Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

החלפתי ג'אנטים עצמאית, טבעות מרכוז התקנתי לבד במידה הנכונה. הגאנטים הם יד 2 ועשו להם איזון לפני המכירה.

האם עצם העובדה שהחלפתי לבד אני מרגיש בגלל זה רעידות בהגה? רעידות ממש קטנות ומציקות בידיים ככל שהמהירות מתגברת.

במהירות 50-60 אם אני עוזב את ההגה ההגה רוקד טיפה.

לחץ אוויר לפי הוראות יצרן.

ההגה לא מושך לשום מקום.

יש רעידות גם בניוטראל.

לפני זה בג'אנטים המקוריים לא היו רעידות.

הג'אנטים ישרים.

מה לעשות? לבדוק שוב פעם איזון? פרונט?מה המחירים?

עריכה אחרונה על ידי Unrated

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

בשרשור הקודם היו לך כוונות להחליף צמיגים.

כשזה יבוצע גם יבוצע איזון גלגלים מחדש (כלול במחיר).

חפש שרשורים דומים עם אפשרויות נוספות לבעיה ופתרונן.

פורסם

יש כוונות אבל לא מחר, כרגע אני רוצה לסוע על הצמיגים האלה.

השאלה שלי אם מחליפים לבד אם זה יכול לגרום לרעידות?

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

לא מאמין שמעצם ההתקנה לבד הגלגלים יצאו מאיזון, אבל אלא אם נכחת והשגחת בזמן האיזון שבוצע להם לפני המכירה אין לדעת מה מצבם האמיתי.

פורסם

א. אתה בטוח שטבעות המרכוז הן במידה הנכונה?

ב. בנוסף למה שאמר טום יש מכונות איזון צמיגים לא מכויילות, ונתקלתי בזה אצל יותר מפאנצ'רמאעכר אחד.

ג. יש בעייה בצמיגים או בג'אנטים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טבעות 100% מתאימות

היום הייתי בפאנצ'ריה איזנו קצת 2 צמיגים, הרעידות יותר חלשות אבל עדיין יש.

כמו כן אמרו שהצמיג קופץ (צורת אליפסה ממש טיפה).

מקווה שצמיגים חדשים יפתרו את הבעיה.

• תוכן חדש...