Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחליף לHotBox, קיים בשוק העולמי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מת להיפטר ממנו.

כרגע בבית מהירות אנטרנט 100MB.

לקופסה מחוברים המון פריטים, אז חשוב שלי שיצליח "לעמוד" בעומס, מחוברים אליו 3 מחשבים באופן פיזי, מחשב אחד באופן אלחוטי, אקסבוקס באופן חוטי, Android TV באופן אלחוטי, 5 סמארטפונים באופן אלחוטי, 2 מצלמות אבטחה באופן אלחוטי.

הקופסה מגמגמת, פעם מהירות הורדה מעולה ופעם זה מגמגם, זה לא מתנתק אבל המהירות הורדה מגיעה ל 50 קילובייט לשניה ואז מתחילה אחרי כמה שניות להוריד נורמלי שוב. יש גם גמגומים בשידור האלחוטי, פתאום זה מנתק את כל המכשור ממנה ואחרי כמה שניות מחבר שוב, ואם לא מחבר צריך לנתק את החיבור האלחוטי מהקופסה בעזרת כפתור ייעודי ואז להדליק שוב כדי שזה יעבוד. לפעמים המכשירים שדורשים חיבור אלחוטי פתאום בלי קשר דורשים מחדש את הסיסמא של הוייפיי ואם מזינים אותו הוא לא מזהה - מחייב שוב לאפשר את הוייפיי פיזית דרך הקופסה

הבעיה שבהוט החיבור נתונים מגיע דרך הכבל הייעודי שלהם, ואני לא יודע אם יש בשוק מוצרים שמגיעים עם חיבור כזה, ואם יש אני לא יודע אם ידעו להסתנכרן עם השירות של HOT.

תודה רבה.

פורסם

אחח, הוט..:evil:

מכיוון שההוטבוקס הזה הוא לא משהו, ישנה דרך להפוך אותו לעבודה במצב bridge. דהיינו-הוא לא ינהל את החיבורים שלך. מי שינהל את החיוג זה הראוטר שיחובר אליו. אופן החיבור הזה מוריד את העומס מההוטבוקס ומפנה אותו לראוטר (ולזה הוא מיועד).

לכל החיבורים החוטיים שקול לרכוש סוויץ'.

אצלי גם בבזק היו בעיות עם המודם שלהם. רק אחרי שהעברתי את המודם למצב bridge והוספתי ראוטר משלי, החיבור נהיה הרבה יותר יציב.

אם אין לך ראוטר, שקול לרכוש אחד. ממליץ על ראוטר של edimax מדגם br-6478ac. הוא עדיף על ההוטבוקס בכל פרמטר.

פורסם

סיבכת אותי קצת עם המילים, זאת תיהיה בעיה להחליף בניהם? כמו שהבנתי אני לא יכול להיפטר ממנו לגמרי?

ויש לי סוויץ', יוצאים מהראוטר שלי 2 חיבורים, אחד למחשב שלי ואחד לחדר של האחים שלי שמחובר לסוויץ' שממנו זה מחובר ל2 מחשבים ולאקסבוקס

פורסם (נערך)

אתה יכול לבקש מהתמיכה של הוט שיבדקו אם יש שדרוג תוכנה למודם, בדרך כלל הם לא אוהבים לבדוק.

שנית, מצב bridge=מצב שקוף, שבו המודם משמש כ"גשר" (ומכאן שמו) בין הספק לבין המחשב שלך. מי שמבצע את החיוג עצמו, הצפנה וכל שאר הדברים הוא הראוטר.

מה שקורה כרגע-ההוטבוקס שלך אחראי על הכל-גם על הWIFI, גם על החיוג, על ההצפנה, כתובות הIP, ניהול החיבורים וכו'. הוא לא מסוגל לעמוד בעומס. לכן, על מנת להוריד ממנו את העומס מעבירים אותו לעבודה במצב bridge.

זו לא תהיה בעיה להחליף ביניהם, זה עניין של כמה דקות (או במקרה שלך, כמה ימים :lol:) מול התמיכה הטכנית של הוט. בסה"כ שינוי פנימי מצידם בהגדרה של ההוטבוקס. רק תדאג שיהיה לך ראוטר טוב ואתה מסודר.

ככלל, נסה שכמה שיותר חיבורים פיזיים של מכשירים יתחברו לתוך הסוויץ'. תן לראוטר לנהל את הWIFI וכל השאר. ההוטבוקס "שקוף".

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם

מה שהבחור מעלי כתב.

ראוטר חזק יחזיק את הכמות חיבורים האלו בלי בעיה.

