Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשעה טובה נרכשה הכלה החדשה... [BMW M2]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קודם כל תתחדש!!

רציתי לדעת איך קנית רכב בלי לעשות נסיעת מבחן?!? אם לא תאהב את הרכב,אם המושב לא נוח?? כמובן שזה נראה רכב מדהים סתם מעניין אותי קניית רכב ללא נסיעה לפני..

איזה סיבה יש שהמושב לא יהיה נוח? אלו אותם מושבים שהוא ישב עליהם ב235 רק מעור. הדבר היחידי שאני חושב שאולי יהיה צריך להתרגל אליו זה הגיר, הDCT הוא לא גיר כל כך נעים בלשון המעטה, במיוחד כשהוא אומר שהרכב יום יומי, אבל למי אכפת זה נוסע טוב...

פורסם

ה DCT של במוו נחשבת בין התיבות כפולות המצמדים הטובות בשוק יחד עם ה PDK של פורשה וה DSG של פולקסווגן ככה שאני לא מאמין שאני הולך ליפול שם...

פורסם
ה DCT של במוו נחשבת בין התיבות כפולות המצמדים הטובות בשוק יחד עם ה PDK של פורשה וה DSG של פולקסווגן ככה שאני לא מאמין שאני הולך ליפול שם...

נדמה לי שלגיר שלהם קוראים ZF ואכן הוא מקום שני לאחר ה PDK המדהים של פורשה (לא מניסיון. רק מכמות אדירה של ביקורות שקראתי וראיתי על הרכבים האלה).

תתחדש!!

רכב מדהים.

פורסם

ZF זה הגיר האוטומטי 8 הילוכים שהם משתמשים בו...

וכפי שצוין פה ZF הוא היצרן של הגיר...

הגיר הזה מותקן בהרבה מאוד רכבים מתוצרת BMW אבל זה לא הגיר שמותקן ב M2.

ב M2 מותקן גיר כפול מצמדים או כפי שהוא נקרא בבמוו: DCT

פורסם

תתחדש!

האוטו נראה אגרסיבי משמעותית מה-235.

סע בזהירות ותבוא לטיולים :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
ZF זה הגיר האוטומטי 8 הילוכים שהם משתמשים בו...

וכפי שצוין פה ZF הוא היצרן של הגיר...

הגיר הזה מותקן בהרבה מאוד רכבים מתוצרת BMW אבל זה לא הגיר שמותקן ב M2.

ב M2 מותקן גיר כפול מצמדים או כפי שהוא נקרא בבמוו: DCT

השם DCT הוא שם קצת כללי. גם במרצדס קוראים לו DCT. ראשי התיבות של DCT זה DUAL CLUTCH TRANSMISSION שזה בעצם מה שהגיר.

פורסם

DCT הוא לא שם כללי אלה השם המסחרי של BMW לתיבה כפולת המצמדים שלהם...

זה בדיוק כמו ה DSG של פולקסווגן ו ה PDK של פורשה, כל השמות האלה הם רשי תיבות של "תיבת הילוכים כפולת מצמדים" כל אחד בניסוח טיפה שונה...

במרצדס התיבה לא נקראת DCT אלה "7G-DCT"

ואם תבדוק אז אלה ראשי התיבות

DSG-direct-shift gearbox

Porsche Doppelkupplung-PDK

DCT-dual clutch transmission

ככה שכל השמות האלה אומרים אותו הדבר פשוט בצורות שונות ומשמשות כשמות מסחריים לחברות שונות...

לגבי ה C63 לצערי לא יצא לי לנהוג עליה.

הסיבה שלא רכשתי את הרכב הזה היא שהוא נשאר יקר מידי גם אחרי כל המיקוחים וההנחות למרות שביחס ל BMW M3/M4 קיבלתי על ה C63 הצעה מעולה... ההצעה הייתה בסביבות ה 520K על הכביש אם אני זוכר נכון אבל זה היה עדיין יותר מידי גבוהה בשבילי וזה בלי לדבר על זה שלא מצאתי לרכב ביטוח בפחות מ 22K לשנה.

לאור הסיבות האלה לא ביקשתי נסיעת מבחן על הרכב...

שתי ההצעות מחיר בעלות ההפרש הגדול ביותר בין המחירון לבין המחיר הסופי שאני קיבלתי לאחר מיקוח והנחת עולה חדש היו שתי הרכבים הבאים:

יגואר F-type קופה הלבנה שעומדת כרגע באולם תצוגה, מחיר מחירון על הכביש- 780K קיבלתי הצעה ב 510K!!

מרצדס C63 AMG מחיר מחירון על הכביש 720K קיבלתי הצעה ל 520K (עבר יחסית הרבה זמן מאז ההצעה הזו אז אני לא זוכר את המחיר במדויק אבל זו בערך הייתה ההצעה שלהם)

פורסם

מה פרמיית הביטוח על M2?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...