Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

הכבל קלאץ' באוטו שלי נהיה קשה כמו אבן (סיאט איביזה 97') ואני רוצה להחליף אותו.

יש לכם מקום שאתם ממליצים עליו באיזור השפלה / המרכז?

ומה אמורה להיות העלות בערך כולל עבודה?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

מי קבע שמדובר בכבל קלאצ' בעייתי? האם בדקת אם יש אצלך כבל או שבכלל מדובר בקאלצ' הידראולי?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הייתי אצל מספר בעלי מקצוע שאמרו שהכבל גמור וצריך להחליף אותו.

אין לי מושג אם הוא הידראולי או לא.

יש לך מושג לגבי העלות?

פורסם

נראה לך שלא שאלתי?

אני פשוט מלא אכזבות כבר מכל בעלי המקצוע כי לרוב בוא נגיד ככה לא כולם "אמינים" במיוחד..

אני רוצה לדעת מה אמור להיות המחיר ולא מה המחיר שזרקו לאוויר במוסך כדי לנסות להרוויח על חשבוני עוד כמה שקלים..

פורסם

שמו של רון הולך לפניו (ראה בהמלצות בעלי מקצוע).

תגיע למוסך שלו לבדיקה מדוקדקת כדי לקבוע מה נדרש להחליף אם בכלל ולקבל הצעת מחיר מסודרת.

יתכן וגם טלפונית ניתן לבירור או שהוא יבחר להגיב כאן.

איזה מקור אתה מצפה שיתן לך הצעת מחיר פה שיותר "נכונה" ממה שהוצע לך במוסך זה או אחר?

• תוכן חדש...