Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחילת שיפוץ פיאט 500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עלות חלקי הפח אינה גבוהה באופן יחסי המשלוח יקר אני הבאתי את החלקים איתי וחסכתי את עלות

המישלוח

Guest shlomimycars
פורסם

שאלה

אני יודע הרבה צבעים של צבעי היסוד אבל הצבע החום הזה

נראה כמו משהו אחר

1 זה בכלל צבע יסוד ? אם לא אז מה זה

2 זה צבע שצובעים גם בפני וגם בחוץ ?

3 זה צבע שצובעים על צבע יסוד או במקום

Guest shlomimycars
פורסם

תודה על התשובה

ואני מעריץ אותך על הפרויקט ועל העובדה שסיימת אותו בסלון ביתך

פורסם

לדעתי קצת התבלבלת לא אני זה ששם את הפיאט בסלון למרות שאצלי המנוע וכל שאר המכלולים

מחכים בבית לגמר הפחחות והצבע

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

סיום שיפוץ משולשים אחורים וקדמיים החלפת צינורות ומשאבות ברקס בולמים ושיפוץ הגה הגענו

לשלב הצבע...

DSCN1091.JPG

DSCN1092.jpg

פורסם

כולנו מביטים בהערכה על עבודתך היסודית - רק אם אפשר לתת INPUT אחד: טוב תעשה אם תפרק את כל המתלים, ובעצם הכל הכל, תצבע את האוטו ואז תרכיב מחדש (יכול להיות שהתכוונת לעשות זאת אבל בכ"ז... אם הגעת עד הלום). אני בטוח שהתוצאה תהיה מהממת.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

תודה על ההערה הרכב מפורק לגמרי מלבד החלקים שהזכרתי שנמצאים באיזור שלא יצבע

והורכבו כדי למנוע נזקים לאחר הצבע

• תוכן חדש...