Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רעשים של מין חריקה כזו בבלימה מכיוון הגלגלים הקדמיים. הרפידות מלאות בשר וגם חדשות יחסית (חצי שנה בערך, 15K ק"מ).

הרפידות הן של REMSA והדיסקים מקוריים של פורד. הקטע של הרעש שאני מתאר הוא די חדש ולא היה בחודשים הראשונים שהיו לי את הרפידות האלה. כמו"כ, הבלימה מתבצעת בצורה טובה. נעליים ותופים במצב טוב גם כן.

יש לכם רעיונות במה מדובר? סתם רפידות שהחליטו לשרוק לי פתאום או משהו אחר? פתרונות?

תודה לכולם

פורסם

שלח קישור לאחד כזה.

כנראה מבצעים התקנה נקייה ומנקים את הצלחות מכל מיני שאריות.

בכל מקרה עם הזמן האבק יחדור אין מה לעשות.

פורסם

אצלי ברכב יש רעש כזה, נאמר לי במוסך שהרפידות שחקו את הצלחות (הורכבו על ידי הבעלים הקודם רפידות תחליפיות). לדברי המוסך - לא מדובר במפגע בטיחותי, כדי להפטר ממנו יש להחליף צלחות.

אם מורידים את הגלגל אפשר להרגיש עם האצבע אם יש שחיקה בגובה הצלחת לעומת הדופן שלה.

• תוכן חדש...