Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המחירים האמריקאים לא רלוונטים. לא שאני אומר שהמחירים באירופה הם כמו בארץ אבל גם ממש לא זולים כמו בארה"ב.

עדיין, ההפרש עצום ותמוה משהו

haters will hate

• תגובות 170
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קל להאשים את הממשלה, אבל אין קשר במקרה הנ"ל.

Sent from my A0001 using Tapatalk

מה זאת אומרת? ביטלו את ה 116 אחוז מס על רכבים ולא סיפרו לי?

פורסם

קודם כל , כן. המס הוא 87% עם הפחתות על דרגת זיהום ואביזרי בטיחות ומעל זה 17% מעמ.

בנוסף לרכבים מעל 300k יש מס יוקרה.

אבל אם למשל ATsv עולה שם 60k$ וזה מתרגם בארץ ל 470k₪ זה כולל את כל המיסים הובלה מס יוקרה וכד. אז מצפים שקמרו פשוטה שבארהב עולה 27k תעלה באותו יחס אולי טיפה יותר כי ההוצאות הקבועות לא משתנות. היא אמורה לעלות בסביבות 220 ולא 320 כמו בארץ.

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תודה ירון, אני עדיין לא מבין למה אנשים בישראל לא יכולים להפעיל לחץ ופשוט לא לקנות רכבים חדשים לתקופה מסויימת.

כמה קשה זה לחכות שלושה חודשים? ברגע שהיבואנים ירגישו את זה בכיס הם יתחילו לתמחר דברים בפחות חזירות.

ועוד משהו שמרתיח אותי זה שאנשים אשכרה מפרגנים ליבואן שמציע פתאום הוזלה משמעותית לדגם מסויים, דבר שאוטומטית פוגע בכל מי שרכש את הרכב בעבר.

תתחילו עם מחירים נורמלים ותמכרו הרבה, רק בישראל יש מחירי ליסינג וקומבינות בחסות החוק. אבל צריך להאשים רק את הציבור, זה שממשיכים לקנות לא משנה כלום.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

פורסם

מסכים איתך ב 100%.בעיה של אנשים בארץ שהכל בוער להם פה ועכשיו אף אחד לא ימתין אפילו חודש לרכב חדש.לך תגיד ל 200 אלף איש ,בממוצע,כל חודש מילה "סבלנות".:lol:

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

איך סבלנות?

מחר יתפוצץ עליהם מחבל/ יירה בו טרוריסט/ תקפוץ עליו נערה עם מספרים (מחק את המיותר בשעת קביעת שעת המוות) ואם אין לך בסביבה איזה נונצאקו/ מטריה/ גיטרה להגן על עצמך, לך תדע אם בכלל תחזור הביתה.

אין לייחס לאמור שום דעה פוליטית אלא זהו רק תאור מצב שמעצב את אופיו של העם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בנצי אתה סותר את עצמך,

פעם כועס על זה שהמחירים גבוהים ולא מורידים מחירים,

ופעם כועס על זה שאנשים מפרגנים ליבואן עד שסוף סוף הוא נאות להוריד מחירים.

אז תחליט , צריך להוריד או לא צריך להוריד ?

לדעתי צריך להוריד , ואם משהו נפגע , זאת בעיה שלו. רכב זה לא תוכנית חסכון. ואין הבטחה לתשואה.

הבעיה שה"כעס" הזה משמש עלה תאנה למספר יבואנים , לדעתי , לא להוריד מחירים בכדי "לא לפגוע בלקוחות הקיימים".

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בנצי,

למה, בארה"ב אין אף פעם SALE?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

צריך להוריד את כל המחירים לרמה הגיונית, להפסיק את החזירות וליצור תחרות אמיתית על הלקוח.

להוריד מחיר של דגם אחד פתאום זה חביב אך זהו לא הפתרון כי עדיין הצרכנים יראו את זה כהוזלה משמעותית במקום להבין שהמחיר הקודם היה מוגזם ושהיבואן אנס את אלו שרכשו טרם ההוזלה.

haters will hate

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

בשעה טובה ומוצלחת. שירשור התחדשות לא יהיה כי אין לי גישה לפורום אוף טופיק אבל בהחלט יהיה שירשור ביקורת לאחר X זמן בפורום רכב כללי.

IMG_5885rrd.jpg

עריכה אחרונה על ידי kingikra
פורסם
בנצי,

למה, בארה"ב אין אף פעם SALE?

אתה תמיד יכול לפנות לכמה סוכנויות שאתה רק רוצה, ולקבל הנחה - בד"כ עד 6% מהמחירון.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
בשעה טובה ומוצלחת. שירשור התחדשות לא יהיה כי אין לי גישה לפורום אוף טופיק אבל בהחלט יהיה שירשור ביקורת לאחר X זמן בפורום רכב כללי.

תתחדש ותהנה.

ואתה הולך להנות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...