Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

15K~

pupsick
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

ברצוני לרכוש רכב במחיר של 15K~

עדיפות לידני, אבל גם אוטומט תופס.

לא חשוב מראה.

מה שחשוב זה שלא אהיה במוסך כל חודש, האם המחיר הזה בכלל ריאלי לדרישה כזאת? במידה ולא, כמה עלי לעלות בתקציב?

אשמח לשמוע הצעות לרכבים בקריטריה הזאת על מנת שאתחיל לחפש.

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי pupsick
פורסם

חפש יונדאי גטס ברמות גימור gli/glx/gls.

פונטו ספייס גם אופציה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מראה דווקא כן חשוב!

זאות אומרת, אני מתכוון, שתקפיד לקנות מכונית שנראית טוב מאוד בפנים ובחוץ.

רכב שנראה לא טוב פנים ו/או חוץ, כנראה שייך לאדם שלא ממש אהב אותו, וסביר שלא טיפל בו היטב (לא חשוב מה הוא אומר).

יתרה מזאת, לא חשוב איזה רכב תקנה - אם הוא נראה טוב ותשמור עליו באותו מצב, גם תוכל למכור אותו.

בהצלחה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם (נערך)

פיאסטה ידנית הכי חדשה היא מ 2002 ועולה כ 6 אלף,בתקציב שלו היא לא רלוונטית.

אגב יש לא מעט גרנדה פונטו מדגמי 2008 שנמכרות באזור 19, כלומר מאוד קרוב לתקציב שלך,מאמין עם קצת מיקוח ניתן להוריד מעט את המחיר.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

תודה רבה לכם על העזרה.

שאלה, אני צריך לחפש דגם ספציפי של פונטו גרנדה, או סוגיות כלשהן שאני צריך לדעת עליה(לדוגמא, מחיר חלקים יקר כמו במקרה של גולף)?

תודה

עריכה אחרונה על ידי pupsick
פורסם

לגרנדה יש שני מנועים1.4 ו1.2.

עדיף כמובן ה 1.4 למרות שרובם 1.2.

פורסם

לאחי התאום יש פונטו 2008 (גרנדה)

האמת שמנוע אני לא סגור על זה, לדעתי זה 1400

הרכב לא חזק, אבל אין מה לעשות לא מחפשים את זה כאן.

חסכוני מאוד

תיקונים זולים מאוד (במורשה) שזה ממש הצחיק אותי כשהוא נכנס לטפל בה כשהוא קנה אותה ועשה יישור קו.

המחיר שלה לא 19, הוא יקר יותר. אבל אולי עם ק"מ גבוה יותר תוכל למצוא משהו סביב המחיר הזה.

פורסם

אני מאמין שרכב עם מנוע 1.2 ניתן למצוא (פונטו גרנדה) בתקציב. צריך לקחת בחשבון שהאבזור הבטיחותי נחות יחסית ברוב רמות הגימור של ה1.2, שכן רובן נמכרו לחברות ליסינג/השכרה. ה1.4 מגיעה עם 6 כריות אוויר, ABS וESP. ה1.2 מגיעה עם ABS ו2 כריות אוויר בלבד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תגידו, עד כמה אני צריך לחשוש מזה שכמעט כל פונטו גרדה אפשרית שראיתי ביד 2 הן מכוניות שהיו בבעלות קודמת של ליסינג?

פורסם

אין צורך לחשוש יותר מידי, אני מחפש עכשיו רכב שהיה בבעלות ראשונה בליסינג פרטי כי זה מוזיל את המחירון ב-10%. צריך לראות שיש היסטוריה מלאה, ללא תאונות, ושהרכב לא מוזנח או עבר הרבה מאוד ק"מ. בנוסף ההורים שלי קנו טויוטה קורולה מליסינג בת שנתיים עם 30K, שמורה מאוד (!), מי שיקנה את הרכב מהורי בבוא היום - הרוויח.

בהצלחה.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

רב לפני איזה 8 שנים היה בליסינג כבר לא משחק תפקיד,אלא איך הוט טופל במהלך השנים.

• תוכן חדש...