Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להגיד לי כמה זמן בערך צריך לקחת להחלפת שתי בולמים קדמיים במוסך??

תודה מראש

אני פשוט צריך להחליף שתי בולמים ויש לי עוד כמה דברים לעשות אז אני צריך לתכנן לי את הזמן.

פורסם

בתנאי שהמכונאי לא שותה קפה, או לא הולך לשירותים....

במוסך אף פעם לא ניתן לדעת כמה זמן יקח הטיפול - שהרי ייתכן והמכונאי יתקל באיזושהיא בעיה שתידרוש יותר זמן!!!

יש פיתגם בערבית - המהירות היא מן השטן (תרגום עברי כמובן) - עוד עצה אל תדחוק במכונאי לסיים מהר - הוא כבר בטח ישכח לחזק בורג....

אם זמנך קצר - אל תכניס את הרכב למוסך כי בסופו של דבר אתה תאחר.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

עצה ידידותית מתוך הכרה של מוסכים כלקוח וכמכונאי לשעבר. קח לך חצי יום חופשי לפחות, ואל תעשה תוכניות לחצי היום השני! ( מדובר על יום עבודה כמובן, לא 24 שעות). הפתרון שלי הוא שמצאתי לי מכונאי שהוא מקצוען אמיתי!!! יקה פוץ בצורה שלא תאמן, אמין בצורה אבסולוטית אבל....(למה תמיד יש אבל?) ...יקרן. אני משאיר את האוטו והולך, בסוף יום עבודה מגיע לאסוף את הכלה וככה אני לא צריך לשבת במוסך ולחקות שהוא יסיים את העבודה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קח חצי יום חופש, תצטרך לכוון פרונט לאחר החלפת בולמים,

זה יעלה לך בערך ~100 ש"ח במכון פרונטים, הסיפור הוא כרבע שעה עד 20 דקות, תכנן לאיזה מכון תלך ברר מחירים וככה תוכל לחסוך עוד זמן.

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם
כשעה עד שעה וחצי של עבודה.
אתה מוזמן להראות לי איך אתה מחליף בולמים ב 205 GTI בשעה...!

אפשר גם בחצי שעה וגם בעשר דקות....

אבל, בחישוב הזמן המוסך לוקח גם תקלות כמו: בורג שנשבר או לא נחלץ, לקוחות אחרים וכו.

יש זמן עבודה מאושר על ידי היצרו וצריך לבדוק אותו - אני מעריך שהוא יותר משעה וחצי...

אלון

• תוכן חדש...