Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עובר מאופנוע לרכב - עד 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

לאחרונה קיבלתי החלטה לעבור לרכב לאחר שנתיים על אופנוע 250 סמ''ק. נמאס שבחורף רטוב וקר ובקיץ חם ודביק ואני לא אתחיל לדבר בכלל על חוסר הבטיחות.

הדרישות מהרכב הן כאלו:

• אמינות אמינות ועוד פעם אמינות. לא אוהב לבזבז את זמני במוסכים סתם כך.
  • ידני או אוטומט - לא משנה.
  • תקציב - עד ה-15,000. בכל זאת בחור בן 20 סה''כ.
  • אני עובד כמאמן כדורסל, רוב ההתניידות תהיה בתוך העיר מאולם לאולם. כנראה שכמעט ולא יהיו נסיעות בינעירוניות מפני שכשאבא חוזר מהעבודה הרכב ליסינג שלו עומד לרשותי (יונדאי טוסון 2016 2.0. קיימת חיה כזו?)

אם יש שאלות נוספות בקשר לשימושים אשמח לענות, כרגע לא עולות לי עוד דרישות לראש.

תודה רבה.

פורסם

חפש פיאט פנדה,היא חיסכונית,פשוטה ולא יקרה לאחזקה,יש גם את ההספייס שגדולה מעט וגם כן חיסכונית.

אתה מאוד קרוב גם לגרנדה פונטו,גם חיסכונית מרווחת יותר זה הרכב שהחליף את הפונטו ספייס.

ביונדאי יש לך את הגטס ברמות גימור GLI/GLX/GLS,הרכב זריז יותר,אמנם פחות חיסכוני אבל לא יקר לאחזקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא כתשובה ישירה אבל כאופנוען, צר לי לראות אותך עוזב אותנו :-)

החורף בדר"כ זה שמעיף את "חלשי" האופי מהתחום.

כמו שיוליאן אמר יונדאי גטס או פיאט פונטו ספייס.

יש מצב למתוח את זה למקדמה על רכב חדש או פחות מחמש שנים על הכביש?

כי האפילו ברכבים הנ"ל מתקלקלים לפעמים.

פורסם
החורף בדר"כ זה שמעיף את "חלשי" האופי מהתחום.

כמו שיוליאן אמר יונדאי גטס או פיאט פונטו ספייס.

יש מצב למתוח את זה למקדמה על רכב חדש או פחות מחמש שנים על הכביש?

כי האפילו ברכבים הנ"ל מתקלקלים לפעמים.

האמת היא שלא החורף הוא שהכריע אותי, כבר התמודדתי עם אחד. לאחר ההחלקה הראשונה והגבס הראשון הבנתי שיצאתי מאוד בזול ויכל להיגמר רע בהרבה. אז כן יכול להיות שאני חלש אופי אך מעדיף להיות חלש אופי ובריא מאשר "גבר" ונכה / מת.

תודה על העזרה עד כה, אשמח, לשמוע עוד חוות דעת אם למישהו משהו להוסיף.

פורסם

מזג אוויר זה שטויות, הכי חשוב הבטיחות - אחרי תאונה לא נעימה אני גם בימים אלה עובר לרכב. בהצלחה! עשר דקות תוספת נסיעה ביום לא שווים צלקת ופגיעה עצבית ברגל, רגל שבורה או חס וחלילה נכות.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

הסתכלתי קצת על הפונטו ספייס, מרוב מכוניות הלכתי לאיבוד. במה צריך להתמקד?

מה עם הרינו קליאו מאותה התקופה? שווה משהו?

פורסם

יפה שעה אחת קודם!

כאחד שהתנייד 15 שנה בהונדה ch המיתולוגית, אני מברך אותך על החלטתך הנכונה. אתה לא "חלש אופי" אלא להפך - אמיץ וחכם. בכבישי ארצנו אין פרגון לרוכבי דו גלגלי. יותר מדי משחקי כבוד ותשתיות רעועות הופכות כל נסיעה לסכנת נפשות. לי לקח 15 שנה להבין את זה, המזל שלי שיצאתי בזול יחסית בלי טראומות מיוחדות. עצתי לכל המתחילים אל תתחילו לא עם דו גלגלי ולא עם סיגריות...

זה לא אומר חלילה שלא צריך להיזהר שאתה נוהג על ארבעה גלגלים אבל אין ספק שמבחינה סטטיסטית שיפרת עד מאוד את מצבך!

מאחל לך הרבה שנים של נהיגה בטוחה ורגועה.

• תוכן חדש...