Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה על נעלי ריצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור מישהו שעבר את זה, אני ממליץ לך ללכת לחנות אאוטלט כמו וורטהימר(לבדוק שהיא אאוטלט) ולנסות המון סוגי נעליים, כל דגם שתרשום באינטרנט תוכל לקרוא ביקורות עליו.

אני הייתי מתמקד באסיקס ובמיזונו, לא הייתי מתקרב לסאקוני כי אצלי נעל של 600 שח נקרעה לי מהר.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

Momo1111 מניסיון אישי שלי, בהמלצות הכל טוב ויפה - אבל שום דבר לא משתווה למדידה והתרשמות עצמית, אני חיפשתי לי נייק בכל מיני חנויות ואז דווקא בחנות המותג של נייק מדדתי נעלי Under Armour והתאהבתי (גם זולות בהרבה)

פורסם (נערך)

מצטרף להמלצה על אסיקס. אצלי ספציפית Gel noosa tri 9, עדיפות לשרוכי גומי.

החסרון היחיד הוא שהן נראות כמו תאונת עבודה של צבעי.

עריכה אחרונה על ידי audiR8

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא לא להקשיב לאף אחד שנותן לך המלצה על דגם או חברה ספציפית.

לך למדוד במקום שיכולים לעשות לך התאמה.

פורסם

אני רץ עם ברוקס גליצרין 13 (לפי המלצת המדרסן) יפות ואופות, אופציות אחרות שהוא נתן לי זה נימבוס של אסיקס,נייק אייר פגסוס וסקוני טרוימף, כל אלו הם נעליים נטרליות ומתאימות או לרגל רגילה, או למי שרץ עם מדרסים כמוני.

פורסם

אני כבר מספר שנים קונה רק נעלים של ברוקס, אותו הדגם כל פעם לאחר שעשו לי שם אבחון

אין מה להשוות בנוחות לנעליים אחרות, זה בגלל שמישהו שיודע מה הוא עושה מתאים את הדגם למבנה הרגל שלך (הלכתי עם מדרס ובסוף לא השתמשתי בו, המדרס הרגיל שלהם יותר נוח)

אבל, פעם התלהבתי מהם יותר, היו מעלים אותך על מכונה שבודקת נקודות לחץ, היום זה כבר מרגיש לי כמו תעשייה

ובכל מקרה בפעם האחרונה כבר הקפיצו לי את המחיר ב 100 שקל ולא זזו מהמחיר החדש (חנות יבואן שאני קונה כל הזמן, כן?) ועיצבנו אותי, קניתי מאתר באינטרנט ב 100 שקל פחות.

פורסם

זה מאוד שונה מרגל לרגל.

קניתי את הסקוני טריומף ולאשתי את הברוקס control addiction.

לבכור שלי קניתי את המיזונו (היו נוחות לו יותר מהסקוני והברוקס) שאחרי כמה חודשים בשירות קרבי בצה"ל, זקוקות כבר להחלפה.

פורסם (נערך)

אסיקס נימבוס 17, הנעל ריצה הכי טובה שהשתמשתי בה.

רצתי כבר עם ברוקס וגם עם נייק והנימבוס זה עולם אחר.

לא מזמן הגיעו לחנויות היבואן גם הנימבוס 18.

המינוס היחיד של הנעלים האלו הוא המחיר - 980 מחיר מחירון - אבל אני לא קונה אותן בארץ :-)

עריכה אחרונה על ידי firebirdrc
  • תוכן חדש...