Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , רכשתי לפני חודש אלפא רמיאו מיטו מודל 2011 דגם distanctive 135 כ"ס. 100K אם זה משנה

כמובן שהרכב עבר בדיקה והכל יצא תקין מבחינה מכנית...

ביומיים האחרונים ראיתי שנדלקו לי 3 סוגי מנורות..הראשונה שקפצה היא מנורת בקרת ההחלקה , בהפרש של בערך 1000 ק"מ נדלקה לי מנורת המנוע יחד עם מנורת הקלאצ' סטרט (המערכת שמכבה את האוטו בעת עצירה).

באמת ראיתי שהאוטו לא נכבה כשאני עוצר.

יחד עם זאת ממש מוזר לי כי המנוע נשמע ממש רגיל בלי שינויים הכל חלק , עוד משהו שחשוב לציין שקורה גם שאני מדליק את הרכב והיא לא נדלקת ואז נסיעה אחר כך היא כן נדלקת..

לא יודע אם קשור או לא , אבל לפני שזה קרה חיברתי כבלים לאופנוע שלי למשך שעה שלמה כשהרכב מונע.

עזרה כיוון משהו?

פורסם

ודרך אגב לא מומלץ לחבר כבלים לרכבך כשהסוויצ' פתוח ובטח לא כשהרכב מונע.

גם אין צורך בכך. חבר כשהרכב כבוי והסוויצ' סגור.

פורסם

יכול להיות שלא חיברת או לא ניתקת נכון את הכבלים וזה שיגע את המחשב או רוקן את המצבר שלך. תגיע למוסך שיחברו את האוטו לסורק ויוכלו לדעת אם זה המצב ואז איפוס יעזור, או שיש תקלות חמורות יותר ואז צריך לטפל בהן בהתאם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מאוד מוזר העניין הזה , עכשיו הנעתי את האוטו והמנורה כבתה אחרי יומיים שהיא דלקה...נשארה דולקת רק מנורת בקרת ההחלקה

פורסם

כנראה המצבר שלך נחלש, תבדוק אותו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היה לי מצב דומה בטויוטה ורסו לאחרונה.

במוסך לא מצאו שום דבר ורצו לפרק חצי אוטו. לאחר בדיקה מקיפה באינטרנט הגעתי למסקנה שזו בעיה חשמלית בגלל מצבר חלש. החלפתי מצבר ובינתיים - טפו טפו שום בצל הקש בעץ - הכל תקין.

• תוכן חדש...