Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה על נעלי ריצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא לא להקשיב לאף אחד שנותן לך המלצה על דגם או חברה ספציפית.

לך למדוד במקום שיכולים לעשות לך התאמה.

Words

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אגב אחרי שאני סגור על הנעל אני מחכה למבצעים של Shoesonline, לאישתי קניתי שם את Saucony ride7 , ב250 ש"ח במבצע סוף שנה. הם שולחים תוך יומיים עם שליח, ללא תוספת מחיר, ומאפשרים לך להתחרט אם הנעל לא מתאימה לך.

פעמיים היו לי חווייות קניה מצוינות איתם, כולל שידרוג הנעל לדגם חדש יותר, שעולה 200 שקל יותר, כי נגמר להם הדגם שהזמנתי, למרות שקניתי עם קופון של 100 שקל הנחה.

פורסם
אסיקס נימבוס 17, הנעל ריצה הכי טובה שהשתמשתי בה.

המינוס היחיד של הנעלים האלו הוא המחיר - 980 מחיר מחירון - אבל אני לא קונה אותן בארץ :-)

המינוס היחידי שיש לאסיקס זה העיצוב הדוחה שלהם. לא מבין לאיזה פלח באוכלוסיה הם פונים.

מעבר לזה לא מכיר נעל נוחה יותר.

פורסם

yogev20

אתה יודע מה אומרים על טעם ועל ריח......

אכן אני משתמש באסיקס רק לריצה לנעל ספורט לא למטרות ריצה אני משתמש בVOMERO 10 של נייק כנעל אופנה (מוגדרת כנעל ריצה ברמה גבוהה אבל בחיים אני לא ארוץ איתה)

אגב ככה נראות הנימבוס 17 שלי, לדעתי האישי הן רחוקות מלהיות דוחות:

rs.jpg

• תוכן חדש...