Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. נחשו כמה עולה האוטו הזה... האוטו הזה שבקושי ניכנסים 2 אנשים.

נו נו תנחשו!!! זרקו מספרים!!

280.000 אלף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סתם ככה רציתי לבדוק מה ההבדל במחיר ביען פאסט לאוקטביה דיזל...

ואז ראיתי את החיפושית, רציתי לראות כמה האוטו הזה עולה-הייתי בטוח מקסימום 150 אלף וגם זה יותר מידיי

איך דבר כזה מטומטם עולה 280 אלף????????? ולמה בכלל היבואן מייבא אותו?! מישהו בכלל קונה את הדבר הזה???:shock:

http://www.motocar.co.il/motocar/model/index.asp?id=346

דניאל

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לפי "אוטו" ששם הם הרבה יותר אמינים היא עולה 253 אלף שח לגירסת הקבריולט 2 ליטר 115 כ"ס 8 שסתומים 13 למאה. תן לי קצת לחשוב ולמצוא סיבה למה היא עדיפה על מיאטה.

מממממממממממממ קשה מדיי לא מצאתי.

אבל מה שבטוח סטייל מוכר אבל לא נראה לי שיש איזה טמבל גמור בארץ שקנה אותה כי אם קונים אחת כזאת צריך להיות ממש שיכור.

אבל גם לך תבין אנשים שקונים פאסאט עם מנוע 2 ליטר 115 כ"ס 8 שסתומים עם תיבה אוטומטית במחיר שלא פחות מ-172 אלף שח לגירסה הבסיסית!! ובגרסה הבסיסית אין שום דבר חוץ ממזגן וחלונות נופלים! במחיר שלה אתה יכול לקנות בכיף מאזדה 6 2.3 פרימיום שנותנת פי 1000 תמורה מהזבל הזה ובעצם כל משפחתית גדולה כופלת אותה! וגם גולף מכונית של 142 אלף שח ל1.6 ליטר טיפ' בסיסית! תן לי סיבה מספיק טובה למה לא להעדיף עליה C4 או 3 או פוקוס 2 ליטר?

ומה עם הפולו? למה לקנות אותה שאפשר לקבל ב-10-15K פחות פאביה או איביזה עם אותו מפרט בדיוק!

קיצר מי שקונה פולקסווגן הכי פראייר בעולם!

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

(כמעט) תמיד יהיה מי שיקנה מכונית כזאת...

עובדה שרואים חיפושיות חדשות על הכביש.

אני רואה ילדה מהתיכון שלי מגיעה כל יום עם חיפושית (3 דלתות), אם הקבריו הייתה מגיעה לארץ מוקדם יותר סביר להניח שהיא הייתה קונה אותה. הרי זה יותר סטייל והרבה יותר פוזה...

הקונים המאושרים יהיו עשירים(או הילדים שלהם) שזה ממש לא יזיז לכיס שלהם.

גם מיני חדשה היא יקרה, ולמרות זאת רואים כאלו על הכביש...

אדם.

פורסם

ומה עם הפולו? למה לקנות אותה שאפשר לקבל ב-10-15K פחות פאביה או איביזה עם אותו מפרט בדיוק!

קיצר מי שקונה פולקסווגן הכי פראייר בעולם!

אייל , פולו 16v עולה כ-125K! פביה 16v עולה כ-100K!

זה הבדל של 25K! אני לא מוצא שום סיבה להשקיע 25K נוספים בפולו , רק בגלל שהיא פולקסווגן.

האמת , לא רואים הרבה פולו חדשות..

וכרגע לעניין החיפושית.

המחיר שלה מוגזם לכל הדעות. טירוף.

זאת מכונית שמיועדת לאנשים חובבי פוזה (ואולי קמצוץ נוסטלגיה)..

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

למה? ככה!

למה מישהו מחליט לקחת גרוטאה בת 30 שנה ויותר, כולה מכוסה בחלודה, להילחם עם הרשויות, להתעקש על העבודה, לא לוותר ובקיצור, להשקיע, למה?

למה מישהו יצא עם אחת מטומטמת בטרוף, אבל שנראת פיצוץ?

למה מישהו ירצה להיות רופא או מורה? הרי חוטפים מכות במיקצוע הזה?

בקיצור, כל אחד והשקפת העולם שלו, מי שקונה את הרכב הזה מחפש פוזה...

לא מעניין אותו עיך האוטו נוסע, סליחה, כן מעניין אותו איך הוא נוסע... מעניין אותו שיש מיזוג טוב, מעניין אותו שיש מקום לקפה, לשפתון ולגרביונים ספייר (לרגע לא אמרתי שהאוטו מיועד לנשים :wink: ), מעניין אותו איך הוא יראה כשהוא נוסע בו...

לא?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אם היו אומרים לי, קנה את האוטו וכל החיים שלך תסדר "כסף,זוגיות,וכולה..."

היתי מעדיף להיות אימפוטנט קירח שסובל מעודף משקל

אני לא יכול לתאר לעצמי איזה תגובה "בטח זריקת בקבוקי תבערה, ואבנים"

אם אני אגיע לשכונה שלי בואטו כזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...