Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשעה טובה נרכשה הכלה החדשה... [BMW M2]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קיבלתי הצעות מחיר על שתיהן... את ההצעה של ה 435 אני לא זוכר ירדתי מהרכב בגלל שהוא הרגיש לי משמעותית פחות ספורטיבי ביחס ל 235... אבל יש לציין שנהגתי על ה 435 ללא קיט m

על ה c450 קיבלתי הצעת מחיר בעל פה מאחר והרכב עדיין לא הגיע לארץ סך הכול 420-430 במקום 570

פורסם
ה DCT של במוו נחשבת בין התיבות כפולות המצמדים הטובות בשוק יחד עם ה PDK של פורשה וה DSG של פולקסווגן ככה שאני לא מאמין שאני הולך ליפול שם...

ללא ספק בכלל, הוא מעולה, הוא חד בטירוף, אבל בהתחלת נסיעה הוא קצת אגרסיבי ולא נוח (לעומת הZF8 כמובן כי השוואתי ל235 עליה נהגת) ככה או ככה לרגע לא טענתי שאתה הולך ליפול שם, אוטו מדהים...

פורסם

ה DCT של במוו מיוצר ע"י GETRAG.

זה אותו הגיר שיש להם בכל רכבי ה DCT משנת 2008

תתחדש ותהנה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...