Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לך את זה ביותר נסחף ??? אני מאוד אוהב את הרוח החדשה שנכנסה בקאדילק ואף נוהג על ATS אבל ה V8 ביקר ב M3 לזמן קצר בלבד ואני בטוח שה 3.6 של קאדילק רחוק מלהיות הפנינה המוטורית ששוכנת בחרטום ה M4.

זה לא רק 2 הצילינדרים שהבימר איבדה, מישהו בב.מ.וו קצת נירדם בזמן שבמרצדס וקאדילק התחילו להתעורר.

ה-M4 נותרה מכונית מעולה וחדה על פי מיטב המסורת.

פשוט עכשיו יש לה 2 מתחרות, והן פשוט....טובות יותר.

מכונית זה לא רק מנוע או רק גיר או רק התנהגות- מכונית ספורט טובה היא כזו שכל הגורמים האלה מתחברים בהרמוניה לחוויית נהיגה וכרגע ה-M4 לא המצטיינת בקטגוריה.

לעניין מחיר הקאדילק- פנטסטי, בהחלט יעשה כאב ראש למי שמתלבט.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 170
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב, יש מספר אתרים שמריעים לכך שה ATS-V הבאה צפויה להיות אטמוספרית עם המנוע של הקורבט Z06 הקודמת - 7 ליטר, 505 כח-סוס. זה כי בביקורות אמרו שמגיע לה V8 כמו ל C63. מישהו שם בקאדילק..

...CASKA for life

פורסם

מביקרות בחו"ל הנקודות שבהם הקדילק חוטפת הם:

1. הגיר שלה פשוט לא מוצלח כמו הגיר במרצדס וב BMW שזו הבעיה הכי קריטית

2. האיכות וההנדסת אנוש של תא הנוסעים היא ברמה נמוכה יותר ולאחר שנהגתי גם ב ATS הרגילה גם בסדרה 3 רגילה וגם ב C קלאס החדשה אני בהחלט מסכים עם זה.

לי שתי הסעיפים האלה מאוד הפריעו כשהתלבטתי אם להזמין את ה M2 או את ה ATS למרות שבסוף ה ATS ירדה מהפרק מבחינתי מאחר והיבואן לא יכל להביא את הרכב בהתאם ללוח הזמנים שהייתי צריך.

פורסם

גם ה-CTS-V היתה זולה משמעותית מה-M\AMG אז בשביל לדעת אם המחיר הזול יחסית באמת הולך למשוך לקוחות, צריך להשוות נתוני מכירות של השלישיה מהשנים האחרונות...

פורסם (נערך)

תמיד מתעוררת השאלה "750,000 ש"ח בשביל סדרה 3/C, מה רק בגלל מנוע גדול?" התשובה לכך הייתה בשלושה סעיפים-

1. זה לא רק המנוע, זה הרבה מסביב.

2. ביצועים שהם בין מכונית על לבין מכונית ספורט רגילה.

3. המשהו הנוסף הזה, היות הרכב אגדה/בעל ערך מוסף וכו

הב מ וו איבדה את מספר 3 וכעת היא מכונת ביצועים פנטסטית אך סתמית מבעבר. המרצדס עדיין חזק בתוך סעיף 3, האם קיים עוד רכב בעל מנוע V8 טווין טורבו במחיר כזה? זו תצורה מנוע די מטורפת.

באשר לקאדילק, היא מציגה מחיר ללא תקדים בסגמנט זה.

עריכה אחרונה על ידי david brown
פורסם

מי האמין זה פשוט אירוני, בזמן שבמוו המסורתית שחרטה את שמה על " הנאה מנהיגה" הופכת להאודי בשביל להצליח בשוק הסיני, בזמן שקדילק האמריקאית, זו שאמורה לייצר טריילרים עם זוויות גלגול כל כך גדולות שאתה צריך לתאם מראש עם הרכב פניה, היא זו שתנסה לגרות את חובב ההגה.

פורסם (נערך)

ואל תשכח שאודי בשנים האחרונות תופסת את המקום של ב מ וו עם סדרת הRS, לאחר שעד לפני כעשר שנים רכבי הספורט שלה לא היו יותר מאודי עם צ'יפ ומדבקה (בערך).

עריכה אחרונה על ידי david brown
פורסם

מה זה אצלך אוודי עם מדבקה וצ'יפ?

ה RS6 עם מנוע למבורגיני או ה RS6 (B4) עם מנוע V8 ובי טורבו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עכשיו אני מבין מה זה אוודי עם ציפ ומדבקה...

Audi_RS2.jpg

פורסם
ואל תשכח שאודי בשנים האחרונות תופסת את המקום של ב מ וו עם סדרת הRS, לאחר שעד לפני כעשר שנים רכבי הספורט שלה לא היו יותר מאודי עם צ'יפ ומדבקה (בערך).

רכבי הספורט של אודי כיכבו גם לפני 30 שנה על המסלולים

1985-audi-sport-quattro-s1-e2-13.jpg

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
הנה חומר קריאה על מדבקות:

http://www.evo.co.uk/audi/r8/14173/audi-r8-v-audi-rs6-audi-r8-v-audi-rs6

ב RS6 לצערי לא נהגתי, רק נסעתי ממושב הליד נהג אבל אם רכבים כמו S3,S4 מסתכלים עליך כשאתה מתאמץ לאתגר אותם במין במט מזלזל כזה של "אז זה מה שאתה מסוגל לעשות?", בדמיוני הקודח, כשאתה מנסה לאתגר את ה RS6 היא תופסת אותך בגרון כמו איזה ערס, מנערת חזק ושואלת "את מי ניסית לאתגר, יא אפס?" או בפרפראזה "למי קראת מדבקה?":lol:

פורסם
אם "בהמות אמריקאיות" זה מה שעושה לך את זה, אולי הקאדילק הזו תאכזב אותך כי היא "אירופאית" לחלוטין בהתנהגות שלה.

יופי של מחיר ליופי של אוטו. ייובא גם בגירסאת הסטיישן? יש אחת בזכרון יעקב, שחורה, סטיישן, V.

UMI מעולם לא הביאו את גרסאות הסטיישן של קאדילק, כנראה הרכב הגיע בייבוא אישי.

אולי גם UMI יפתיעו ואחרי הקאמארו והקאדי יביאו גם את הקורבט

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...