Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 170
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פער המחירים הוא עצום, מה הפואנטה לדבר על המחירון שיהיה במכירה? קח את ההפרש תשקיע במשהו סביר - רק הריבית אחרי 7 שנים על הסכום תהיה גבוהה יותר מהפרשי המחירים במכירה, סביר להניח..

פורסם

אתה יודע על כמה עומדת הריבית היום? גרעינים תראה.

אבל בבסיס נטענה שלך נכונה, צריך לקחת בחשבון כמה הכסף היה יכול להרוויח בשבילך, היו ימים שכזה הפרש הספיק למשכנתא על בית.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

יש לי חשבון בנק חצי-רדום שההוראה היא להשאיר אותו כל הזמן על יתרת פלוס של 1 ש"ח.

מהון להון, הצתברו שם 700 ש"ח והפקידה בסניף הגדילה ראש וב 1/1/16 הכניסה לי אותו לפק"מ, איך אמרה? חבל שסתם יהיה כסף זרוק שלא נושא ריבית.

אני היום הבעלים הגאה של חשבון פק"ם שלאחר חצי שנה של ריבית וריבית דריבית עומד על יתרת זכות מדהימה של 700.4 ש"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דאאאאם! הולכים לשתות על הריבית?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בהחלט, בכוס שאט של 0.01CC. :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אל תחגוג. יהיה מס על הריבית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אבל למי אכפת שהיא נמכרת במחירון פלוס 50 אחוז?

היא עדיין תאבד יותר ערך באותה תקופת זמן(ככה"נ).

בדוגמה שהביאו, אחרי 7 שנים, כמה תפסיד על הקאדילק? 620 אלף?

הבמוו סביר להניח תפסיד מהערך שלה סכום דומה אחרי שנים בודדות.

וזה על מוצר דומה.

הסיבות לפי דעתי יותר קשורות למיתוג(סטיגמות, יוקרתיות, שוב מיתוג- בדיוק כמו שיש מי שרוכש אוזניות ביטס שאוזניות טובות מהם עולות פחות מחצי).

בכל אופן, הפרשי המכירה בתקציבים האלה זניחים ביחס לירידת הערך, כך שאין בכך שום הגיון.

פורסם

טוב, באגירה הגיב ראשון ורציתי להגיב לו אבל רבים הקדימו אותי וכתבו שצריך לשים דגש על כמה תפסיד ולא באיזה מחירון תמכור.

אין לי ספק שאתקשה למכור אותה הרבה יותר מאשר את המרצדס הנוכחית שלי.

מה שאנחנו לא יודעים, זה איזה שם יצא לרכב הזה בשנים הקרובות. ממה שאני יודע יש ליבואן עוד תוכניות גדולות. אם הרכבים יהיו אמינים יחסית ויתנו תמורה, השוק גם יכול להשתנות.

פורסם

ו save, הסר דאגה מליבך. אני לא מצטער בכלל ובמילא לא היה תקציב ל CTS-V.

אגב, הרכב מאתמול עבר גיור ומחכה לי בנמל. בטח החברה של חסן עושים איתו רייסים נגד מלגזות :wink:

פורסם
טוב, באגירה הגיב ראשון ורציתי להגיב לו אבל רבים הקדימו אותי וכתבו שצריך לשים דגש על כמה תפסיד ולא באיזה מחירון תמכור.

אין לי ספק שאתקשה למכור אותה הרבה יותר מאשר את המרצדס הנוכחית שלי.

מה שאנחנו לא יודעים, זה איזה שם יצא לרכב הזה בשנים הקרובות. ממה שאני יודע יש ליבואן עוד תוכניות גדולות. אם הרכבים יהיו אמינים יחסית ויתנו תמורה, השוק גם יכול להשתנות.

אם משווים את הctsv לm5 מבחינת אמינות אז הקאדילאק הרבה יותר אמינה, שניהן מכוניות עם היסטוריה בשוק העולמי, הקאדילק זולה יותר לתחזוקה ולמרות שאינה מצויידת בתיבת הילוכים מתוחכמת כמו הM5, טוב שכך, הרי גם ככה SMG זה Serious money gone.

שוב, אשמח לראות איפה M5 נמכרת ב20% מעל המחירון ואיפה CTSV נמכרת ב40% פחות.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

פורסם

לא הבנתי כנראה את הקטע של המחירון פלוס 20%. אשמח אם תסביר, באגירה. מה זה אומר מחירון של רכב בן 7 פלוס 20%? לאיזה רכב אתה מתכוון?

אולי אני יוצא בור אבל ממש לא הבנתי את הכוונה.

ואגב קדילק תאבד הרבה פחות מערכה מהסיבה הפשוטה שעלותה הרבה יותר נמוכה מזו של הm5 והe63.

כך שאפילו אם באחוזים תאבד יותר, עדיין על הקדילק תפסיד פחות כסף.

פורסם

לא רואה טעם להכנס לנושא ולהתווכח שכן זה פורום רכב ולא פורום השקעות. אבל כמו שהוסיפו כבר לדבריי, לא משנה איך לסובב את זה, הבמו/מרצדס יאבדו אבסולוטית הרבה יותר מערכן (בגלל שמלכתחילה היו יקרות יותר). את זה עוד יש להוסיף למחיר ההתחלתי שזול הרבה יותר מלכתחילה. (ולמרות שתתעקש שלא, ושזה זניח, גם התשואה של הסכום הזה..)

• תוכן חדש...