Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 170
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה שהשירשור מת אז התקמצנתי במילים. מספיק שזה מעניין בן אדם אחד כדי שאמשיך.

נתחיל מקו ישר. הרכב חזק. אני לא מגיע ממאזדה 3 (חס וחלילה לא מזלזל) אבל עדיין יש הבדל לא קטן בין הקאדילק למרצדס שלי.

קראתי ביקורות על הסאונד. אז יכול להיות שמי שמגיע מ V8 או אפילו M3 עם שישייה בטור יתאכזב אבל אני ממש לא התאכזבתי. יש באס. יש יללה בפול גז. הכל טוב.

הרכב מאובזר מכל טוב. סביבת הנהג אולי נחותה מהמתחרות בהרבה אבל בארץ גם המחיר.

אז הגענו לנס הרים... שם באמת ניתן לחוש את הפער בין הרכב הנוכחי שלי לקאדילק. כיביכול, אמור להיות לי יתרון עם העברה של עד 50 אחוז מהכוח לאחוריים במצב של איבוד אחיזה אבל אני יכול לומר לכם קבל עם ועדה, אין שום יתרון. הרכב אוחז ויוצא מסיבובים כמו מטוס. הכל מרגיש יציב ומדויק. אני לא הנהג שמוסמך לתת לכם ביקורת על נהיגה מהסוג הזה ואני גם לא מכיר את הרכב בכלל אבל גם יכול להשוות לשלי.

אם יש שאלות, אשמח לענות.

פורסם

האמת שהיום קצת הסתכלתי במבחני דרכים שלה ב TUBE והתרשמתי

מאוד לטובה,גם אם לא זכתה במקום ראשון .

העיקר שדובר על שלדה מדברת ונענית ולא ברוטאלית כמו הC63 למשל

ואיזון משקל די מלהיב לדבריהם של הבוחנים וכוח כמובן שלא חסר...

קיצר בהמה שלו ציפו מקאדילק לייצר ומה גם שהיא לא ברוטאלית

כמו אחותה ה STS 6.0 ליטר,אלה נשלטת ומהנה למהדרין.

אני התרשמתי מהמבחנים שמגיע להם שאפו ענק מיוחד לקאדילק.

פורסם

בעניין השילדה זה מאוד תלוי בהעדפות אישיות.

אני מתחבר יותר להנעות אחוריות עם התנהגות ברוטלית כי מעבר לכך שזה ממש כיף זה גם מוסיף עניין וקצת מאתגר את הנהג.

הנעות אחוריות נטולות עוקץ לא פעם מרגישות קלות מדי לנהיגה ולטעמי זה מוריד מהפאן, במיוחד לאור שלל הבקרות שגם ככה לא פעם מסרסות את ההתנהגות\ביצועים.

ולמרות האמור- הקאדילק הזאת היא חתיכת כאב ראש עבור המאושרים בעלי הממון, מכונית מצוינת (גם אם לא הכי טובה) ובתמחור פנטסטי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

היה נהג אחד ב ATS-V שחורה שכמעט התאבד לי מול העיניים על גדר הפרדה באחד המחלפים

לא יודע מה עבר לו בראש

אבל מצלמת המהירות נתנה עליו חתיכת פלאש

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני חושב שמגיע עוד שאפו ליבואן.

כשהשיקו את ה ATS-V וממה שאני יודע אנשים לא עפו עליה יותר מאשר על M3 או C63 למרות הפער הגדול במחיר, חשבתי לעצמי, בסדר... אנשים עם כסף לא רוצים לנסוע בקאדילק. סבבה.

בהנחה והקונה חובב רכב, מה עכשיו יהיה הטיעון לגבי העדפה של M3 ו C63 שהם בקטגוריה נחותה משל ה CTS-V שמתחרה ב M5 וב E63 על הקאדילק? ושוב, לא שופט. איש באמונתו יחיה.

אז נכון שלא ה ATS-V ובטח שלא ה CTS-V הן לא נמכרות במחיר שווה לכל נפש. עדיין אולי יכניסו קצת תחרות לענף. אבל כמובן בשביל זה קאדילק צריכים למכור.

נחיה ונראה.

פורסם

מסכים לגמרי. אלה לא רכבי הרכב והחמאה. אלה רכבי קיצון של אנשים שיש להם כבר הכל ורוצים משהו אחר. מבחינת היבואן יש להוריד את הכובע על התמחור האגרסיבי.