(אצלי האפל Airport extreme גם הקודם וגם הנוכחי מחזיקים 2 סמארטפונים, 2 טאבלטים , 2 מחשבים ביתיים , לפטופ , 3 קונסולות שמחוברות לטלוויזיה , 2 אפל טיוי חדש וישן , כרומקאסט , מדפסת ועוד המון מכשירים קטנים שבאים והולכים - מול חיבור של 75 מגה סימטרי אופטי עד הבית - 0 האטות וניתוקים)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תבקש מהוט שיגדירו אותו כמודם ללא חיגן ותרכוש ראוטר שיחליף את פעולת הראוטר והאלחוט של ההוטבוקס.

כל ראוטר של חברה סבירה יעשה את העבודה טוב יותר מההוט בוקס

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מתן, תודה על ההמלצה.

ראיתי במפרט כתוב שזה 3dBi, חבר אמר לי ש9dBi הכל מומלץ, מה ההבדל?

gsi, אני יכול לעשות את זה לבד או שאני חייב מעורבות של הוט? ז"א הם צריכים להגדיר גם משהו אצלהם במחשב או שזה רק אצלי?

פורסם

אתה צריך מעורבות גם של הוט וגם של ספק האינטרנט.

צריך לבקש מספק האינטרנט לעבור לחיבור ללא חייגן.

מהוט צריך לבקש להגדיר את ההוטבוקס כמודם בלבד.

(אל תסכים למצב בו הנתב הפרטי שלך מחייג L2TP - זה לא תמיד עובד כל כך טוב).

תתעקש על חיבור ללא חייגן. מבקשים את זה מספק האינטרנט - הם מעבירים את הבקשה לחברת הוט.

פורסם

ההבדל הוא 6 dBi :wink:

ועכשיו ברצינות, ההבדל הוא ברגישות הקליטה ובעוצמת השידור. האנטנות של 9dBi קצת יותר גדולות פיזית. אם יש לך בית דו-קומתי או הרבה קירות זה יכול לשפר את חוזק האות.

עד כמה זה ישפר? קניתי לאמא שלי ראוטר עם אנטנות של 9dBi, אות הwifi נקלט בעוצמה של 2 קווים מתוך 4 בפלאפון אנדרואיד במקום שבו ממקודם לא היתה קליטה בכלל (בקושי קו אחד).

אם יש לך אפשרות בחירה בין ראוטר שתומך ב11ac לבין ראוטר של 9dBi, הייתי הולך על ה11ac.

פורסם

אין קשר בין גודל האנטנה והdbi שלה לביצועי האלחוט.

אין קשר בין הקוי קליטה שאתה רואה במכשירים לבין ביצועי האלחוט.

מערך האנטנות (שזה תורה שלמה), הציפסט והדריבר (עוד תורה...) הם אלו שקובעים בגדול את יכולות האלחוט של המכשיר.

פורסם

http://www.geckoandfly.com/10213/wireless-router-antenna-distance-coverage-comparison/

gsi, הבחור באתר הזה לא מסכים כל כך איתך.

אין לפות"ש בבית מערך אנטנות. הצ'יפסט והדרייבר אכן קובעים בגדול את הביצועים, אבל פה מדובר גם על אזור כיסוי וטווח שידור.

מדוע לדעתך אין קשר בין קווי הקליטה לביצועי האלחוט?

פורסם (נערך)

לא דיברתי על שיפור אנטנה קיימת.

דיברתי על נתוני אנטנות שבאים עם מוצר מדף.

כשרשמתי "מערך אנטנות" לא התכוונתי לאיזה אנטנות מציבים לקשר בין תחנות אלא מערך האנטנות הקיים במכשיר עצמו.

מערך אנטנות במכשיר הינו הממשק הפיזי שלהם, איזה ציפ rf מותקן ומה היכולות שלו, antena selection, mimo וישנם עוד הרבה פרמטרים.

תחפש ap של ruckus ותראה את מערך האנטנות שלהם ואת השוני שלו משאר הראוטרים שבאים בתצורה המקובלת של 2-3 אנטנות חיצוניות לעומת מערך של מספר רב של אנטנות כיווניות זעירות פנימיות עם מערכת שכל פעם משנה איזה אנטנה שולחת ואיזו מקבלת עפ בחינת סביבת rf באופן קבוע וכך מקבלים ביצועים מירביים של טווח ותעבורה ופחות הפרעות.

קרטון2005, תתעלם מ ה dbi בתור קריטריון לבחור מכשיר.

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

• תוכן חדש...