Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

אני נוהג על פג'ו 206 XT אוט' 1.4 ייצור 2002

עשיתי בדיקת צריכת דלק לאוטו ויצא סבבה= בין 1:14 ל1:16. אפילו סבבה מדי...

כי פתאום הסבו את תשומת לבי שהספידומטר מראה מהירות גבוהה ממה שאני נוסע בפועל, ובנוסף התחלתי לחשוד שהקילומטרז' מראה שנסעתי יותר ממה שנסעתי בפועל.

טרם בדקתי סופית את נושא המהירות הלא נכונה, אבל מדדתי בוויז מרחק של 20 ק"מ והקילמטרז' הראה 24 קמ'

 

השאלה: האם כשהספידומטר מראה שנסעתי מהר יותר ממה שנסעתי בפועל, גם הקילמטרז' מראה שנסעתי יותר ממה שנסעתי בפועל?

אם כן משמעות הדבר שהאוטו ממש לא חסכוני, + הקילמטרז' גדל יותר מדי+ צריך לעשות מלא טיפולים וכו'.

 

תודה לעונים

פורסם

לא. מדובר בכיול. בכל רכב בעולם הספידומטר יכוייל טיפה מעל המהירות האמיתית (סדר גודל של 5-10%) על מנת לצמצם את עבירות המהירות. לעומת זאת האודומטר (ולא ספידומטר) יהיה מדוייק, כל עוד לא שינית את היקף הצמיגים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

רוב הרכבים בעולם, לא כולם.

אצלי בקאמרי זה מראה מהירות מדויקת לעומת הלנד קרוזר שמראה בכמה אחוזים בודדים מעל המהירות האמיתית.

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

פורסם

אח שלי החליף פעם מידת צמיגים בטנדר ומאותו רגע הקילומטרז' התחיל לזייף בגדול. היינו מנווטים לפי סיפור דרך ומפספסים בעשרות מטרים כל פעם פניה עד שעלינו על זה שזה בגלל השינוי במידת הצמיגים

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

הרשה לי לצטט את עצמי:

לא. מדובר בכיול. בכל רכב בעולם הספידומטר יכוייל טיפה מעל המהירות האמיתית (סדר גודל של 5-10%) על מנת לצמצם את עבירות המהירות. לעומת זאת האודומטר (ולא ספידומטר) יהיה מדוייק, כל עוד לא שינית את היקף הצמיגים.

מובן ששינוי היקף הצמיגים משפיע על מדידת המחק והמהירות, הרי המדידה מכויילת לפי המידה התקנית לדגם, אם יותקן צמיג בעל היקף (חיצוני) יותר גדול המהירות והמרחק המוצגים יהיו קטנים מהאמיתיים., שכן החיישן בודק את מספר סיבובי הגלגל, ומהם מחושבים המרחק והמהירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...