פורסם

הסיבה העיקרית שלא קונים את ה V במספרים ראויים היא ש

M3/5 אתה קונה ומוכר אחרי 3 שנים במחירון +20%.

קאדילק V אתה קונה ולא מצליח למכור אחרי 3 שנים במחירון -40%.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה, רק עכשיו הגעתי לשרשור הזה ותסלח לי אם אני הולך לדרוך לך קצת על האצבעות, דיויד בראון, הביע דעה שקראתי בהלצה אתה נכנסת בו על חוסר השימוש במילה "לדעתי", אתה מנגד כותב דברים שאינם מבוססים על משהו ממשי ושוכח להוסיף את המילה "לדעתי".

מדוע אני אומר זאת?

אני מסכים איתו לגבי הגייארדו, לא אהבתי את הרכב, נהגתי, מגניב, אבל זה לא המורצ'אלגו. אישית אני לא אוהב את הרכב.

אני מקווה ש"אישית" שווה ערך ל"לדעתי".

לאודי יש בעיה מאוד גדולה בתקשורת שלה עם הנהג וזה משהו ששמים לב אליו, נהגתי על הרבה מכוניות, יותר מדי למען האמת, אודי לא ריגשו אותי, הA5 איכזבה אותי בכל הקשור לניהוג שהקאמרו לדעתי הינה מכונית טובה יותר ומהנה יותר, הרבה יותר.

בנוגע להשערות, למה לשער איך השוק יראה בעוד 4 שנים? כמה ATSV נמכרו בישראל בשלושת השנים האחרונות? מהן נקודות התורפה של הCTS המוחלפת?

איפה זה בא לידי ביטוי בשוק המשומשות כרגע?

אם כבר מדברים על כתיבת הודעה על בסיס עובדות, איפה העובדות? (לא חלילה בזלול, פשוט אשמח לראותן).

את הA6 אהבתי בתור מכונית בסיסית ליום יום, באמת, האודי הראשונה שבאמת מצאה חן בעיני, חשוב, אודי לדעתי זה רכב שמיועד לספק מידת מה של הנאה בשנתיים שלוש הראשונות של חייו, לאחר מזה, כל האיכות חומרים וכל הגימיקים שווים לתחת.

ואת זה אפשר לבסס על שווי שוק של רכבי אודי משומשים.

נקודה חשובה לשרשור הזה היא העובדה שGM עובדים מסביב לשעון בייצור ושיפור הקיים, הקורבט החדשה היא המכונית שהכי הלהיבה אותי לאחרונה, מכונית שהייתי לוקח הביתה על פני F430, גייארדו ועוד כמה.

מכונת חיוכים אמיתית שמסתכלת לאיטליקיות ישר בעיניים וללא שמץ של ספק תעלה הרבה פחות לתחזק.

haters will hate

פורסם (נערך)

קנית: תהנה ואל תסתכל לצדדים.

אין מה לבדוק כמה מכרו ולמה . ממילא זו קניה רגשית יותר מאשר הגיונית.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

בגירה ראית פעם m3 או 5 שנמכרה במחירון + 20%?

סתם לצורך העניין m5 ב-7 שנים איבדה מערכה כמיליון ש״ח. (מכיר מישהו שרכש 2007 לפני יותר משנה אחת ב-180 ₪). ורובן שראיתי נסחרות סביבות 200 -250. שנתונים 2008-2007 (e62).

פורסם
בגירה ראית פעם m3 או 5 שנמכרה במחירון + 20%?

סתם לצורך העניין m5 ב-7 שנים איבדה מערכה כמיליון ש״ח. (מכיר מישהו שרכש 2007 לפני יותר משנה אחת ב-180 ₪). ורובן שראיתי נסחרות סביבות 200 -250. שנתונים 2008-2007 (e62).

נו, מה, אתה מסתלבט עלי?

ברור שאחרי 7 שנים היא איבדה ערך ותימכר במחיר המחירון של רכב בן 7 שנים + 20%.

מה חשבת, שהיא תימכר באותו מחיר כמו שקנית לפני 7 שנים פלוס 20%? :shock:

אם הכוונה של מישהוא פה היא לנסות לרמוז אפילו בצחוק שקאדילק (ועוד ספורטיבית) שומרת ערך כמו ב.מ.וו מסידרת M, תחסכו את הביטים לשרת, זה מופרך.

בנצי,

דרוך חופשי, תרגיש בבית, אבל במקרה של דויד בראון, הוא עוד קיבל יחס עדין יחסית לטרוליות שהפגין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...