Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
איך התחתנת? יש קופון טוב לכלות באינטרנט כמו ששלחת לסמארטפונים ומצלמות דרך?

 

 

:lol:

חח הרגת אותי,

לא לא התחתנתי עדיין (אין שערות לבנות), פשוט שרכשתי את הגרנדה הסיבה הייתה שאני הנהג בבית כי להורים אין רישיון אז הייתי חייב רכב שיכנסו בו 5 בצורה סבירה :-).

אני גם לא רואה עצמי מוציא מעל 50K לפחון כמו אלטו ושות', אבל שמגיעים לרכב סופר מיני חדש אז זה עוד סביר, מה גם שמכיוון שאין לו טורבו ועוד ומגיע עם חלקים פשוטים ו"בשלים" כמו המנוע וכו' כניראה יהפוך אותו לאמין יותר וזול לאחזקה.

זה פשוט רכב פשוט מAלB חדש מהניילונים, ראש שקט ל3 שנים מבלי ליקרוע את הכיס.

 

אני חייב לציין שלא נסעתי בו, אבל אני כן נוסע על רכב עם 75 סוסים על 1 טון אז בקטע הזה לפחות אין לי תלונות.

אני מיתרגש יותר מהקטע של יד2 בעוד שנתיים+, גם מכוניות ידניות בלי כאב הראש של הגיר/רובוט וגם זולות לאחזקה :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

  • תגובות 331
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אתך בידניות. לא בגלל אמינות וזה, סתם זה מעביר לי נסיעות עירוניות בכיף.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
גרסת הבסיס שנמכרת תמורת 5995 ליש"ט באנגליה היא סופר בסיסית.

אפשר לראות פה כמה זה בסיסי: https://www.youtube.com/watch?v=QDpwW6yNsfo

 

טמבונים שחורים, מראות שחורות וידיות שחורות, אין מראות חשמל, אין בקרת שיוט, אין נעילה מרכזית (!), אין מזגן, אין מערכת מקורית ובטח שלא שליטה מההגה. דגם מאובזר יותר עולה בסביבות 7000 ליש"ט, והוא עדיין פחות מאובזר מהרכב שמגיע ארצה.

 

וגם אין רדיו , אין גלגל רזרבי ויש רק צבע לבן בגרסה הזו ויש עלות הובלה של 600 פאונד ועוד ועוד ובקיצור בדקתי תפוחים מול תפוחים בגירסת הלאורט שמביאים לארץ (יש כבר מפרט באתר של דאציה ישראל ) זה ממש המחיר באירופה כ 53000 ש"ח .

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

ואם כבר בביקורות חיוביות עסקינן;

 

http://www.youtube.com/watch?v=QDpwW6yNsfo

 

 

על עניין המנוע יש שתי דרכים להביט:

1) זה עולה כמו אלטו

2) זה סופרמיני

 

כל עוד לא שוכחים את סעיף 1 אז אין בעיה, כי בעצם בהשוואה לכל דבר אחר שעולה חמישים-ומשהו אלף לסאנדרו הזאת יש מנוע עם עוד צילינדר (שלא רוטט) ועוד 15 סוסים, בערך

הבעיה מתחילה כשמשווים אותה על בסיס סעיף 2) בלבד ובודקים כנגד סופרמיני אחרות, לרובן יש מנוע יותר חזק ואז באמת מתבאסים קצת שיש פה "רק" 75 כס.

 

כל עוד לא שוכחים את מה שאמר בוב פלאבין "ראבק שילמתי ₪55000 על זה" (בתרגום לישראלית) אז הכל בסדר

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
וגם אין רדיו , אין גלגל רזרבי ויש רק צבע לבן בגרסה הזו ויש עלות הובלה של 600 פאונד ועוד ועוד ובקיצור בדקתי תפוחים מול תפוחים בגירסת הלאורט שמביאים לארץ (יש כבר מפרט באתר של דאציה ישראל ) זה ממש המחיר באירופה כ 53000 ש"ח .

 

אז למעשה הרכב הזה הוא בסטנדרטים מלפני 30 שנה, אין חלונות חשמל אין מזגן ומתפלאים איך הוא עולה כלום כסף, מזל שלא מייצרים את הרכב עם קרבורטור.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

 

פרטים בה"פ .

פורסם

זה ממש לא חריג באירופה להציע רכב בלי חלונות חשמל או בלי מזגן, דאצ'יה לא היחידים שעושים את זה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

באירופה מוכרים ככה גם רכבים מוכרים שנחשבים מודרניים. תוכל למצוא מכוניות כמו מאזדה 2 או סקודה פאביה עם חלונות ידניים. כן, כמו פעם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מזל שלא מייצרים את הרכב עם קרבורטור.

 

אם לא תקנות זיהום אוויר, היו מייצרים.

 

למרות שאני לא חושב שקרבורטור יותר זול לייצור מהזרקה אלקטרונית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אז למעשה הרכב הזה הוא בסטנדרטים מלפני 30 שנה, אין חלונות חשמל אין מזגן ומתפלאים איך הוא עולה כלום כסף, מזל שלא מייצרים את הרכב עם קרבורטור.

 

לא. הוא בסטנדרטים יפניים של לפני 20 שנה ובסטנדרטים אירופאים עדכניים.

פורסם

כרומני גאה (למדי..לא נגזים..) וכמי שהכיר באופן אישי את הקטסטרופות מבית דצ'יה שהובאו ב-3 הגלים ('79, '82, '88) ומכיר מזה שנים רבות את המותג ברומניה מכוח ביקוריי הרבים שם, אני חייב לומר שהשוק הישראלי (ולפחות רוב חברי הפורום) מגלה "בגרות" רבה ופתיחות ובוחן את המכוניות לפי מה שהן באמת ולא לפי ההסטוריה והמוניטין הלא מחמיאים בעבר. אם לפני כמה שנים הייתם אומרים לי שדצ'יה תיחשב כמותג לגיטימי ואף תזכה לתשבוחות יחסיות (כלומר יחסית לקבוצת המחיר שלה), לא הייתי מאמין, גם לא לרגע.המותג אכן עובר מזה שנים אבולוציה ושינויים , כולם לטובה.מעניין איך יתנהג המותג בשוק המשומשות.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בשרשור מקביל הנציג שלהם אמר שלא

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023


×
×
  • תוכן חדש...