Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פוקוס 2008 1.6 אוטומט.

ביקרתי היום במוסך לביצוע שני טיפולים: החלפת אטם מכסה שסתומים והחלפת מיכל עיבוי. מוסך גולדמוטורס מודיעין.

הפקידה ששחררה אותי אמרה לי שבנסיעת בדיקה של המוסכניק אחרי הטיפול הוא רשם הערה שיש לי נקישות בגיר. הופתעתי כי הגיר הרגיש לי מצוין עד עכשיו.

כשיצאתי מהמוסך בנסיעה הרגשתי חבטות של ממש בהעברת הילוכים, ותקלה נוספת שהפתיעה אותי עוד יותר - הטיפטרוניק לא עובד. ז"א שאני מעביר למצב ידני וזה רושם לי על הצג D ולא מספרים, כפי שהיה בעבר.

אני בטוח באלף אחוז ששתי התקלות האלה לא היו לי בעבר.

התקשרתי למוסך ושם התעקשו שאין שום קשר בין הטיפול שלהם לבין הגיר. אני אמרתי שאולי כשהריצו את הרכב אחרי ההחלפה של המיכל עיבוי העלו לטורים גבוהים ושחקו יותר מדי עם הגז. הם טענו שאין שום קשר והחבטות זה בלאי של הגיר משנים ולא מרגע אחד.

שאלתי: 1. מה המשמעות של התקלה בגיר? כמה קריטי לטפל בה ואיך?

2. האם יש לדעתכם קשר בין הטיפול לבין העניין בגיר?

תודה רבה מאוד

פורסם

עוד תקלה.... הרכב רעד לי כמו קרקרה, חזרתי למוסך כי נורת מנוע נדלקה לי שוב. המחשב הראה על תקלה בצילינדר רביעי. המוסכניק הוציא את הפלג והראה לי סימנים לא יפים עליו. מדובר בפלג חדש. הוא אומר שצריך להחליף חוטי הצתה ואם תחזור תקלה נוספת ייתכן ויצטרכו להחליף גם סלילים.

על החלפת פלאגים וארבעה חוטי הצתה חליפיים ביקשו במוסך 550 שקל.

מה אומרים?

פורסם

חזרתי למוסך אחרי שהרכב רעד לי כמו קרקרה ונדלקה לי שוב נורת מנוע. המחשב הראה על תקלה בצילינדר 4. המןסכניק אמר שצריך להחליף חוטי הצתה כי רואים בפלאג הרביעי נזקים (הוא הראה לי את הפלאג אחרי שהוציא אותו). לשאלתי על צירוף המקרים בין החלפת האטם לתקלה הנוכצית הוא אמר שהחועים ספגו שמן במשך הזמן ועכשיו הלכו לעולמם.

נשמע הגיוני?

על החלפת כל החוטים והפלאגים ביקשו 550 שקל. סביר? אגב, חוטים חליפיים.

הוא גם אמר שיש סיכוי שאצטרך להחליך בקרוב סלילים. מה אומרים?

פורסם

תבדוק שלא ירד המפלס של השמן מאז הטיפול , אם כן , כנראה שממשיך לנזול מהאטם מכסה שסתומים - מה שאומר שהעבודה לא בוצעה כראוי.

אם במשך הזמן לא ירד מפלס השמן , כנראה זלג השמן מהאטם עוד לפני ההחלפה והמוסך צודק.

דוד

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

• תוכן חדש...