אמיתית על הלקוח.

להוריד מחיר של דגם אחד פתאום זה חביב אך זהו לא הפתרון כי עדיין הצרכנים יראו את זה כהוזלה משמעותית במקום להבין שהמחיר הקודם היה מוגזם ושהיבואן אנס את אלו שרכשו טרם ההוזלה.

אבל הלקוח הוא גם חברות הליסינג, גם "חבר" ו... זה לא שאין כשלים בשוק הרכב הישראלי (זה קיים בכל העולם) אך בשנים האחרונות בהחלט ישנה מלחמה על כיסו של הצרכן הפרטי, למעט בדגמי ליסינג מובהקים. לפני חמש שנים, יבואן היה עושה טובה אם היה יוצא במבצע שנתי. כיום, כל שני וחמשי יש מבצע חדש.

כמו בכל מוצר המחיר נקבע ע"י כוחות השוק, יש דרישה למוצר במחיר X, מדוע שהמחיר ירד ל- X-10? אם הייתי יבואן טויוטה הייתי רוצה למכור קורולה ב-200 אלף שקל, לא רק ב-132 אלף אלא שכוחות השוק קבעו שאף אחד לא ירכוש קורולה ב-200 אלף שקל.

תחרות של ממש תהיה כאשר השוק יעבור למודל של יבואן ודילרים עצמאיים.

• תגובות 170
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש. מפלצת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תודה, חברים.

הגעתי למסקנה שרכב ספורט בהרצה זה אחד הדברים הגרועים ביותר לנהוג עליהם :-D

אתה גם סובל משיכוך המהמורות וגם נוהג במהירות של משפחתומטית טיפוסית.

פורסם
בשעה טובה ומוצלחת. שירשור התחדשות לא יהיה כי אין לי גישה לפורום אוף טופיק אבל בהחלט יהיה שירשור ביקורת לאחר X זמן בפורום רכב כללי.

מישהו שם במגדל השן של ההנהלה - תדאגו לבנאדם לגישה לאופטופיק.

תדאגו לו גם לתת פורום משלו, העיקר שיהיה קל לקבל עדכוני מעקב על הדבר היפה הזה.

Sent from overseas using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

תתחדש , המלצה שלי בזמן הרצה לסגור את המפלצת בשעות הלילה :wink:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...